за жените

26.05.04
00:11

ами тъй и тъй се отвори една подобна тема, ще се възползвам да Ви попитам какво мислите за трениращите жени и ако влезе по секси жена в залата, разсейва ли ви или действа ли Ви дразнещо...

26.05.04
01:01

В залата, в която тренирам (и във времето когато вдигам) идват редовно няколко красиви момичета, но определено не действат разсейващо, а по-скоро разведряват атмосферата! Много по-приятно е, не знам защо :D !

ВН

26.05.04
01:09

Виждал съм такива циркове заради жени в залата, че сега катс е сетя...
Влиза приятно момиче и почва демонстративно изпускане на щанги, ще се избият кой да я пази. Почват подмятания за някои движения, влиза гаджето и политат железа... Да разсейващо действа! Разбира се това става само в някои зали. Има си клубове за дами, препоръчвам им тях. Е някои дами могат лесно да се оправят с “тежките” потни мАжаги с 1 - 2 изречения, ала и това си е безсмислен риск.

В моята зала ако влезне жена, няма да оцелее по ред причини, затова досега много много рядко съм тренирал с някое момиче. От друга страна и нямам желание, тъй като в залата съм адски нелицеприятен (умишлено нося най-големите парцали, които намеря в нас и видът ми е по-скоро на някакъв змей от X-Men, от колкото на билдер от списанията), но по този начин не мисля за нищо друго освен как да си направя тренировката. Времето ми е доста скъпо, че да се разсейвам в малкото време, докато съм в залата.

26.05.04
12:54

Залата, в която тренирам, е единствена в града ми, ака че е нормално да идват жени и момичета. Виждал съм много хора, които , както загатваше една реклама, са в залата “да гледат женските задници”. Лично аз обаче никога не съм се разсейвал по простата причина, че стъпвам в залата с нагласата да направя кратка, плътна тренировка, без значение кой е там. Освен това, не знам защо, нрава ми става малко по-остър и се дразня, когато някой ме прекъсне по време на серия или ме занимава с глупости през почивката.

26.05.04
13:30

ха..позната история. В залата в която тренирах имаше едни змейове които като че ли не са виждали никога момиче. Та като влезе някоя по-красива всички започват да пръхтят като коне на всяко повторение и да ходят с ръце разперени на страни като самолети. Лошото е че наистина си вярват че са нещо, но незнам от къде се получава така като никой не ги и поглежда!

26.05.04
13:50

divna, риск да се обидиш,ще кажа че в залите в които сьм тренирал,а те не са малко,наблюдавам едно исьщо нещо.Няколко жени от които само една-две знаят за какво са влезли там,а другите ходят като на ревю.А ако има някой юначага,започва едно перчене не ти е работа..Като ти чета това което си писала ти явно си от тези които знаят за какво са там.Лично аз смятам че залите са за тренировка,а за останалото има други места :cry: Успех

26.05.04
19:27

Divna,edno krasivo jensko ili myjko tialo privlicha pogledite -normalno e tova,samo che zalite ne sa mesta za socialni kontakti.Sylasna sym s Mile,che povecheto devoiki hodiat s cel reviu tam i t.n. syshtoto vaji i za myjtete -ne mi se vpuska v podrobnosti na kakvi sceni sym prisytvala -ot roda-abe ia da li jena po gryb na lejankata i da si pokaja gsm-a,che za 1300marki sym go kupil ...
Da obosbhtia,che se otplesnah-kogato chovek otiva da trenira,ama naistina da trenira ,ne mislia che neshto moje da go otkloni ot celta :)

27.05.04
01:54

наистина тук научавам неща, които женското ми съзнание никога не би допуснало по default, оосбено това за “пръхтенето”, повяравйте ми ужасно е, камо ли някое момиче да погледне на звукоиздаващия субект с възхищение, ужас
пък за парцалите...сещам се един приятел ме покани да видя залата, която посещава и ме предупреди да не се стряскам, защото там ходели само мутри, иначе били “добри момчета” и каза :”Да не си облечеш някой готин екип, там всички ходим с парцали!”, аз обаче не проумявам защо аз да правя като тях, те си имат собствен стил, така им е удобно, аз си има свой и за мен като жена или изграден модел на повдение е важно да изглеждам добре...първо в своите очи..
естествено това не означава, че ще си облека потник с пришити златни пайетки....
... а за ревюто, в началото недоумявах как идват разни момичета, влизат за половин час, за което си плащат нормалната такса и през този половин час въртят педали 10 минути , а през другото време правят тигели насам натам...еее... и таяното е потребност...ама от публика...

