Art of War.

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.05.13
18:13

13.05.2013

Undereating:
- кафе;
- чай от канела;

Тренировка:
> Couplet Workout. с модификации...
1) Alternating Sandbag Reverse Squat.
2) Super Plank Climbers.
3) Front Sandbag Squat.
4) Dumbbell Swing. /разменях ръцете на всеки рунд/
5) Clean and Press left.
6) Same on right.
7) Sandbag Bent Over Row.
8) Burpee.
- 6 cycles each couplet,45/15,no rest between.
- дъмбел 10кг,торбата – 13,5кг.

+
> Abs.
1) High Knee Jump Rope.
2) Reverse Crunch.
3) High Knee Jump Rope.
4) Toe Touch.
5) High Knee Jump Rope.
6) Plank Crossover.
-30/15,3 rounds,no rest.
* И краката ми омекнаха... нека :).
В последно време тренировките са доста добре.Има прогрес като за домашни условия,не се боря напразно...може и някой друг DIY фитнес уред да си изработя скоро.

Overeating:
- марула,една краставица,един домат,репички и малко сирене;
- задушени зеленчуци със соев сос,пилешко,филиика „Вита Стар“;
- експеримент: настъргах една ябълка,другата нарязах на малки парченца,сложих няколко стафиди,лъжичка ленено семе,2 с.л овесени трици,чаена лъжичка мед,канела и какао на вкус (тоест по много) и резултата... ако беше словосъчетание щеше да е адски благозвучно,но заключението е: DELICIOUS!

И репите вече са годни за консумация!Нямам търпение за краставиците и доматите.Иначе се увличам в земеделие и градинарство.Баланс между лехите с две пълни метални лейки,бицепсово сгъване с лейка,а правата лопата няма да я коментирам ;D.Anyway отглеждам си китайска роза.Още е мъниче,но... надявам се да не повехне около мен lol.Трагикомедия...

14.05.13
20:37

14.05.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> Bodyweight Workout;
1) Burpee with Opposite Toe Touch;
2) Dive Bombers;
3) Alt. Forward to Reverse Lunge;
4) One Arm-Toe Touch Table Maker;
5) Wide Leg Runs;
6) Hand Walkouts with Diamond Push Up;
7) Power Jump Squat;
8) Iron Cross (plank);
9) Double Leg Ab Raises;
10) Crouching Tuck Jumps;
- 3 повторения на целия кръг,60sec work/15sec rest;
- почивка 2 минути между кръговете;

Overeating:
- зеле,една краставица,един домат,репички и малко сирене;
- запеканка от печени чушки с яйца и сирене и тиквички,две филиики „Вита Стар“;
- една ябълка,три парченца черен шоколад;

”Всички характери са изначално безмилостни - или малко ексцентрични, или напълно невротизирани, без равновесието на истинското чувство. „

16.05.13
21:21

16.05.2013

Undereating:
- две кафета с канела;

Тренировка:
> Silent Killer Workout.
1) Lunge Squat (left).
2) Squat.
3) Lunge Squat (right).
4) Squat.
5) Horizontal Pull-ups;
6) Squat.
7) Weighted Leg Lift;
8) Squat.
9) Weighted Crunch;
10) Squat.
- 50sec work/10 rest,20 cycles,всичко изпълнено с торбата.
* Миналият път нещо бях объркала нещата и пропуснах клековете между другите упражнения.Обаче днес си беше както подобава.
+
> Abs.
1) Jumping Jacks.
2) Elbow to hand plank.
3) Butt Kicks.
4) Ab Crunch + Punch.
5) High Knees.
6) Alt. Plank Side Reach under.
7) Switch Kicks.
8) Plank Knee to elbow.
9) Run and Press.
10) Ab Thrusts.
-30/15,20 cycles.

Overeating:
- омлет от 3 яйца с плънка от сирене,пилешко и една филиика „Вита Стар“,лютеница;
- една ябълка;

От сутринта слушам една песен и се нахъсах доста.Веднага след като се прибрах изключих всички емоции и странични дразнители,за да мога да дам всичко от себе си.Така и стана.Изолация,музика,sandbag - priceless! :}
Един час,който имам за себе си...един час,в който хвърлям енергия,агресия и цялата мръсотия,която се трупа...
You must lift some heavy sh*t lol.

