Помощ

Темата е заключена.

27.05.13
22:26

На 13 години съм от Бургас. Вероятно след 3-4 месеца ще се преместя в София и до тогава трябва да отслабна с поне 20 килограма.Знам, че е много, за много малко време и, че съм много малка.Няма нужда да го казвате. Просто имам нужда от това.
Сега съм 64 килограма на ръст 165. Вече съм свалила 3 килограма с диети, а от утре започвам да бягам с приятелка. Режимът ми на хранене за днес беше следният:
Закуска: липсва
Обяд: Сандвич със сирене (много малики тостерни филийки пълнозърнест хляб) + още една филийка намазана с маслинова паста + банан.
Снак: Оризовка с парченца банан отгоре.
Вечеря: салата+ череши+ няколко маслини.
Моля ви помогнете ми за да сваля по възможно най-здравословния начин!

27.05.13
22:47

ако искаш да отслабнеш трябва да правиш интензивно кардио и да спазваш отличен хранителен режим

27.05.13
22:47

Не съм компетентна относно  правилно хранене или правилно трениране , но  мога да те посъветвам да не бързаш .За 3-4 месеца  със сигурност може да свалиш толкова , че да се чувстваш добре . Отслабвай с правилна нагласа , направи го за себе си за да си здрава и да ти е комфортно в тялото  ти .
Успех! :D

27.05.13
23:08

Прочети какво е ОКБ(отрицателен калориен баланс),само това е начина за отслабване.
Но в никакъв случай недей да гладуваш!
Успех.

Девойко, предлагам ти да не правиш глупости със здравето си.
Кой ти каза, че при тегло 45 kg (и по-малко!) ще си здрава и ще изглеждаш добре?
От къде го измисли този абсурд и на кой е нужно това?

Шашнат съм. Отказвам да участвам в това безумие.

Ако решиш, че все пак ще направиш нещо добро за себе си - тук съм.

28.05.13
17:17

Днес спортувах доста:
Около 10 км ходене.
Около 1 км джогинг
И приблизително 20 минути плуване.
Закуска: Нищо
Обяд: Мляко Активия + череши
Вечеря:Салата + 100-200 грама свинско месо (без мазнина)
Не знам дали е добре, но утре ще гледам да намаля храната и да увелича спортуването.

28.05.13
17:30

Задължително закусвай. И храната ти няма нужда от намаляне.

28.05.13
18:04

казано от Marsh mallow на 28.05.13, 17:30:

Задължително закусвай. И храната ти няма нужда от намаляне.[/

Някой може ли да ми каже колко калории съм изразходила и приела днес? И ако поддържам този режим на тренировка какво горе-долу трябва да ям за да отслабна бързо без да си вредя?

Мнението беше редактирано от Яна Дичева на 28.05.13 18:05.

28.05.13
18:34

Tака..реших да допълня малко за себе си, за да можете да ми дадете по-добри съвети.
Доста съм стегната и гъвкава заради 4те години художествена гимнастика, 2 години спортни танци, 2 години мажоретни танци, 4 години народни танци, 2 години тенис, 1/2 година карате киокушин. (повечето са били комбинирани помежду си). Понякога правя и тренировки по йога(за средно напреднали) или пилатес. Имах период, в който ходих и на фитнес за около 2-3 месеца, но не ме привлича и не ми е приятно в някаква задушна зала, пълна с потни хора :D . Качих килограми заради слабост към храната, както и под влиянието на  моите слаби приятелки, които могат да си ядат каквото искат без да пълнеят. Имала съм проблеми с булимията, но сега съм осъзнала сериозността на тази болест и съм много по-внимателна и уважаваща тялото си. Надявам се това да е достатъчно информация  :)

28.05.13
22:02

Не брой калории ,ти си на 13.Тичай повече ,скачай на въже , ходи на аеробика,тае бо , плуване ...Пий повечко вода  и избягвай  вафлите  и шоколадите .. Има още много да растеж и тялото ти да се променя  за което му е нужна храна .

31.05.13
22:57

Тая активия по-добре я замени с 1кг. плодове!
- Всичко, което гледаш по телевизията го ЗАБРАВИ и ще влезеш бързо във форма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1