За топенето на мазнините и още нещо

22.05.13
04:57

Здравейте!
Сигурен съм, че не бихте ми повярвали, но съм длъжен да го кажа тъй като аз самият се дразня в такива моменти. ДА - Прерових всичко във форума, но не намерих нищо конкретно по темата! Каква в същност е тя:
Преди години тренирах активно, биатлон и фитнес за здраве и самочувствие, нищо по-сериозно. По-скоро като дете, от колкото преди години, тъй като в момента съм на 23. В последно време обаче, се увлякох по охолния живот, а и жената ме предразполага, та занемарих тялото в което се помещавам самият аз. Направих корем, паласки и като цяло се омазних целият - ужас! Отпуснах се като парцал! От нова година предприех мерки - започнах да тичам вечер след работа. Тичам до като издъхна! Тичам с колан и панталони за потене. Пия само вода. Хранителна диета съм спазвал цял живот. Ям само чисто пилешко месо, зеленчуци, вода. Не ям хляб, не пия газирано, не ям сладко! Ефекта обаче е нулев...Сланинките си седят, шкембето си е там!

Това което искам да попитам е:
Никога не съм приемал никакви медикаменти, хранителни добавки, химия или каквото и да било което да подпомага растежа и по-добрата визия на тялото, а сега вече съм твърдо решен да започна! Може би загубих кураж и вяра в себе, за това реших да се упра на помощните средства - не ме упреквайте, решил съм се! Моля посъветвайте ме, какво да пия преди и след тренировка. Какво да приемам по време на тренировка. Какво да приемам в тренировъчни и не тренировъчни дни. Всякаква информация ще ми бъде от полза!

Благодаря ви предварително, поздрави!

п.с. Добавям две снимки, за да видите, че не се шегувам като казвам омазнил!

Темата беше редактирана от Ivan Ivanov на 22.05.13 04:57.

Ако пиеш алкохол , кел файда , че не ядеш сладко газирано и прочие . От снимките виждам , че нямаш никаква мм . Силови тренировки ще те стегнат за начало , прави поне по някоя лицева упора кореми преси преди бягането , ако не ходиш на фитнес . Качиш ли мускул ще гориш повече мазнини . На това съотношение което си сега дори да изчистиш ще остане много увиснала кожа . Моя съвет е yohimbine HCL + cofein+ synephrine преди тичане след тичането си вземи сурватъчен или матричен протеин за възтанвовяване . Сурватъчния го пий сутрин на гладно като станеш да забърза метаболизма . С отслабване пак ти казвам няма да стане качи и малко мускул за да се стегне тялото и забрави за алкохол , ако пиеш . И за добавките  yohimbine HCL + cofein+ synephrine + протеин .

22.05.13
16:43

Като цяло трябва да се стегнеш. Съчетай това бягане със силови тренировки. Първо започни с кръгови тренировки във фитнеса за около месец. Дори можеби и без кой знае какво кардио ще свалиш килцата.
Струва ми се, че гледаш на добавките като на някакъв вид спасителен пояс. Добавката си е просто добавка, не спазваш ли хранителен режим, то файда от нея няма да има. Още в началото на своята промяна няма да имаш нужда от добавки.

22.05.13
18:13

Аз с килцата проблеми нямам. Имам с позиционирането им върху тялото ми.
Висок съм 1.78 и тежа 75кг. Това което искам е да се изчистя от мазнините, появили се в следствие на заседналият начин на живот който водя, въпреки лишенията и диетите които съм спазвал винаги. Силови тренировки в залата не са ми приоритет, тъй като не желая да се превръщам в набито прасе, аджеба - горила. Искам да се изчистя и орелефя.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 22.05.13 18:13.

22.05.13
19:05

А защо си мислиш, че във фитнеса ще се превърнеш в набито прасе и горила... Да не мислиш, че един мускул се изгражда толкова лесно. Наистина си помисли за базовите тренировки във фитнеса.

22.05.13
20:07

казано от Ivan Ivanov на 22.05.13, 18:13:

Аз с килцата проблеми нямам. Имам с позиционирането им върху тялото ми.
Висок съм 1.78 и тежа 75кг. Това което искам е да се изчистя от мазнините, появили се в следствие на заседналият начин на живот който водя, въпреки лишенията и диетите които съм спазвал винаги. Силови тренировки в залата не са ми приоритет, тъй като не желая да се превръщам в набито прасе, аджеба - горила. Искам да се изчистя и орелефя.

Поздрави!

Точно в залата можеш да се изчистиш и да направиш релеф, но преди релефа трябват поне малко мускули, защото на подкожна мазнина релеф не се получава. Сподели си и дневната диета по часове и количества за да помагат хората.
1,78/75 е добре, но не и с този процент мазнини.

Някои фитнес модели са релефни 7 % мазнини не са набити горили и не правят кардио . Базовите тренировки ще са ти за тонос и за енергоразход . Може да отслабнеш и да орелефиш без да бягаш само с тежки тренировки и диета . Като ти гледам снимките явно тази диета която спазваш цял живот както каза , не е истинска диета . По горе ти написахме какво да правиш , но ти си знаеш твоето ...

23.05.13
00:12

Да опази господ от такива “набити прасета”, дето тренират от 2 месеца..Мускула ако растеше толкова бързо , мислиш ли , че Колман нямаше да е 700 кила ??

Ivan Ivanov, не бъди наивен... написали са ти какво да правиш. Ако диетата ти е ОК, което много ме съмнява, една добра фитнес тренировка с кардио HIIT 15мин. е достатъчно.

Написали са ти и добавките... имаш всичко необходимо... какво чакаш още ??

05.10.13
18:06

ми аз няма какво да ти кажа Павлин и другите колеги са ти казали всичко.Само едно не разбирам как си надебелял като постоянно си спазвал диета.Ще ти кажа нещо от личен опит,диетата НЕ е гладуване,тя режим който ограничаваш една храна за сметка на другите.Почни да тренираш сериозно за 1-2 месеца недей да взимаш добавки.Тренирай малко да направиш мм и тогава ама решението си е твое.:)
п.с само едно да ти кажа преди време почти нищо не съм ял и кантара показваше всеки път надолу и надолу,но мазнините си седяха.По едно време кантара застоя на едно място и ако ще вода да съм пил пак е така.После изгря слънцето за мен почнах да ям както трябва(правилно)кантара скочи с 5 6 кила за 45 дни,но огледалото се изменяше.Надявам се да съм помогнал :) Поздрави

07.10.13
09:53

Започни тренировки с тежести и леко кардио (тип ходене, поход, изкачване на стълби и т.н.) и си оправи храненето, защото с това хранене нормално да нямаш резултати.
Относно добавките на този етап си вземи - кофеин, синефин, йохимбин и зелен чай. Пробвай продуктите на Prima Force (имат всичките изброени), защото работят.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1