30.05.13
16:20
Здравейте, на 19 години съм, около 65-8 килограма, 185 см, четох доста из форума ви, но имам няколко въпроса.
1. Добре ли е да започна веднага фитнес, или да започна с лицеви и стабилно хранене в първия месец, след което да започна цялостни натоварвания.
2. Бих искал и да бягам в дните, в който не тренирам, с правилно хранене, бягането би се отразявало добре, нали?
3. Бихте ли ми препоръчали качествен протеин, който да си купя
4. До каква степен са проблем цигарите при тренировките?
5. Вредно ли е кафето сутрин рано с закуска?
30.05.13
17:55
1. Можеш, ако искаш 1 месец да тренираш на лостове, за да ти свикне цялото тяло на натоварването във фитнеса, то там е по-голямо. На лостове можеш да правиш набирания,лицеви,кофи,тичне ..
2. Нищо не пречи да тичаш в дните, които ще почиваш, но искаш маса, значи яко трябва да ядеш, за да няма обратен ефект.
3. Протеин - виж в сайта.
4. Ако пушиш много вреди. Намалиш или спреш цигариет качваш почти законно килограми.
5. Аз лично без кафе немога. Сутрин ми действа ободряващо, а преди тренировка ..... стимулиращо ( this is my doping :D )!!!
30.05.13
18:11
Аз като спрях цигарите направо чудеса се случиха - то не бе апетит, то не бе пауър в залата... направо се чудя дали да не пропуша пак за да изживея отново тая метаморфоза...
01.06.13
18:29
Почвай с кръгови тренировки или тренировки за цялото тяло, просто в началото по-леко да раздвижиш мускулатурата и с всяка тренировк да си даваш по-малко повече зор. Тренировки през ден и така, по-добре прави повече разходки и подобни нискоинтензивни неща тичането го остави докато качваш. Марката протеин не е от голямо значение и храната е по-важното нещо ;) Нищо не пречи 1 кафе, аз лично го предпочитам преди тренировка с аминокиселините да си го изпия и си хакам стабилна доза :D
Мнението беше редактирано от apostol apostolov на 01.06.13 18:30.
1. Ако под фитнес разбираш клек, лег, тяга и няколко асистиращи, да започни веднага с фитнеса и наблягай на техниката най-вече.
2. Не, не ти трябва бягане.
3. Пил съм няколко такива разфасовки, лесно разтворим е, добър на вкус. -> http://shop.bb-team.org/optimum-nutrition-100-whey-gold-standard?sku=624
4. Не са особен проблем, но без тях е по-добре.
5. Не.
Мнението беше редактирано от aleks на 01.06.13 20:03.