Вижте рони на какво е станал!!!

Темата е заключена.
Прескочи до:
QK

02.10.05
14:07

Момчета реших да вляза в сайта на Рони - http://www.ronniecoleman.net/news.html , влезте изтеглете си филмчето и вижте на какав звер е станал тоя,ебаси ненормалника,вижда ми се че са му измислили някаква нова химия,хормона на разтежа пасти да яде. :shock: значи за олимпията ще се изчисти може би на 140 кила.Много голям,мазен е,но като знам как се чисти тоя направо няма да има конкуренция.Гледал съм го и друг път в основен период,ама тука направо не е на себе си.

02.10.05
14:13

хмхмхммхмм Какво да говорим просто не виждам кой ще го препъне за поредната рекордна олимпия.А Като се има предвид че е вече на 41 години.....

02.10.05
14:14

Ебати дзвера :shock:  :shock:  :shock:

QK

02.10.05
14:32

ако продължава всяка година да става все по-голям малеее,културизма направо ще излезе извън границите на ненормалното.

02.10.05
14:39

Абе ще достигне колажа на Маркус Рул в една друга тема  :lol:

02.10.05
14:42

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Абе ще достигне колажа на Маркус Рул в една друга тема  :lol:

Можеи така да стане верно. :lol:  :lol:  :lol:

02.10.05
14:44

[quote author=“bolkers”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Абе ще достигне колажа на Маркус Рул в една друга тема  :lol:

Можеи така да стане верно. :lol:  :lol:  :lol:

Еххх еххх умреш да оспамиш темите деа имаше ли нужда от този пост

А Кътлър къде го забравихте? И той е подобрил невероятно!

02.10.05
15:07

manson дай видео(ако има)и на Кътлър да го видим и него на какво е заприличал. :wink:  :lol:

[quote author=“bolkers”]manson дай видео(ако има)и на Кътлър да го видим и него на какво е заприличал. :wink:  :lol:

Потърси си го в getbig.com Имаше гост позинг на Рони и Джей със снимков матрял.

02.10.05
15:20

Проверих.Кътлър също естанал голям дзвер :shock:  :wink:

02.10.05
15:46

На Рон проблема  му от 4 години насам е корема, ако успее да се справи с този проблем както обещава, няма да има Кътлър няма да има Декстър няма да има никой който дори малко да се доближи до неговата класа.

BA

02.10.05
15:46

абе колко му е ръката на Рони?  :shock:

02.10.05
15:47

[quote author=“basketball”]абе колко му е ръката на Рони?  :shock:

2002 беше 61см, сега със сигурност е повече.

02.10.05
15:53

гледал съм филма му the unbelivable(от 2000 мисля) и наистина има разлика,в краката особено :shock:

02.10.05
16:21

На нищо не прилича! ЕСТЕТИКАТА  е една от най-важните части от културизма (?) Като гледам клипчето не виждам нищо друго освен едно назобено прасе със слънчеви очила.

Ето според мен най-доброто от Рони -  http://www.ronniecoleman.net/gallerybw.htm

QK

02.10.05
16:33

пич чакай да видиш на олимпията какав ще излезе,ти сега го виждаш прасе,щото е в основен период,ти ако мислиш че рони е целогодишно релефен,значи си се заблудил,ние коментираме че е качил много яко тая година,значи в основен период до сега не е бил толкова голям,а че е мазен няма спор,има доста голяма основа на клипа,като изчисти ще стане  :shock:

02.10.05
16:39

Абе няма кой да го спре просто е много голям а е в основен период като изчисти ще е супер въпреки проблема с корема дето си го е имал винаги и си е печелел олимпиите

02.10.05
19:38

Ето ви това е било на 23 Юни .
http://www.getbig.com/pics/california/caljr2005/jayron.htm
Тука са как 2мата позират. Клипа на Рони-то е от тоя позинг.
Не мисля че Джей има шанс особено в бедра.

02.10.05
20:00

[quote author=“qk_bik”]пич чакай да видиш на олимпията какав ще излезе,ти сега го виждаш прасе,щото е в основен период,ти ако мислиш че рони е целогодишно релефен,значи си се заблудил,ние коментираме че е качил много яко тая година,значи в основен период до сега не е бил толкова голям,а че е мазен няма спор,има доста голяма основа на клипа,като изчисти ще стане  :shock:

Нека се изразя по-правилно, за да стане ясно какво точно мисля  :)

Рони дори във формата с която се яви на Олимпия 2004 с онзи свински корем пак е далеч от ЕСТЕТИКАТА за която говоря .

