Ориз, яйца, месо и влиянието им върху теглото

27.05.13
19:59

Първо, здравейте.
Имам една стара регистрация тук, но тъй като тя е свързана с профила ми във Фейсбук, който е деактивиран от преди няколко дни трябваше да се регистриран повторно в BB-Team.ORG. Отново съм тук, за да се информирам от Вас, хората, които сте по навътре с тези неща от мен — Оризът, яйцата и месото (главно пилешко) какво прави с теглото? Покачва, намаля или го държи на едно ниво? :) Интересувам се, понеже като си дойдох от Италия съм само на Ориз, яйца и месо и се впечатлявам от показаните резултати на кантара. Като тръгнах от Италия бях 79-80 - ~82кг, а до преди месец бях 78кг. От Италия съм си дошъл преди три месеца, за това се информирам, понеже си гълтам в нормите. :) Със сигурност темата ми ще бъде преместена в „Често задавани въпроси“, но очевидно, понеже съм нов не мога да създавам нова тема в този раздел. Надявам се да се смирите над мен. :)

27.05.13
21:03

казано от Николай Донг на 27.05.13, 19:59:

Покачва, намаля или го държи на едно ниво? :)

И трите.

28.05.13
21:20

Аха, благодаря за информацията. :)

Мнението беше редактирано от Николай Донг на 28.05.13 21:21.

29.05.13
19:50

казано от Николай Донг на 28.05.13, 21:20:

Аха, благодаря за информацията. :)

Зависи по-колко и с каква комбинация ги ядеш.
Но като цяло не бих ти препоръчала да ядеш ориз в големи количества освен, ако не целиш да наддадеш кила.

Мнението беше редактирано от Petq Pavlova на 29.05.13 19:51.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1