Избор на продукти за стак

22.05.13
00:11

Здравейте на всички малко инфо за мене 20г 180см 70кг стаж 4 месеца цел-мускулна маса
На ВВД съм 700 калориен излишък.Давайте предложения за добавки.
За сега съм се спрял на следните:
1-протеин
2-витамини
3-омега 3-6-9
4-креатин монохидрат очаквам да предложите конкретни продукти на доказани марки
5-глутамин пак очаквам предложения
6-бцаа или тестостерон бустер?
Може и да пропускам нещо добавяйте.

1. Намали излишъка.
2. Омега САМО n-3.
3. Глутамин, БЦАА и тест буустер не купувай.

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 22.05.13 17:51.

22.05.13
18:48

BCAA пък що да не купува ? Лично за мене те възстановяват изключително добре,което е от голяма важност.
Като има излишни пари нека да купува , нищо от тия няма да му навреди.  (nod)

BCAA не си заслужава . По добре протеин по може да качиш чист мускул . Креатин по- добре си вземи някоя матрица монохидрата задържа вода и се усвоява по-трудно . За маса според мен пари за добавки е глупост . Маса се прави или на маса или с стероиди сам си прави извода .

казано от Павлин Пламенов на 22.05.13, 21:54:

монохидрата задържа вода и се усвоява по-трудно

Кое, викаш, се усвоява трудно?!

22.05.13
23:18

Бцаа креатин и глутамин ще има 100% в стака препоръчайте продукти от които сте доволни парите не са проблем.Отностно коментара за протеина той си ми е предостатъчно от храна така че няма смисъл да купувам повече от един.За креатина се чудя матрица или монохидрат.А за тест бустер мисля да пробвам с трибестан.

казано от Ради Хаджирадев на 22.05.13, 22:27:

Казвам , че матричния креатин  се усвоява по-добре от монохидрата ,не задържа толкова вода ,и не ти трябва зареждаща доза .

казано от Павлин Пламенов на 23.05.13, 00:12:

казано от Ради Хаджирадев на 22.05.13, 22:27:

Казвам , че матричния креатин  се усвоява по-добре от монохидрата ,не задържа толкова вода ,и не ти трябва зареждаща доза .

1. Твърдо не
2. Не точно, а и водна задръжка значи, че действа.
3. И за монохидрат не трябва. :)

Щом казваш :] . Защо тогава матричните са 3 пъти по-скъпи ? Маркетингов трик ?

казано от Павлин Пламенов на 23.05.13, 00:29:

Щом казваш :] . Защо тогава матричните са 3 пъти по-скъпи ? Маркетингов трик ?

Да. И неинформирани купувачи.

23.05.13
01:11

Креатина ще бъде монохидрат първо защото повечето от изследванията правени за креатин са с креатин монохидрат второ доказано е че действа трето по лесно се усвоява от стомаха.Кажете нещо за глутамина трибестана и бцаа-то.

28.05.13
18:35

двоумя се между animal test,bsn axis ht и трибестан ще взема едно от трите така или иначе поне някой който разбира да каже кое да избера?

пп-гледах сега и Animal m-stak кажете кое ще е най добре плс..

Мнението беше редактирано от Testpump на 28.05.13 18:38.

PH

28.05.13
19:46

BCAA - ако нямаш проблем с гадният вкус избери неовкусени,в противен случай аз ти препоръчвам XTEND,MODERN BCAA или BCAA BLAST.
GLUTAMINE - Няма голямо значение на коя марка ще се спреш,избери най-доброто съотношение цена/количество например SYNTRAX SUPER GLU
PROTEIN - Ако искаш суроватъчен SYNTRAX WHEY SHAKE,100% PURE WHEY,UNIVERSAL WHEY PRO,ако искаш матрица GASPARI MYOFUSION,SYNTRAX MATRIX,BSN SYNTHA 6 (имай впредвид че този има повечко въглехидрати в доза от останалите)
CREATINE - Чисто моно,гледай да е CREAPURE
OMEGA 3 - ALLMAX или NOW
ВИТАМИНИ -  Opti-Men,Now Adam или ISS VITAMIN PACK
ТЕСТОСТЕРОН БУСТЕР - Ако решиш да пробваш трибулус,препоръчвам ти този на NOW :)

29.05.13
13:06

Еее мерси най накрая едно полезно мнение иначе мисля да не изгрубявам много затова ето го финалния стак:
1-Syntrax Whey shake
2-Optimum Nutrition 100% casein protein
3-NOW Foods Adam men’s vitamins
4-NOW Omega 3-6-9
5-NOW Foods Tribulus terrestris
6-Universal Nutrition Animal m-stak
7-Optimum Nutrition Creatine Powder
Според вас добре ли е или да променя нещо?

