Три-месеца трениране на (открито)

Д(

30.05.13
12:14

Здравейте маняци, знам че заглавието не ви насочва изобщо към въпроса ми но не можех да измисля друго ;дд сега ще ви поясня какво точно ме интересува, надявам се да помогнете. Та така малко инфо за мен: Момче на 18г.(почти) висок сам 171-173см, тежа 73-75кг, нямам много мазнини предимно имам малко сланинка по корема ;д иначе сам добре горе долу( Като се има в предвид храненето ми и минималните тренировки от към страна на изграждане на мускулна маса) Тренирах 2г. и половина ММА но вече искам да сменя спорта с фитнес но това ще стане след лятото защото ще работя в чужбина и така..  Няма да мога да тренирам нищо цяло лято освен нещо като стреет фитнес, и под ‘’нещо’’ имам в над-предвид че ще мога да тренирам през ден с собственото си тегло като: лицеви опори, различни видове набирания на лост, и кофички НО кофичките ще ги правя на два стола(просто няма как). Също така ще си оправя храненето ще гледам да се храня около 5 пъти на ден с всичко друго но без да приемам много мазнини, газирано вече не пия а и също така не ям сладко от 4-мес. Въпроса ми към вас е дали ще мога с този вид хранене и трениране през следващите 3 месеца да кача малко маса в горната част на тялото и да оформя и по-възможност да уголемя гърдите и раменете. Ако правя по 5 серии по 10 на всяко едно упражнение, и тренирам две мускулни групи на ден.  Съжалявам за огромният роман който написах ще се радвам ако споделите вашето мнение като по-зрящи в тази аудитория :) Благодаря

30.05.13
16:02

Наистина,че голям роман написа за 1 въпрос само. :D

И така.Аз да те питам,какво имаш в предвид под “без да приемам много мазнини” ?Няма нужда да се лишаваш от качествените мазнини,които най-бързо се разграждат в организма(тука говорим за млечни продукти,яйца(жълтъците)маслини,ядки и семена и т.н. .По-скоро намали въглехидратите и по-точно простите.

Освен това 3 месеца е доста малко време ,не очаквай чудеса.Особено ако тренираш само със собствено тегло.

Д(

30.05.13
16:09

Да де аз говоря за вредните храни като цяло, иначе почти всичко си пукам ;д и да знам че няма да успея да направя тяло мечта за толкова малко време при такива тренировки но поне мога да си дам някакъв старт преди да започна с фитнеса ако ме разбираш :) Поне се надявам да успея да кача колкото и да е в горната част на тялото и  да пооформя малко гърдите и раменете.. пп: Сори за романа но не успях да измисля по какъв друг начин да го напиша та затова.. ;дд Мерси за отговора :) Очаквам нови мнения :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1