а пък иначе , не знам дали тук е мястото да го споделя, направи ми впечатление защо толкова много се разтоварвам в залата, движението като реакция срещу обездвижването е едно на ръка, по интересното е това, което не успях да постигна нито с йога нито с медитация, изобщо за нищо да не мисля в залата, влизам и се потапям в себе си,абсолютно целият друг свят остава навън, дори не съм допускала, че  възможно  и не го правя умишлено, става от самосебе си, дори в начакото не си давах сметка,  ходя сама , с никого не приказвам, т.е. не бръщолевя и не обичам да ми джомолят простотии
по дяволите , още толкова неща ми идват наум , спирам аз, че май най се отплесвам да дрънкам

ВН

27.05.04
03:21

Дивна много си поетична! Драсни някоя статиика за Емоционалното разтоварване и фитнеса за раздела в сайта :) ! Знаеш ми майл-а!

27.05.04
07:53

за мен би било удоволствие, имаш го , в момента , в който се почувствам готова да го направя или казано по друг начин идеята в мен узрее, това означава, че може да е утре, след месец или и аз не знам кога, ама както усещаш , аз вече започнах тук да живея, т.е прекарвам доста голяма част от нищожно-оставащото свободно време за самотек

аз и банер ще сложа на сайта ама сега нямам време изобщо да се занимавам с него, има мнооооого неща за изпипване(това е първато такова нещо ,с което съм се занимавала и си е бебе в ръете ми...а има ужасно много да уча...), а “любими” ще сочи към “любими местенца”, не се съмнявай кое е едно от тях и как горещо бих го препоръчала...

27.05.04
10:19

Готино е в залата да има хубави жени. Готино е да има всякакви жени.
Нека се фрецкат, нека да тренират, нека да си плакнеме очите :lol:  :lol:  :lol:

27.05.04
15:28

az se draznia na jenite v zalite 6toto me razseivat osobenno kato po4nat da se dupiat i da zapokazvat pra6kite si i nai mi e kofti kogato ne sam svar6val ot niakolko dni togava napravo mi ide da ia .......  abe kofti si e sigurno i na drugi im se slu4va

27.05.04
15:56

Abe mladeji kvo vi stava ta ste tolkoz protiv jenite v zalite. Napravo si e super daje jenskoto prisustvie tukmo kolegite po jelezo zapo4vat da psuvat po malko i nekak si sveta stava po dobur. V nashta zala imashe edna kaka lekoatletka si praveshe silovata podgotovka i milata beshe kato napravena na strug, az sum jenen muj i pruncipno ne plyampam po tezi temi, no 4ovek ne moje da ostane ravnodushen kum krasivoto nali? Za men li4no e udovolstvie da treniram s dobre izglejdashti dami i tova ne me pritesnyava ni nai-malko, a na vuprosnata lekoatletka s udovolstvie sum i pomagal kogato me pomoli.

02.06.04
14:59

[quote author=“divna”]ами тъй и тъй се отвори една подобна тема, ще се възползвам да Ви попитам какво мислите за трениращите жени и ако влезе по секси жена в залата, разсейва ли ви или действа ли Ви дразнещо...

