25.05.13
11:44
Добър ден . Казвам се Николай. На 15 години съм. Започнах фитнес преди 2 седмици (преди съм правел кръгови) и сам ентусиазиран да не спирам и да постигна резултатите , които желая. Висок съм 1,85 , тежа 66-67 килограма . Тренирам 4 дена в седмицата :
Понеделник-почивка
Вторник-Бицепс/Трицепс + корем
Сряда - Крака + корем
Четвъртък-почивка
Петък - Гръб /задно рамо +корем
Събота -Почивка
Неделя-Гърди /Предно рамо+ корем (Правя корема всеки път / не много натоварващо ( по скоро за релеф )
Ям по 4 пъти сериозно (Въглехидрати/Протеини на добро ниво) и 2-3 пъти междинно (Плод, Кисело мляко , т.н)
Ям през 2 4аса и половина /3 се пада .
Искам да ми кажете какъв прогрес мога да очаквам до 4-5 месеца , както и да ми дадете съвети и да изкажете своите забележки ( искам да кача Мускулна маса( 4килограма г/д )
Темата беше редактирана от Nikolai Ludjev на 25.05.13 11:49.
с този сплит само може да се претовариш и да претренираш.само от 2седмици тренираш.когато започнах да тренирам правих 3-4месеца само кръгови тренировки, а ти на 2рата седмица искаш сплит и то 4дневен.предлагам ти да продълдиш с кръговите,но ако толкова искаш сплит ,то поне го направи 3дневен..
25.05.13
15:28
Благодаря за отговора . Аз правех кръгови тренировки около 2 месеца , а преди това дори лицеви,кофички ,набирания и такива работи .
Щом си правил кръгови тренировки два месеца, то направи си сплит който да е три- дневен. Така ще е най- добре и няма да се пренатоварваш. Защото сегашният ти режим ми се струва за по- напреднали.
И релеф не се прави чрез коремни преси. Релеф се прави когато намалиш подкожните мазнини- чрез интензивно кардио тренировки и хранителен режим.
Мнението беше редактирано от avitohol на 25.05.13 17:02.