:D

Много ми е интересно как е изглеждал Фракн Зейн в основен период.

JI

02.10.05
20:03

тоя дали има присадено второ сърце или незнам как 1 му стига ... с тая маса  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

03.10.05
00:48

Ебати простотията заклевам се.. за тва не го харесвам този спорт... некви смотани комплексари се зобат като животни и после позират като женчки.. а на всичко отгоре е и адски вредно това което правят.. И тва спорт ли е??? Да не говоря че стават тромави и непохватни, абе апсолютни пънове.. кво толкова им се прехласвате незнам, направо е смешно... (правят апсолютно некачествени мускули които никога няма да използват)

ТВА Е НАЙ-ТЪПИЯ СПОРТ!!! Нищо мъжко и нищо ценно няма в него. Аре някой тарикат да ме обори, много ми е интерестно кви аргументи ще си изсмуче от пръстите???
Да не говоря колко е вредно, безумно и безмислено за целият организъм да се тъпчеш като прасе само и само да изцедиш някой сантим отгоре, след това пък да се обезводниш до припадък, за да изглеждаш най-добре от всички (женички)

[quote author=“JiVk0”]тоя дали има присадено второ сърце или незнам как 1 му стига ... с тая маса  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Ами честно да ти кажа ако доживее до 50 трябва да го впишат в Гинес.

п.п. Всички културисти са смешни позьори!!! И не ми говорете само за естетика щото тя е отдавна чуждица в този “спорт”!

03.10.05
01:29

Аре посочи един професионален спорт, който да не е вреден и хората да не се тъпчат с химия за по - високи резултати?
Хората сами си избират това и ти не си този, дето може да ги съди. За мен пък футбола е адски безсмислен спорт, ама много хора се прехласват по него.
Ако говорим за здраве, културизма е най - безопасния и най малко травмоопасен спорт! Посочи ми друг такъв, в който да има състезатели над 50 или 60 години?

Да не говоря че стават тромави и непохватни, абе апсолютни пънове..

Според мен са си доста подвижни. Да ти намеря ли снимки за доказателство?

А като цяло, и според мен прекалено екстремно стана в последните десетилетия всичко. Културизма трябваше да си остане на нивото на Арнолд, но хората искат все повече и повече. И състезателите трябва да им го дават. Кой ще иска да гледа едни и същи фигури всяка година? Всичко е за шоу и пари.

SP

03.10.05
03:01

[quote author=”Петко К”]
Ако говорим за здраве, културизма е най - безопасния и най малко травмоопасен спорт!

Май си единствения, който мисли така!

03.10.05
08:07

некви смотани комплексари се зобат като животни и после позират като женчки

Приятел,не знам комплексари ли са или не,но според мен е доста по-комплексарско да се позобваш само за да издуеш мускули,които после да показваш не на състезания,а в разни сайтове,като Сладур и форума на ББ-тийм.От това по-комплексарско здраве му кажи! :lol:

03.10.05
09:00

[quote author=“Sportex”][quote author=”Петко К”]
Ако говорим за здраве, културизма е най - безопасния и най малко травмоопасен спорт!

Май си единствения, който мисли така!

Не е единствения! 100% сме 2ма :) за др. незнам... И на др места съм го казвал от сегашните културяги...само Декс и Густаво...а иначе... просто ми се кефете на аватара :) няма да има др такъв културист!

MJ

03.10.05
09:44

[quote author=“Caca”]

некви смотани комплексари се зобат като животни и после позират като женчки

Приятел,не знам комплексари ли са или не,но според мен е доста по-комплексарско да се позобваш само за да издуеш мускули,които после да показваш не на състезания,а в разни сайтове,като Сладур и форума на ББ-тийм.От това по-комплексарско здраве му кажи! :lol:

комплексарско??
какво комплексарско намери в това?
като си толкова отворен,пусни си и ти е!
не знаех че контактите по интернет били комплексарски.
А КУЛТУРИЗМА SSUUUUCKS!!!