Мнението беше редактирано от Testpump на 29.05.13 13:08.

Полезно мнение, казваш...

Хайде сега поразгледай какво сме писали за трибулуса и M-Stak из форума... напомням ти, че си на 20 години. :)
Приемането на два вида протеин за мен значат видими компромиси с храната.
Adam… ОК, но не съм уверен, че човек с 4 месеца стаж наистина има нужда от продукт от този клас.
Спокойно можеш да вземеш само Omega 3 мастни киселини.
От глутамин нямаш нужда.

Ако ти е толкова мерак да пиеш “нещо”, вземи един читав креатин монохидрат и това е... тия приказки за трудното усвояване и бомбастичната задръжка на вода са доста далеч от истината. Now или SAN са добри варианти, но и ON става.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.05.13 13:20.

29.05.13
22:26

Още преди да питам съм разгледал  какво пише за М-стака и трибулуса.... и съм съобразил годините си.
М-стака ще подобри усвояването на белтъка а това немисля че ще ми е излишно а още по малко вредно.
Трибулуса едва ли би ми навредил и той по скоро би помогнал.
Приемането на 2 вида протеин определено незначи компромиси с храната при положение че имам 6 хранения и 4 от тях са телешко/свинско с ориз/картофи  5-тото яйца с овесени ядки(закуската)  6-тото преди лягане казеина + ядки другия протеин ми е за през деня.
Взимам витамините защотото храненето както виждаш не е разнообразно.За креатина щом препоръчваш на now него ще взема.

29.05.13
22:35

казано от Testpumpp Testpump на 29.05.13, 22:26:

Още преди да питам съм разгледал  какво пише за М-стака и трибулуса.... и съм съобразил годините си.
М-стака ще подобри усвояването на белтъка а това немисля че ще ми е излишно а още по малко вредно.
Трибулуса едва ли би ми навредил и той по скоро би помогнал.
Приемането на 2 вида протеин определено незначи компромиси с храната при положение че имам 6 хранения и 4 от тях са телешко/свинско с ориз/картофи  5-тото яйца с овесени ядки(закуската)  6-тото преди лягане казеина + ядки другия протеин ми е за през деня.
Взимам витамините защотото храненето както виждаш не е разнообразно.За креатина щом препоръчваш на now него ще взема.

Нищо лично, НО много летиш в облаците ! Неправилен и неизгоден стак. Казеина за мен е загуба на пари !

Искам да споделиш един твой ден как протича, че ми стана много интересно.

казано от Testpumpp Testpump на 29.05.13, 22:26:

Още преди да питам съм разгледал...

Мхм, добре... ясно. Действай тогава, нямам капка желание да споря... :)
Въпросът е един - ще имаш ли чест да напишеш реалните резултати от тази суплементация после... ;)

Чудя се защо и Кольо писа, тъй като съвети така или иначе не вземаш, но ми стана интересно... колко грама протеин планираш да приемаш на ден при положение, че имаш 4 хранения с месо и искаш още 2 шейка да добавяш?!

П.П. Абе на вас кой ви казва, че тялото не може да усвоява протеин не мога да разбера. Всички сте се загрижили все едно вземате по кило белтък на ден?!

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 29.05.13 22:42.

казано от Ради Хаджирадев на 29.05.13, 22:41:

Чудя се защо и Кольо писа, тъй като съвети така или иначе не вземаш...

Понякога съм екстремно краен оптимист... :)
Нека похарчи малко пари момчето... може би резултатите ще го научат за напред.

01.06.13
23:02

Спрях се на креатин,трибулус,витамини,омега 3-6-9 и витамин Ц мисля да добавя и ЗМА.Според вас може ли да има някакви странични ефекти от добавките и да добавя ли змато?Всички продукти са на Now.

Мнението беше редактирано от Testpump на 01.06.13 23:05.

02.06.13
16:42

Странични ефекти може да има само за портфейла ти! Стака ти е безумен! Не знам какви резултати очакваш от него, но отсега ти казвам, че няма да ги постигнеш. Ако искаш съвет от мен :

1. Протеин
2. Мултивитамини
3. ВСАА или Омега 3-6-9 (избери едното)

За човек на твоите години и с твоя тренировъчен стаж това е абсолютно достатъчно като за начало.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1