13.01.10
16:30
Кажете си мнението за ф-дрин и дали може да се смеси с карнитин че имам 1 шишенце в нас и се чудя да почвам ли да го пия ?
Ako става дума за продукта на експлоуд - да, може, карнитина се комбинира с всичко.
За да не отварям нова тема искам да попитам дали е правилно и изобщо необходимо ли е да комбинирам F drine с Animal cuts?
Да дам и малко пояснения- започнах да тренирам преди 3-4 месеца, от около 3 месеца пия F drine преди тренировка ( по 2 капсули както е напсиано на опаковката), доволен съм от него и то много, просто съм пробвал и без него разликата е убийствена ( как да е изкарвам самата тренировка, но на кардиото нямам никакви шансове), за тия 3 месеца съм свалил 6 кг, но свалената мазнотия е доста повече :) , обаче опрделено трябва да сваля още доста ( 10-15 кг) и реших да пробвам с Animal cuts. Просто съм тотално неориентиран в тая област и ще съм благодарен ако някой запознат с тая материя отдели време да ми отговори на въпросите :
1. Мога ли да ползвам и двете едновременно, а също така има ли смисъл?
2. Трябва ли да спра F drine за известно време преди да почна с Animal cuts?
Наясно съм, че всичко е относително и всеки организъм реагира по различен начин, но също така знам, че и комбинирането на някой добавки води до доста негативни резултати. Точно заради това бих се радвал ако някой даде информация по тоя въпрос.
Предварително благодаря.
20.03.10
18:57
Това маркетинга е голяма работа. Една дума и прави от боклук в бестселър.
казано от Finish First на 20.03.10, 18:57:
Това маркетинга е голяма работа. Една дума и прави от боклук в бестселър.
Аз съм си лаик, така и ми е името. Споделям лични наблюдения и преживявания! Образованието ми е икономическо и съм наясно с понятието маркетинг! Мисля за 27 години живот успявам долу-горе да отсея зърното от сламата. Хубаво е да имаш мнение по въпроса, но още по-хубаво е да конкретизираш малко. Кое е боклук, защо е боклук, защо ме заблуждава и го мисля за “бестселър” и т.н.
Не съм наясно с добавки и тренировки, но не може всеки да разбира от всичко. Затова съм помолил за съвет и някакво разяснение! Мисля нищо конкретно не си казал. Жив и здрав да си, предполагам имаш знания по темата, но като не искаш да ги споделяш- просто недей, а не да пишеш колкото да не мълчиш! Нищо лично, но това, че не знам нещо не те прави висше същество което да се надсмива над това....
Обясни, кажи защо и ще ти благодаря, но по тоя начин показваш елиментаризъм....
20.03.10
22:30
Всичко е точно по принцип. Възмущавам се от това, че компаните използват такива евтини трикове за да накарат хората, които не разбират чак толкова да се връзват. Радвам се, че има такива като теб, които влизат, пишат и питат. Успех.
21.03.10
09:14
Особено пък компанията Explode е пълен shit. Както и всички български марки. Не бих си дал на кучето да им помирише протеина, пък камо ли другите неща.
Има един друг български форум, където се рекламира само Еxplode. Става ми жал за децата там, как им тикат боклуците в ръцете и отвори ли се тема за каквито и да е било хранителни добавки се препоръчват от “спецовете” там, три продукта - Еcdy Steel, някакви измислени протеини(забележете на ЦЕНИ НА АМЕРИКАНСКИТЕ протеини) и гейнъри(брашно,захар, и прочие)
Ето това вече е отговор с покритие, за който съм благодарен ! Сега само не ми е ясно следното - трябва ли да изчакам известно време преди да почна с Animal cuts или не е необходимо? Също ще помоля някой да ми препоръча продукт който е по-качествен от F drine .
Мнението беше редактирано от Laik на 22.03.10 09:54.
26.05.13
23:18
Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.05.13 06:45.