QK

03.10.05
09:44

3-ма сме вече,защото виждате ги тия на какво са станали,ако се изпълняват упражненията  правилно,вярвам че травми може да има,но изключително малки и да не се възпаляват.Виж при щангистите примерно момчетата си вдигат правилно,но травми,колкото искаш.То в културизма не е важно да вдигаш с много кила,а да се помпаш добре и да разтеж,това става и с малко кила.Друг е въпроса че Рони прави с кила,които са невъобразими дори и за някои трибойци - примерно предполагам че знаете какво е лег преса (за крака),на последната си серия рони сложи 2300 lbs. = 1050 kg.,кляка с 300 и незнам си колко,мъртва тяга почти 400 кила,мечка с 200 и нещо близо 300кг. , и то човека си тренира за мускули не за сила , ами ако почне трибой незнам какво ще стане.та спорта наистина от към безопастност е най-добре,защото тук не са важни килата,а това как изглеждаш,големи гърди можеш да направиш и със 120 кг. Всеки вдига,колкото може,но важното е да не се претоварва мускула,защото по улицата,не гледат колко вдигаш,а как изглеждаш.

JI

03.10.05
09:58

4 ма сме това е грозно и безмислено .... виж ако говорим за ватара на хелл фиайр е такаова тяло и маса като франк наистина искам и се стремя към нея и ме кефи , също така и арнолд много ама мнооо ме кефи ама това рони кътлар вече незнам грозно е .... извратено е  , както всичко останало . И то като се замислиш културизма пък е да ти растат мускулите като не ги използваш за абсолютно никакви цели това винаги ми се е виждало глупаво затова и правя много базови упр като тяга и клек които развиват и яко силата ... поне да има полза от тея мускули  :roll:

03.10.05
10:26

Няма нищо комплексарско в контактите в интернет,изобщо не сте ме разбрали.Исках да кажа на въпросния пич,че няма смисъл да критикува за зобенето хора,които се състезават и поне го правят с някакъв смисъл,като той самия казва в някой свои постове,че е “позобвал”,а е известен само на приятелите си,форума на бб-тийм и тийнейджърките в Сладура :lol:
  Не искам никой да обидя.Просто не ми е приятно да виждам да се пишат такива глупости в спортен форум.Не били нужни тези мускули,нямали смисъл и т.н.По тази логика отпишете и маратонците,къде в живота на един съврменен човек ще му се наложи да бяга толкова километри,защо им е тази изкуствена издържливост?

като си толкова отворен,пусни си и ти е!

Пускал съм се когато и където му е било мястото,не в културизма,но се намесих тук,защото някои хора с разсъжденията си обиждат всички състезателни спортове.

RA

03.10.05
11:07

Абе, момчета аз ли си внушавам ама на Рони чак структурата на черепа му се е променила? Ебаси звяра... Аз ако се освиня така, няма чистене...

А на оня образ дето не го кефи културизма: пич, тук сме кондиционални бодибилдъри повечето и не се състезаваме, а тренираме за себе си. Възхиищаваме се на такива като Рони именно заради нечовешкото ниво на което извеждат телата. Именно заради химията, храненето и новите принципи спорта дърпа напред-затова и сегашните спортисти за по-големи и по силни от тези птпреди 10-20 години. Тен като не те кефят тия неща играй шах.

03.10.05
12:14

Между бодибилдинга ( тялостроенето :) и спортния бодбилдинг има само една разлика - “химията”. Аз съм за първото , другото ми е интересно, но ....

03.10.05
12:22

Хаха ще ме разбиете направо като почнете да размишлявате..
Така ще почна подред.. първо това което исках да кажа е че съм против състезателния културизъм, а не против бодибилдинга, който наистина е много красив и полезен спорт, също така ако се практикува правилно (за здраве) може да се каже и че е един от най-безопасните.
Но некви малоумници да ми се зобят като животни, да се тъпчат като животни насилствено и после да се обезводняват до границите на физическите възможности на тялото само и само да им изпъкне някоя веничка отгорре и ако това ми го наречете спорт, да не говоря колко са смешни културистите, ама много смешни, по цял ден седят пред огледалото и позират буквално като некви женички.. (стават невероятно суетни лигли) Тва смисълът на живота ти да е как ще ти порастне ръката с 2 сантима и по 24 часа на ден 365 дни в годината за това да мислиш.. ми меко казано трябва да си малоумен.. Но да съгласен съм сеирджии дето ще ги гледат винаги ще има, много ясно че ще искат да видят тая година еди кой си “олигофрен” колко анаболи е вкарал в тялото си и на кво животно е заприличал.. а другата част от публиката пък са следващата генерация малоумници които им подражават и си мечтаят да станат като тях, най-малкия процент е на отдавна претръпналите родители които гледат “мутиралото” си детенце, дали ще се пребори с другите такива.

