Тренировчица за рамо

Тренировката за рамо се получи много добре....

1.Раменни преси с дъмбели ( 4 серии )
2.Разтваряне в страни от наклон ( 3 серии )
3.Вдигане на дъмбели отпред с китка нагоре ( предно рамо ) ( 3 серии )
4.Вдигане на щанга отзад ( задно рамо ) ( 4 серии )
5.Трапец с щанга ( 4 серии )

..... Обаче забелязвам един косур при мене... липсва ми онази част която свързва страничното рамо и задното рамо и мисля че проблема е самото задно рамо, явно изостава сравнение с другите, ако включа още едно упражнение за задно рамо като правя 2 упражнения по 3 серии или 2 упражнения по 4 серии... какво ще кажете ? :)

23.05.13
21:52

закво правиш тема за всеки мускул който си тренирал ?

казано от umad brah на 23.05.13, 21:52:

закво правиш тема за всеки мускул който си тренирал ?

Ами със сигурност не за такива като тебе, давам малко информация, защото повярвай има хора които незнаят какво да правят, а и щом темата стои значи модераторите я одобряват. ДОВОЛЕН ?! А и отдоло съм пуснал едно въпросче ;)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.05.13 08:22.

Д(

23.05.13
22:34

Какви килограми бяха дъмбелите ?

23.05.13
22:35

преди точно 1 седмица беше пуснал същата тема
У МАД

казано от Димитър Чакъров на 23.05.13, 22:34:

Какви килограми бяха дъмбелите ?

При раменните преси - 3 серии с 20 кг ( 10-12 повторения ) и 1 серия с по 30 кг дъмбела ( 6 повторения )
Разтваряне в страни от наклон с 10 кг 2 серии и 1 с 12 кг 3тата серия
Вдигане на дъмбели предно рамо с 10 кг дъмбели

23.05.13
22:51

защо толкова много упражнения?
1.раменна преса (предно)
2.разтваряне (средно)
3.разтваряне от наклон (задно)
4.нещо за трапец
това е достатъчно правиш сяко упражнение 5х6-8 или 4х6-8

Според мене е по-добре повече упрацнения с по малко серии, отколкото по малко упражнения с повече серии... все пак разнообразието му е майката според мене... ;/

24.05.13
00:08

За да не правя нова тема : как да тренирам раменете(колко често,кви упражнения),за да са ми по-развити от другите мускулни групи.Раменете са ми любимия мускул и искам да са по-развити от останалите групи и да се открояват

казано от Deian Petrov на 24.05.13, 00:08:

За да не правя нова тема : как да тренирам раменете(колко често,кви упражнения),за да са ми по-развити от другите мускулни групи.Раменете са ми любимия мускул и искам да са по-развити от останалите групи и да се открояват

Ем на, следи темата, виж какво правя аз.. пробвай. После пробвай тренировки по мненията на другите... те не се разминават много ;)

24.05.13
00:23

Интересно ми е за гръб колко упражнения правиш ?? Иии също така , защо не си направиш един дневник и да си описваш тренировките за всяка мускулна група отколкото да пускаш за всяка по отделна нова тема ?? Цитирам : ...Щом темата стой , явно модераторите я одобряват... - е пич няма как модераторите да ти я изтрият на 30 минута от пускането(то да не е само твоята) , все пак и те са хора и не стоят по 24 ч нон стоп..

казано от Пенев на 24.05.13, 00:23:

Интересно ми е за гръб колко упражнения правиш ?? Иии също така , защо не си направиш един дневник и да си описваш тренировките за всяка мускулна група отколкото да пускаш за всяка по отделна нова тема ?? Цитирам : ...Щом темата стой , явно модераторите я одобряват... - е пич няма как модераторите да ти я изтрият на 30 минута от пускането(то да не е само твоята) , все пак и те са хора и не стоят по 24 ч нон стоп..

За гръб правя по 4-5 упражнения ;)

24.05.13
13:43

Ти гърба наравно  рамото ли го тренираш ?

24.05.13
13:58

Може да включиш едно упражнение разтвряне с дъмбели от наклон за задно рамо.

казано от Qnislav Vylkov на 23.05.13, 23:46:

Според мене е по-добре повече упражнения с по малко серии, отколкото по малко упражнения с повече серии... все пак разнообразието му е майката според мене... ;/

По добре е да са повече сериите отколкото повече упражнения с по малко серии

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1