03.10.05
13:44
Здравейте, снощи се рових в по-старите теми и намерих една, в която беше обяснено едно упражнение с цел прибиране на корема. Сега не се сещам коя е точно темата, но упражнението беше следното: заставаш на длани и колена и извиваш корема към земята и след това нагоре тип мост или нещо такова. Кофти го обясних, но и от темата не можах да разбера много много как се изпълнява. Някой ако се сеща за какво говоря би ли написал по-точно изпълнение и евентуално сайт с картинка :D Би било супер, благодаря предварително!
03.10.05
14:01
За вакуумките ли става въпрос? Напиши вакуумки в “Търсене” и ще получиш резултати. ;)
03.10.05
20:05
Благодаря ти за отговора, но не са вакуумки. Но добре, че ме “светна” без да искаш и за тях, ще ги правя изглеждат супер :) Някой друг да помогне по темата?
С каква цел изследваш това упражнение :) ?
Защото има много по качествени алтернативи ;)
04.10.05
09:03
Стана ми интересно, пишеше че е упражнение за прибиране на корема пък мен това ме интересува. Така и не можах да я намеря старата тема... :?
Упражнения за прибиране на корем, хмммм, виж, хубаво звучи!
Съвет не се дава, а иска, но рискувам :)
Има упражнения за стимулиране на коремната мускулатура - преси. Когато съчетаеш и качествената храна с качественАта тренировка, тогава коремчето ще видиш как ще се прибере и ще се харесваш все повече в огледалото ;)
:)