Пича дето ми каза че аз съм комплексар :-)) пич смешен си, най-малкото аз дори никога не съм тренирал за тяло.. Това че съм бил позобнал, няма нищо общо със ЗОБЕНЕТО за което говоря.. Тъй като ако случайно незнаеш в малки количества всичко е полезно, дори и алкохола. И това че аз съм имал разума да извлеча нещо ценно от химията а именно да си доразвия структурата и да заздравя тялото си не ме прави комплексар нали? Комплексари са тези дето като почнат да зобат и ги е страх да спрат защото никога няма да изглеждат толкова добре колкото докато са взимали.. Другите комплексари пък или зобат и тренират или не зобат и не тренират.. Там са комплексите.. А това че съм се регистрирал в сладура пък кво ти попречи незнам.. но явно имаш някакви вътрешни терзания.. сигурно си грозен, може би тъп може би жените не ти връзвват и незнам си още кво.. ти си знаеш а и честно казано слабо ме интересува така че не е нужно да ми се обясняваш...
Така и никой неможа да ме опровергае с разумни доводи че културизма не е една от най-големите простотии в съвременните спортове..
п.п. За да харесваш тялото применно на Рон Колман според мен трябва да си МАЛОУМЕН!

MJ

03.10.05
12:36

хехехех
пич,кефиш ме много :wink:
това за комплексарите беше много точно попадение
а аз лично,ходя по съзтезания,един от най-викащите и свирещите сам :)
ама не съм си помислял,да искам да ставам говедо:)
проето шоуто там е яко,вапреки,че на всички съзтезние,като ходя и като гледам самата публика ми се допровращтва,защото им личи от какво са им толкова големи задниците :lol:  :lol:  :lol:
яко са се дупчили :lol:
само някакви прости хапчета ходят като публика
е не всички в побликата са така,ама доста голям процент са точно такива :P

03.10.05
13:04

[quote author=”Петко К”]

Да не говоря че стават тромави и непохватни, абе апсолютни пънове..

Според мен са си доста подвижни. Да ти намеря ли снимки за доказателство?

Е тука вече се изложи.. :-))))
Покажи ми един културист който да не тренира други спортове и да е подвижен, искам да го видя как играе балет :-)))

03.10.05
13:09

[quote author=”Петко К”]Ако говорим за здраве, културизма е най - безопасния и най малко травмоопасен спорт!

Извинявам се за исключително грозния и груб пример дето ще дам, но го кажи това на Цветко Цветков и на още хиляди знайни и незнайни войни, дето са погубили най-ценното нещо в този живот а именно здравето заради тази простотия!!!
Освен това съм сигурен че повечето от най-известните съвременни културисти в близките 10 години ще измрът и тогава светът ще разбере че прекаляват вече с този спорт.. макар и отдавна да е така. И ще видите какво отшумяване от състезателния културизъм ще има тогава, ако не забранят категорично химията.

03.10.05
13:28

[quote author=“NowIamYourGod”][quote author=”Петко К”]Ако говорим за здраве, културизма е най - безопасния и най малко травмоопасен спорт!

Извинявам се за исключително грозния и груб пример дето ще дам, но го кажи това на Цветко Цветков и на още хиляди знайни и незнайни войни, дето са погубили най-ценното нещо в този живот а именно здравето заради тази простотия!!!
Освен това съм сигурен че повечето от най-известните съвременни културисти в близките 10 години ще измрът и тогава светът ще разбере че прекаляват вече с този спорт.. макар и отдавна да е така. И ще видите какво отшумяване от състезателния културизъм ще има тогава, ако не забранят категорично химията.

Смъртни случаи има във всички спортове, рискове за здравето също. И то повече от колкото в културизма. Или според теб да бягаш маратон е много здравословно? Или бокса, където ти правят мозъка на баница?
А ти ми кажи друг спорт, дето да има състезатели над 50 - 60 години и върховата форма да се достига след 35 години.

Е тука вече се изложи.. )))
Покажи ми един културист който да не тренира други спортове и да е подвижен, искам да го видя как играе балет ))

Какво общо има балета? Балета е за балерините.
Покажи тогава ТИ как играеш балет, като не си тромав и трудно подвижен, и ще ти намеря снимки и на културисти ;)

http://www.ronniecoleman.com/images/braun/143-4340_IMG.jpg - да, наистина е трудно подвижен ;)

03.10.05
14:39

пич стига си се излагал бе :-) голямо моче си.. аз мога да ти дам снимки и на лелки по 200 килограма дето от овисналите си цици даже и щкембака не си виждат които правят шпагат.. Толкова ли не зацепваш кво искам да кажа с това че са тромави или си твърдо решен да убедиш всички колко са пластични и подвижни като балеринки?