17.05.13
00:59

Е хубаво, ама така и не стана ясно коя е песента. мисли и за другите трениращи :D

18.05.13
09:24

Без интернет... отново.Иначе тренировките ги има,но тези дни ми се струпа в повече - малко храна и много движение.Ще постарая да нормализирам нещата,но от към физически изпълнения не се щадя.

Скота,то е едно oldschool парче,но радва. : )

18.05.13
10:44

Скота,то е едно oldschool парче,но радва. : )

Аааааа кечът ::Д :Д :Д

Мнението беше редактирано от Стоян на 18.05.13 10:46.

20.05.13
14:29

Завръщам се към интернет пространството... на пук на матури,изпити и производни... Its not a big deal.
Veni, vidi, vici.
Актуализирам със снимки от така нареченото “изпращане”.

П.С: Снимка номер 3 - култ ;D

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 20.05.13 14:34.

20.05.13
14:44

На третата снимка освен значително по-красива от останалите в кадър, май си и по-яка от тях. :D

Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.05.13 14:46.

20.05.13
14:56

Кавалери бол!

20.05.13
16:09

Страхотна си,бравос! :)

20.05.13
19:44

Благодаря на всички!

Боби,oще доста път има да извървя,за да се нарека силна,но специално сред тези момченца определено се чувствам като доминиращ индивид. ;D

20.05.13
19:52

20.05.2013

Undereating:
- кафе;

> Тренировка:
> „Total Body”
1) Squat – Reverse Lunge and Kick Combo (right).
2) Squat – Reverse Lunge and Kick Combo (left).
3) Push Up – Squat Thrust – Diagonal Knee Tuck Combo.
4) High, Side Step Up (right). (като в едната ръка държах 10кг)
5) High, Side Step Up (left).
6) Jump Overs. (тук прескачах табуретка)
7) Two Sumo Squat Jump Burpee Combo.
8) Elevated Plank Climber.
9) Evil Jumps.
10) Mountain Climbers.
- 60/25, 20 cycles.
+
> Abs.
1) Prisoner In and Out Squats.
2) Reverse Crunch.
3) Switch Kicks.
4) Toe Touch.
5) High Jump.
6) Plank Crossover.
-30/15,2 rounds,no rest.

Overeating:
- няколко с.л ориз със зеленчуци,парче и половина скумрия на скара...сирене;
- 1/2 малък кокосов орех (част от него намазах с мед и сложих какао... прелюдия към десерт,който ще измайсторя) и за разкош 3 биквитки „Grany” с кокос lol;

Днес си ме удари на лакомия с този кокосов орех...Факт е,че опитвам за първи път,но го разпорих прецизно със сатъра без поражения :] Нищо интересно за отбелязване,тренировката мина прилично.Утре отивам да убия една матура и животът продължава.
                                                              ——- music——

20.05.13
21:31

!!!ΧΞΣ!!! RC любими!
Добре си ти, не спирай за нищо на света!

21.05.13
10:54

Много сериозни тренировки + много хубаво момиченце -  браво!!!

21.05.13
21:58

21.05.2013

Undereating:
- кафе;
- една матура;

Тренировка:
> Metabolic Circuit.
1) Single Arm Dumbbell Swing – Right.
2) Push Ups.
3) Single Arm Dumbbell Swing – Left.
4) Abs Hip Thrusts.
5) Jump squats.
6) Sandbag Press/Shoulder to Shoulder.
7) Wide Mountain Climbers.
8) Sandbag Back Rows.
9) Elevated Plank Climber.
10) Alternating Swings.
- 45/15,20 cycles,no rest.
* Беше ми малко уморено и гладно,та за това само 20 кръга.Искаше ми се повече,но на мен винаги ми е малко.Все пак се справих добре.

Overeating:
- зеле,една краставица,два домата;
- задушени зеленчуци,половин кутиика катък,пилешко на скара и една филиика „Вита Стар“;
- другата половина от кокосовия орех;

Това е един от онези дни,в които имам чувството,че съм изяла целия свят...Но пък ми се хапва и си хапвам.
Всичко мина доста добре днес.Яворов не ми е голям любимец (ех,как се надявах на Далчев!)...
Anyway… :)

23.05.13
21:43

23.05.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> Sandbag Stuff.
1) Shoulder to shoulder.
2) Shoulder Press.
3) Swing. (брутално е с торбата!)
4) Side to Side Pick Up. (като усукване)
5) Side Crunch Hip Thrust.
6) Weighted Crunch.
- 20 reps of each,3 times.
* Хареса ми!Понеже времето ме гонеше повторих всичко само 3 пъти.Определено ми се иска повече следващият път.Суинга с торбата е феноменален.Oh my glutes… после ще са ми благодарни или аз на тях. Lol

+
> Burpee Madness.

