Болка от долната страна на предмишницата

26.05.13
10:14

Преди месец се оплаквах от болки в китките... сега пък предмишницата.
Пробвах 11 серии x 10 повторения wrist curls, след това 5 x 10 hammer curls. По време на тренировката нищо не ме е боляло, сега ( след два дни ) виждам хубави резултати от дългата тренировка, но и доста гадна болка по средата на предмишницата от долната страна. Прави ми впечатление, че хапе повече като си извия китката нагоре ( движението за wrist curl ).

Освен почивка, други опции? .__.

26.05.13
10:42

загрявай винаги китките преди да започнеш предмишницата

26.05.13
11:27

да не е мускулна треска :О ?

26.05.13
21:50

Хм, не е предмишницата ми да хваща мускулни трески от никъде, и по принцип по ден продължават при мен. Постоянно играя канадска и “тя” знае кво е да й е зор.

27.05.13
22:39

казано от Ivelin Georgiev на 26.05.13, 21:50:

Хм, не е предмишницата ми да хваща мускулни трески от никъде, и по принцип по ден продължават при мен. Постоянно играя канадска и “тя” знае кво е да й е зор.

Канадска ли тренираш или така си играеш с приятелите ?
Щото ако играеш на обикновена маса по-добре спри само контузия можеш да си направиш, ако искаш да се занимаваш запиши се в някой клуб.
За да спре болката трябва да възстановиш, почивка други опции няма ...

Мнението беше редактирано от Илия на 27.05.13 22:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1