Тъй като сме във форум “Фитнес за жени”, ще си позволя да се изкажа по реципрочната тема. На мен присъствието на определени типове мъже в залата ми действа изключително дразнещо. По точно на такива, които:
- са отишли там, за да си говорят празни приказки, но за всеки случай са заели точно стойката/лежанката/щангата/дъмбела, които ти трябват и те гледат нахално, докато стоиш и ги чакаш да приключат с клюките.
- се събличат по гащи и започват да се оглеждат в огледалото, междувременно проверявайки колко от присъстващите в залата ги гледат. Или другия тип, които изобщо и не си обуват гащи, но за сметка на това са фенове на ултракъсите панталонки. В крайна сметка, лежанката в залата не е най-подходящото място за демонстриране на първични мъжки полови белези.
- се лепват точно зад гърба ти, макар да нямат никаква работа там и те зяпат през цялото време, докато си правиш упражнението. Примерно мъртва тяга. WTF?
- тичат да ти предлагат помощ, докато си товариш/разтоварваш щангата. Ако имам нужда от помощ ще си кажа, благодаря.
- минавайки покрай теб, докато извършваш гореспоменатото товарене, ти подмятат “Това няма ли да ти е тежко?”. Ама ако ще се подиграваме и аз мога. При това го мога по-добре. Ако ли пък това е начин за запознанство....много грешен подход.
- нямат елементарна хигиена. Да, неприятно ми е, когато някой ползва уред или лежанка и го оставя с 1 см слой пот отгоре. Изключително неприятно ми е, когато някой си плюе на ръцете, след което хваща щангата/скрипеца и започва да си прави повторенията. На фона на всичко това смрадливците са почти поносими. Но не съвсем.

Във всички останали случай е крайно приятно да се тренира с мъже :) Не само защото на всеки хетеросексуален човек му е по-приятно в компанията на противоположния пол, ами и защото повече мъже в залите за много мотивирани и дават максимума от себе си. Когато всички покрай теб се блъскат, малко или много и ти започваш да се стараеш повече.

03.06.04
01:19

супер, най-накрая и аз да прочета един по-дълъг постинг, вече бях добила комлекси....и на всичкото отгоре ми хареса...

тук залите не са съвсем много и във всяка ходят определен тип хора, което мисля е станало някак естествено, аз  в началото не знаех и мислех, че е еднакво навсякъде, да ама не, в една ходят само “Мутри”, в друга няма женска съблекалня изобщо..., а тази предпочетох защото ми е на път...иначе се води най-готината и е относително най-скъпа, но си струва, има разни дето дрънчат повече от жени и идват на парад, но са по-малко и няма така груби натрапници, за които чувам от вас и по другите зали тук...

[quote author=“Ying”]
Във всички останали случай е крайно приятно да се тренира с мъже :) Не само защото на всеки хетеросексуален човек му е по-приятно в компанията на противоположния пол, ами и защото повече мъже в залите за много мотивирани и дават максимума от себе си. Когато всички покрай теб се блъскат, малко или много и ти започваш да се стараеш повече.

а с това съм адски съгласна  и би ми прозвучало супер противоестествено, ако някой тръгне да отрича

17.08.05
23:22

[quote author=“Ying”] ...

Супер готин постинг - поздравления, жено!!!

Мразя изказвания от рода на “момичетата/жените да ходят в женски зали”. Айлаколу, ти виждал ли си “женска” зала? Защото мен са ме пращали в такава “специалисти” като тебе. Там по правило има два счупени (евентуално) велоергометъра и три-четири машини за крака. И ни следа от свободни тежести. Ако случайно решиш да стъпиш в “мъжката” територия, се намира някой умник, дето те пита, ти все пак наясно ли ки, че това е “мъжката” зала. А ако - пази боже, вземеш лост, натоварен с повече от пет кила, те гледат като все едно си самоубийца и те питат не те ли е страх, че “ще пораснеш”.

В залите, където тренират нормални мъже, няма такива комплексарщини, а толерантност и учтиво отношение. Дали се разсейват момчетата - не зная, обикновено са 10 - 15 години по-малки от мене, а и аз обикновено ходя в залата с моя мъж, тъй че ми е все тая. Ако някой има гащи да ме зяпа - да заповяда!

