В калориен дефицит съм, но не горя мазнини ?

Прескочи до:

18.05.13
20:37

Най-вероятно или не си си преизчислил калорийния баланс след известно време, или бъркаш някъде в сметките. Не мога да си представя как гориш повече, отколкото приемаш, а теглото ти не намалява.

Мнението беше редактирано от pe6о на 19.05.13 13:06.

Компенсирам тегло с покачване на мускулна маса... доколкото мога. Моята цел всъщност не беше ‘’чистене’‘, а преформиране, защото така ще получа доста по-добри резултати. Едва ли реално качвам, колкото горя, затова ще си преизчисля всичко.
Мерси за съвета :)

19.05.13
07:09

Хора, освестете се малко - храната не е просто някакви цифрички калории, от които можем по избор да си съберем някаква сумичка ОКБ и така да “моделираме” телата си. В противен случай нямаше да има нито една тема като тази, “защо не свалям мазнини в калориен дефицит” или “какъв бърнър да си купя, защото не отслабвам за лятото”.

Мхм, вече виждам лек резултат. Не съм много ‘’мек’’ и кожата ми е по-стегната, като за начало е добре. А да попитам, кое е по-добре ако целя да запазя МАКСИМАЛНО мускулатурата си ? Знам, че е възможно да сваля малко мускулна маса, но искам да е възможно най-малко. За тази цел спринтовете по-добра идея ли са от скачане на въже ?

26.05.13
01:15

И аз имам нужда от съвет :). Свалих 30 кг за 3 години. Първите 20 беше много лесно, следващите 10 доста трудно, но сега последния месец кантара закова на едно място и не мърда. Правя кардио тренировки всеки ден, изгариам около 700 ккал. Толкова и приемам с храна, за закуска ям 1 сварено яйце с 2 оризови бисквити - това са 160 калории всичко останало което ям са плодове и зеленчуци. Нямам сили да тренирам повече от това а бих искала още поне 10 кг да сваля. Някакви идеи и съвети. Преди седмица започнах да пия Л карнитин и Читозан , но още не виждам резултати.

26.05.13
01:35

Почни да ядеш повече и намали (спри) кардиото.

26.05.13
10:02

Това, че гориш 700 калории по време на кардиото не означава, че през останалата част на деня не гориш освен ако не лежиш и не правиш абсолютно нищо. Пробвай да увеличиш храната до 1500 калории на ден, като включиш силови тренировки.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1