03.10.05
15:47

[quote author=“NowIamYourGod”]Ебати простотията заклевам се.. за тва не го харесвам този спорт... некви смотани комплексари се зобат като животни и после позират като женчки.. а на всичко отгоре е и адски вредно това което правят.. И тва спорт ли е??? Да не говоря че стават тромави и непохватни, абе апсолютни пънове.. кво толкова им се прехласвате незнам, направо е смешно... (правят апсолютно некачествени мускули които никога няма да използват)

ТВА Е НАЙ-ТЪПИЯ СПОРТ!!! Нищо мъжко и нищо ценно няма в него. Аре някой тарикат да ме обори, много ми е интерестно кви аргументи ще си изсмуче от пръстите???
Да не говоря колко е вредно, безумно и безмислено за целият организъм да се тъпчеш като прасе само и само да изцедиш някой сантим отгоре, след това пък да се обезводниш до припадък, за да изглеждаш най-добре от всички (женички)

[quote author=“JiVk0”]тоя дали има присадено второ сърце или незнам как 1 му стига ... с тая маса  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Ами честно да ти кажа ако доживее до 50 трябва да го впишат в Гинес.

п.п. Всички културисти са смешни позьори!!! И не ми говорете само за естетика щото тя е отдавна чуждица в този “спорт”!

Първо баба ти е тромава - ако можеш да надбягаш Кевин Леврон дори когато беше в състезателна форма ще те черпя цяла седмица! Безвреден про спорт няма, просто при културистите повече си личи! Ако пък ти можеш да направиш това което те са направили евалата защото бодибилдингът е един от най-трудните спортове! Трето и ти си зобил така че не се оплаквай, освен това аватара ти е чисто позьорство така че не можеш да дрънкаш такива глупости!!!!!! :evil:  :evil:

03.10.05
15:48

Аз пак не разбрах защо трябва да ги сравняваш с балерините?
Културистите не са по - тромави от повечето хора даже може и по - подвижни да са от повечето нетрениращи. Е, не са като боксьорите предполагам, или лекоатлетите. Ама за какво им е? Правиш ли разлика между 130 кг. мускулна маса и същото тегло  сланини? В първия случай няма причина да си тромав - мускулите са тези, от които зависи подвижността и бързината.
Гледал съм и двата филма на Рони - не е трудноподвижен, даже много добре си се движи и тича ;)
Да, балет няма да може да играе - както и балетист няма да може да вдигне 200 от лег или спринтьор да пробяга маратон или плувец да се пробва като боксьор.
Всеки спорт си има изисквания, айде да не ги мешаме.

Ето снимки, демонстриращи подвижността на тежкоатлетите, в случая трибойци и щангисти, но в тежката категория ;)

http://free.bol.bg/pitark/hop2.jpg
http://free.bol.bg/pitark/hop3.jpg

03.10.05
16:04

ахаха :-)))) ама верно ще ме спукате от смях бе.. ми разбира се че образно говоря, то оставаше и балет да очаквам да играят.. Значи понеже за пореден път се убеждавам че на някои хора им е трудно да вникнат в смисъла на думите ще разясня.
Под тромави имам предвид, че правят излишно големи мускули които никога няма да използват, че от самото помпане на мускула той се сковава и става неефективен, не случайно по-малки по размер мускули вадят много по-добри, показатели във всяко едно естество било то сила, бързина или гъвкавост.
Цялтото тяло се товари излишно и изкуствено с храна и добавки от които реално няма абсолютно никаква нужда. И всичко това в името на сантиметъра.. това ми беше идеята, че спорта се е изрудил и отдавна не е естетическа наслада.. А с всичката тази химия дето поемат, просто е повече от смешно да чета “това е един от най-безопасните спортове..”
Както и да е, всеки си има право на мнение..
п.п. този дето каза че аватара ми е позьорски.. Пич въздържай се от такива коментари, след като не ме познаваш.. може да съм всичко друго но не и поизьор.. а аватара съм го направил щото ми харесва как стои снимката... лошо ли е това?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1