30.08.05
11:59

Аз съм забелязала и нещо друго: когато идеш на фитнес първоначално те гладат с мисълта “тая сигурно и представа си няма от упражненията, които прави” или пък “тая за к’во блъска и на кои се прави?”, но след време като видят, че си ходиш редовно на фитнес, а не се лигавиш само, почват да те уважават и да не те зяпат като изкопаемо. Като се появи някой нов историята се повтаря, докато и той не свикне.
Мъже не ни дискреминирайте или поне тези от нас, които са съвестни в залата и са отишли заради уредите, а не за да ви се фръцкат!!!

30.08.05
12:27

Евала за горния пост! И аз така мисля! По темата с лично мнение - хубаво е да има дами, но вече така тренирам, че както казва Митака, хората бегат от мен! Не защото мириша на пот или имам кофти зъбен цвят (това е за малко ей така, смях :)), ами защото съм прекалено вглъбен в тренировката. Затова тези 45 минути са ми напълно достатъчни и напомпващи! Ей, ще кача една снимка напомпан в залата, да видите :)
Накратко - гледам сериозно, дишам надъхано, тренирам като майк Франсоа, докато бе ф форма :)
За жени си има и време и място! И пари трябват за тях, хахаха  :lol:

05.09.05
12:27

[quote author=“divna”]... а за ревюто, в началото недоумявах как идват разни момичета, влизат за половин час, за което си плащат нормалната такса и през този половин час въртят педали 10 минути , а през другото време правят тигели насам натам...еее... и таяното е потребност...ама от публика...

това си е много вярно. гадното е че такива индивиди развалят обстановката за момичета които наистина отиват за да свършат нещо. някои мъже не виждат разликата между фръц-пръц и сериозните. или се правят на интересни или се впрягат да те пазят когато имаш нямаш 4 кила в рацете. в такива моменти ми иде да ввема една щанга и да им я пусна на краката, пук те да вървят да си вардят.
направило ми е впечатление, че в повечето случаи тези ‘мажаги’ няма с какво друго да се похвалят освен с това че са вдигнали твоите 4 кила, повече едва ли им е по силите. това е да имаш сила и постоянство  :roll:

Дали има жени или няма в залата не ме бърка. Аз като отида в залата знам за какво съм, знам кои мускул да натоваря и колко. Отивам, вдигам на 100% и се махам. Не ме интересува хич кой е там. За лигавене и несериозни работи си има много места.

Дразня се само на едно момиче дето прави по 30+ повтрорения на серия и ми заема уреда за половин час! Иначе не ме бърка момче, момиче .. всички са равни. Трябва да сме толерантни и услужливи. Като трябва ще се пазим, ще си помагаме. Все пак предпочитам да няма представители на женския пол в залата, но и да има, ако не ми пречат какъв е проблема? Трябва ПОНЕ в залата да си помагаме и да се държим колегиално.

Благодаря за вниманието!

MJ

05.09.05
23:17

на мене ми е кофти да тренирам с жени в залата
защото не ме виждат в най-добрия  и приличен образ :lol:
и много се тваря когато се помпам и има жени около мен и ме гледат как позирам пред огледалото,като мистър Олимпия :lol:
щото знам какво си мислят и как ми се смеят в тоя момент
ама като не разбират какво и защо го правя,какво да ги правиш :lol:
и да ми слушат мощното пъшкане,пък то може и да има харесва и разсейва,както така съм легнал и пъшкам кой знае какво си мислят :lol:  :lol:  :lol:
а иначе никой не може да ме разсея и без това цял живот тренирам сам:)

16.09.05
12:15

Класни постове!

Ето сега и аз ще споделя набързо.
За съжаление аз вече нямам възможност да ходя на фитнес. Спряла съм се на аеробика като най-удачен вариант за минимално свободно време и максимално застоял живот.
Но доскоро успявах три пъти в седмицата да ходя в една малка квартална зала, пълна с ентусиазирани младежи. В началото всички наистина ме гледаха доста странно и недоверчиво и с любопитство, което се усилваше особено силно, докато бягах на пътеката и циците ми подскачаха въпреки стегнатия сутиен. Но постепенно започнаха да ме гледат с явен респект и да се чудят на моята издръжливост.
А младежите си изглеждат супер, наистина!

