Дневника на Мимока :)

Темата е заключена.

Здравейте! Казвам се Мария и съм на 23г. От доста време чета статии и дневници тук, благодарна съм изключително много на съветите, които се дават. Съжалявам само, че трябваше да мине толкова много време от живота ми за да осъзная, че диетите тип гладуване не дават никакъв резултат. Преминала съм през толкова така “популярни” диети от сорта на 3кг за 5 дни, 7 за 10дни и т.н. , но последните няколко месеца разбрах,( дори и късно) че всичко е въпрос на хранене и то чисти храни. Та да премина на въпроса. Висока съм 165см и тежа 57кг. Целта ми е не толкова понижаване на теглото, а изчистване на мазнини и издръжливост. От около 5 дни преминах на ВМ НВД, която за мен е чисто щастие. Не мисля, че я спазвам както трябва, но ще свикна с времето. От 10 дни правя тренировките на Джилиан Майкълс - 30 Day Shred. Днес преминавам на второто ниво. Харесва ми програмата, много е интензивна, поне за мен. Усещам тялото си по- добре и се чувствам комфортно по време на тренировката и след нея. Тренирам с гирички от 1.5кг, защото за момента 2кг са ми тежки.
Храненето днес беше :
закуска : кисело мляко с киви и малко череши + едно яйце
обяд: скумрия на скара със зелева салата
около 3ч. 12 бадема и за вечеря мисля да задуша пилешки дроб с масло.

Темата беше редактирана от Мария Атанасова на 30.05.13 15:57.

15.05.13
16:21

Тренирам с гирички от 1.5кг, защото за момента 2кг са ми тежки.

Ти сериозно ли ?! (tmi) Извинявай, но и аз като започнах да тренирам, определено, не тренирах с 10кг дъмбели, но поне започнах от 4кг, доколкото си спомням, но и бях далеч по-слаба, дори и от теб, 53-54кг на 170 ръст (wasntme) Момичетата малко се стегнете...(muscle)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 15.05.13 16:21.

Привет на всички. Нямах възможност за влизам, защото бях в сесия и имах доста за учене. Също така нямах и много възможност за тренировки, но ходех да бягам. Мога да се похваля с резултати, които за мен са истинско чудо.
Свалила съм 2 кг—> сега 55кг.
Имам 4 см от талия, 3см ханш, 2 см от гърди :( и 1 от ръце.
Имах леки прегрешения с черен шоколад посред нощ докато учех, защото заедно с кафето ми дават сили и ми помагат с концентрацията. Мисля, че ВМ НВД ( доколкото успявам наистина да я спазвам) ми се отразява добре. Имам само един проблем - забелязвам не много лек косопад. Пия витамини+ минерали и рибено масло, хапвам по един плод дневно не знам на какво може да се дължи.
Наталия Николова знам, че тежестите са малко и мога да използвам повече, но наистина упражненията, които са в програмата са ми непосилни за изпълнение с по- големи тежести. :) П.С. Изглеждаш изключително! Убивам за коремче като твоето. ;)

30.05.13
16:09

казано от Мария Атанасова на 30.05.13, 15:54:

..Имам само един проблем - забелязвам не много лек косопад. Пия витамини+ минерали и рибено масло, хапвам по един плод дневно не знам на какво може да се дължи.

Преминала съм през толкова така “популярни” диети от сорта на 3кг за 5 дни, 7 за 10дни и т.н.

За съжаление щетите от подобни “диети” не се оправят за по 3-7 дни.
Качествена храна и активен начин на живот - това би трябвало да са целите ти преди изобщо да започнеш да гледаш към мерките и кантара. :)

Мнението беше редактирано от Мари А. на 30.05.13 16:09.

За съжаление щетите от подобни “диети” не се оправят за по 3-7 дни.

Знам, че се отразяват и всичко се натрупва с времето, но ми направи впечатление засиленото опадане от около 10 дни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1