Overeating:
- зеле,една краставица,два домата,репички с малко сирене и 1с.л майонеза;
- омлет от четири яйца с гъби и плънка от сирене,остатък от печено пилешко на скара (дали има и 100гр),една филиика „Вита Стар“;
- половин кокосов орех и три парченца черен шоколад (съчетанието на вкусовете е толкова... греховно,че ще горя в ада с удоволствие стига да има в изобилие кокос,шоколад и поле за изява;

Вчера си починах почти.Тези дни ми се събира едно основно чистене,което разпределям на етапи.Моят „замък“ трудно се вкарва в ред ;D
  Както винаги снощи по никое време /заради негативни емоции/ вложих енергията си в заучаване на нови техники с торбата.Беше след хапване... но се почувствах по-добре.И вчера мога да го пиша тренировъчен.... После заваля,тока угасна,аз си сложих слушаките и в 22:00ч се унесох...
  Мина последната матура.Остават ми изпити по специалността другия месец,но...Im free!Време е за стойностна литература и никакви учебници.YEAH!

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 23.05.13 21:51.

23.05.13
21:50

“Време е за стойностна литература и никакви учебници.YEAH!”

Кои книги си набелязала за лятото?

23.05.13
21:58

казано от Lachezar Tomov на 23.05.13, 21:50:

“Време е за стойностна литература и никакви учебници.YEAH!”

Кои книги си набелязала за лятото?

Подхванала съм последната трилогия на Мураками .
Понеже съм завладяна от него,имам на разположение още няколко книги.Общо взето ще се мотая в неговия привлекателен свят,където нищо не е такова каквото изглежда. : )

23.05.13
22:14

1984 и Процесът чела ли си ги?

24.05.13
07:20

казано от Lachezar Tomov на 23.05.13, 22:14:

1984 и Процесът чела ли си ги?

Винаги съм искала да прочета нещо от Кафка,така че ми е в листата на желана литература.Тук е малко сложно тъй като трябва да се ровя в градската библиотека или да взимам от познати.Жалко е,че на днешно време трудно се отделят финанси за книги...
Отклоних се от въпроса.Не съм чела двете заглавия,но чувствам как и тяхното време ще дойде.

Кафка не е най-приятният автор на света за четене. Но за определени психически състояния може би е подходящ.
Зеленият Път на Стивън Кинг ми идва веднага наум. Силно препоръчвам.

24.05.13
08:37

Братя Стругацки

24.05.13
08:39

Пфф най-накрая да видя момиче, облечени СТИЛНО, а не като ковра на бала си.
Коте, ако ще идваш да учиш в София... тъй като знам музикалните ти разбирания, държа да се обадиш първо на мен, че ако те набарат софийските метълисти, загубена си, не можеш да се измъкнеш, край с тренировките и прогреса.
Така че ще чакам да се обадиш.

То ако и ти я набараш е загубена, макар и в малко по-различен смисъл (giggle)

24.05.13
09:42

Вие ще я разубедите да ходи да учи в София :D

24.05.13
14:19

казано от Наталья Заболотная на 24.05.13, 08:39:

Пфф най-накрая да видя момиче, облечени СТИЛНО, а не като ковра на бала си.
Коте, ако ще идваш да учиш в София... тъй като знам музикалните ти разбирания, държа да се обадиш първо на мен, че ако те набарат софийските метълисти, загубена си, не можеш да се измъкнеш, край с тренировките и прогреса.
Така че ще чакам да се обадиш.

Благодаря.Натам се ориентирам.Ще се обадя задължително! ;D
Аз съм пич,лесно не се давам.