Но добре си спомням един от тях, който непрекъснато идваше да тренира с бяло прозрачно долнище без бельо и успяваше да се надупи с повод и без повод.

Момчета, моля ви! Нека да е с мярка, а?

WO

16.09.05
22:10

Момичета, моля ви! Нека да е без мярка, а?

все пак стимул ни трябва  :wink:  :lol:  :lol:

16.09.05
23:09

много разсейват хубавите жени във фитнеса! и особенно мен !
доста рядко влиза хубава жена във фитнеса но това случи ли се... свършено е с моята тренировка. Не прахта и не позирам да кажа предварително, но не мога да се стърпя и да не я заговоря ! и с 10 мин почивки ... аре няма да обяснявам повече :)

16.09.05
23:13

Не знам как е при дугите момичета по принцип обаче аз лично много се нервя в такива ситуации ..има едно единствено решение..слагам.. ледената маска..просто има едно нещо отивам в залата за да тренирам за 60 миннути да се концентрирам напълно ...да освободя излишното напрежение и въобще да излезна нов човек а не да се мотая и да почивам на всяка втора крачка...
ревюта в залите има спор няма но това не са жени които тренират ... :?
но и перчене не липсва от мъжката половина...ако искате да не ви пречим моля не го правете  и вие в желанието си да бъдете галантни да разтоварвате щанги или подавате тежести... :roll:    :lol:

16.09.05
23:14

Аз си тренирам спокойно защото не ходя в зала а тренирам в нас. :wink:  :lol: Там няма как да влезне някоя мацка и да ме разсея :wink:  :lol:

17.09.05
15:56

оффф трябва да призная че постовете на жените по тази тема са много правилни особено на Ying дето описва повечето мъже които тренират по залите.Браво!Много точно.Аз се радвам на жените в залата.Винаги съм готов за нови приятелства, но щом тренирам слагам едно каменно лице тип “не ми се мяркай пред погледа” и избягвам всякакви контакти с непознати.Аз не заглеждам много много жените които влизат в залата, но определено хвърлям един поглед. :lol: Друг е въпроса че някой жени са в залата за да се фръцкат.Но все пак нали са жени.Иначе не доумявам защо така някой хора не харесват жените да са по залите.На мен пък много ми харесва, предвид това че съм тийнейджър и нямам приятелка. :)

MA

03.10.05
03:54

Защото не знаете моя проблем, живея в Лондон и тренирам в огромен 6 етажен спортен комплекс, до тук страхотно, обаче се намира в квартал, кадето основно живеят черни от Ямайка и откъде ли не още, което също не е проблем. Само че залата е разделена на 3 зали - кардио, уреди и свободни тежести, та в залата за свободни тежести не мога да се престраша да вляза даже  :roll: . Огромни потни чернилки са окупирали залата и жена не припарва там  :shock: . Всеки път се каня и все не събирам кураж. Опитвам се да заместя тренировката със класове, които работят с тежести като Body Pump, но не е като да си направиш собствена тренировка по програма. Аз също съм от тези, които не обичат да дефилират из залата, но пък тук и няма такива жени, ако искате ми вярвайте даже точно обратното мъжете са тези с манекенските наклонности. Аз в момента разработвам тактика за превземане на залата със свободни тежести, стискайте палци. Не че съм страхлива, напротив, но 160см 49 кг бяла на всичкото отгоре, даже няма да мога да си разтоваря тежестите дето тия гиганти ползват без помощ.

03.10.05
09:20

Жените в залите са си необходимост... :) - Като си тренираш отиваш и просто го правиш... невиждам как някой може да те разсейва като си отишъл за това... вече в паузата според мен е доста полезно да си поприказваш с някоя дама...не да почнеш да я сваляш и тн! Нито “поприказването” да продължи 10 мин и да си скапеш тренировката...! Просто покачва тестостерона...разтоварваш и според мен е мн по-добре отколкото да седиш и да гледаш тъпо...за така наречените свалячи по залите ... нямам думи - мн зле  адски мн се дразня на разни с ебаси самочувствието и никво покритие досадници...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1