Приемане на MusclePharm Re-Con след употреба на буустер

IV

28.05.13
16:01

Здравейте! Бях си взел White Flood бустер който вече е на привършване, приемах го 1 месец по 5-10гр. Видях че е хубаво да се прави почивка след употребата на бустери затова съм се насочил към RE-CON този месец. Мисълта ми е има ли проблем да го пия след като съм пил бустер 1 месец, и колко точно почивка да си направя от бустера, защото ми се иска да опитам  Assult-a. Тренирам 5-6 дена в седмицата като 2-3 са ми фитнес другото спада към аеробните упражнения предполагам. Опитвам се да залепя някое килце, което в случея е малко трудно но не мисля да променям графика си. На 21г. съм 1.90, 75кг.  Благодаря предварително ;)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 29.05.13 08:42.

28.05.13
20:25

казано от Ivan11222 на 28.05.13, 16:01:

Здравейте! Бях си взел White Flood бустер който вече е на привършване, приемах го 1 месец по 5-10гр. Видях че е хубаво да се прави почивка след употребата на бустери затова съм се насочил към RE-CON този месец. Мисълта ми е има ли проблем да го пия след като съм пил бустер 1 месец, и колко точно почивка да си направя от бустера, защото ми се иска да опитам  Assult-a. Тренирам 5-6 дена в седмицата като 2-3 са ми фитнес другото спада към аеробните упражнения предполагам. Опитвам се да залепя някое килце, което в случея е малко трудно но не мисля да променям графика си. На 21г. съм 1.90, 75кг.  Благодаря предварително ;)

Re-con е продукт предназнчен за възстановяване след тренировка, можеш да го започнеш веднага. Почивка от бустер се прави според времето за което е приеман, както и количеството му. 20-30 дни ще ти се отразят добре. Лично аз не съм впечатлен от Асалта и не бих го повторил !

IV

29.05.13
01:28

Благодаря за отговора :)

ЖЧ

29.05.13
18:58

Относно Асаута и аз не съм очарован, нищо особено честно казано. Моят фаворит е DS Craze.

IV

30.05.13
14:46

Пак съм аз. Друго ми мина през ума тей и тей ша давам тия пари. Какво ще кажете за комбинацията Креатин на Muscle Pharm, + Biotech USA Men’s Performance - витамини, + Amino 2700 na Universal. Дали ще е по удачен вариант от един Ре-Кон, като възстановяване и покачване на сила и издръжливост?
(какво Ви е мнението за само Етил естер спрямо този креатин посочен горе btw O.o )

Мнението беше редактирано от Ivan11222 на 30.05.13 19:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1