24.05.13
14:26

Е ти ще си ходиш със змията в чантата ;д

24.05.13
22:11

24.05.2013

Днес отново почивен ден.Въпреки това от сутринта съм на крак.Пазарувах,чистих,боядисвах се... stuff like that.Приготовления за неделя...И без това ми е лениво,имам и мускулна треска на гръб/рамена.Утре ще наваксам с нещо бързо и интензивно рано сутрин,пък после ме чака още работа.
Храната – добре.Салата,после си направих една пилешка вкусотия със зеленчуци и топено сирене (рецепта за сач,която приготвих в тиган),още пилешко...последва половин кокосов орех и стабилно хапване на череши,което не беше планувано lol.

Утре в къщи ще се изсипе дузина народ... изкуствени усмивки,маскарад,но както и да е.

Анимето не искам да коментирам,но за тези три сезона,продължение 1,2,3 и локуми(примерно) са създали сравнително добри саундтраци.

Наруто е най-спрялото аниме на света.
Elfen Lied, Bleach до края на втори сезон, Shaman King (fuck yeah!), GunGrave, Paprika много го свалят.

Като се говори за Anime OST

БТВ много даваше едно време...

24.05.13
22:20

Чек да се включа с едно-две сериозни анимета, че като гледам горните, ми се реве (с изключение на Elfen Lied):

1) Ghost in the Shell (всички части)
2) Death Note

Edit: И Paprika става :)

Мнението беше редактирано от Витан на 24.05.13 22:21.

24.05.13
22:22

казано от Grey Knight на 24.05.13, 22:16:

Наруто е най-спрялото аниме на света.
Elfen Lied, Bleach до края на втори сезон, Shaman King (fuck yeah!), GunGrave, Paprika много го свалят.

Съгласна съм.Гледала съм всички изброени,дори и психиката ми издържа до епизод #250 на Наруто...
Но GunGrave <3… няма такова просто.

24.05.13
22:25

казано от Витан на 24.05.13, 22:20:

Чек да се включа с едно-две сериозни анимета, че като гледам горните, ми се реве (с изключение на Elfen Lied):

2) Death Note

Това горе-долу е моя топ 5.Добавям и Akira,Vampire Hunter D и Hellsing в листата на “сериозните” за мен,но списъка е твърде дълъг.

Витане, Витане, немаш си друга работа ти май! :* Горе-изброените анимета са подходящи за определена възраст и настроение. Като ми е яко кеф нема да гледам Духа или Елфъна. ;)
Са ако се правим на класици - Мононокето, Акира, Замъчето, Wolf’s Rain. Мога да изброя още много и да се направя на разбирач като Витан, ама нема смисъл. Че той човека разбира от СК 2 и от анимета - хъмбълна ме!

24.05.13
22:37

Просто тези анимета издраха белег в сърцето ми... буквално. Може би защото ги гледах в 10-ти клас. И затова канен-неканен се изказвам винаги като видя думата аниме :))))))))

казано от Lucifer на 24.05.13, 22:25:

казано от Витан на 24.05.13, 22:20:

2) Death Note

Това горе-долу е моя топ 5.Добавям и Akira,Vampire Hunter D и Hellsing в листата на “сериозните” за мен,но списъка е твърде дълъг.

Hellsing ми беше първото. Вампир Д така и не ме грабна. ГънГрейв определено беше много силно. Особено епизодите в средата, когато двамата вече се издигаха в мафията. Самурай 7 също беше много култово.
Разбира се, най-любимо е Major, но то е за бейзбол, така че съм прекалено субективен.

(sun)

25.05.13
08:08

BERSERK

25.05.13
21:19

(offtopic) Хммм положението в София и “Софийските метълисти” е пълен цирк. Така че, Алекс, хич да не ти пука баш пък от това.

Мнението беше редактирано от Membaris на 25.05.13 22:10.

като изтрезнееш чакаме снимки от бала :)

27.05.13
14:42

Ами...два дни се разглобих в къщи с чистене и тренировки,мина и балът.Прекарах го с приятни хора,беше по-добре от колкото очаквах.Събитие,което поставя края на един етап и началото на друг.
*доза сантименталност*

Когато погледна тези снимки след години,с носталгия ще си спомням колко млада и що-годе добре изглеждаща съм била lol. (от днес продължавам да съм си юнак)

Gogo

27.05.13
14:45

Нямам думи! Какъв стил изкара..! Нямаше да пиша, но това нямаше как да го подмина..

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1