Ежедневни тренировки с труднозабележим резултат

22.08.05
11:52

Здравейте, тренирам вече месец  всеки ден и на килограми не само не съм стопила , но и в един момент корема ми започна да се подува...не знам как да се справя! а правя всеки ден и кардио-тренировки..
Успокойте ме ,кажете ,че е нормално!:))))

22.08.05
11:57

Всеки ден не се тренира, трябва и да се почива. А корем и мазнини като цяло не се топят с тренировки, а с правилно хранене.

22.08.05
12:11

Да ама за колко време- в моя случай май трябват години...:)

22.08.05
12:12

[quote author=“violla”]Да ама за колко време- в моя случай май трябват години...:)

Зависи колко трябва да свяляш, може да отнеме от няколко седмици до няколко месеца. Ако правиш нещата правилно ;)

22.08.05
12:16

Около 6-7 да кажем.
Ама толкова ли е важно да се почива.Аз гледам да потренирам повече сега ,защото съм по-свободна.
Какъв е смисъла на почивките?

25.08.05
15:46

Е ми, да се възстановиш :D
Всичко прекалено е вредно.
Аз тренирам тежка два пъти седмично, кардио рядко, рядко и за четири месеца свалих 8 от 10-12 излишни кг
И най-вече хранене, правилно хранене.

25.08.05
18:44

майка ми, която тренирам от една година имаше много излишни  килограми. за една календарна година, тя свали около 20 кг!!!
Искам да благодаря на Иван Николов, който ми помогна със съвети.
Тези мазнини и не само, разпределени по месеци правят по около кило и малко на ,месец, което се нагажда във нормата за качествено топене на мазното.

Така че, трябва да се тренира и възстановява. Иначе , предполагам вече претренирваш, а трябва да пазиш мускула. Майка искаше всеки ден да тренира, с мисълта че всичко по-бързо ще стане. Да , ама не е така. Разпределих и времето и за почивка и за кардио и за тренировка в зала! Резултатите са вече на лице и в момента тренира по-стриктно със всеки изминал ден.

така че, по полека с тренирането. наблегни на храната, а за тренировки си има и там време.

27.08.05
10:53

Да и аз предполагам ,че съм с мисълта за лесни и бързи резултати! :)
А иначе кардио , на което наблягам в залата - е добре да се прави 3 -4 -5 пъти седмично?колко е оптималния вариант?
много съм щастлива ,че открих този сайт,наистина ме “светна” за много неща!:)

27.08.05
11:10

кардиото го прави на празен стомах, най-ефективно е сутрина на гладно по около 25 минути, 30 максимум, защото повече няма смисъл!
3-4 пъти седмично е също достатъчно

30.09.05
17:19

hi :)

тренирам активно от няколко месеца - аеробика - резултатите са по-стегнато тяло и 1 кг по-лека :( Моят проблем ече искам да сваля на ТОЧНО определени места : задник и бедра. Не знам дали аеробиката е най-подходяща за това или да се заема с целенасочени упражнения с уреди?? Л-Карнитина ще ми помогне ли в това начинание или той е по-скоро за хора,които искат отслабнат цялостно?

03.10.05
14:36

[quote author=“Ronia”]hi :)
Моят проблем ече искам да сваля на ТОЧНО определени места : задник и бедра. Не знам дали аеробиката е най-подходяща за това или да се заема с целенасочени упражнения с уреди??

Ми то това на всички ни е проблем :mrgreen:
Свалянето на определени места няма НИЩО общо с упражненията за тези места. Просто трябва да намалиш цялостно мазнините си (да отслабнеш) и в един момент ще свалиш и от желаните места.

04.10.05
10:22

aaaaa   :shock:

не искам да отслабвам с диета (защото мразя диетите разбира се) и най-вече защото не искам да отслабвам в горната част на тялото, достатъчно слаба съм и имам хубав бюст...направо не знам какво да правя с тези бедра !!!! може би някакви масажи ?

04.10.05
15:06

една сладурска диетка да врътна, може ли? На секс и ябълки!
Действа безотказно, а и ще я заобичаш ;)
Права си, по-гадно нещо от диетата няма, амъъъъ.....горната алтернатива си я бива
Пробвай пък , успех в “Залата”  :P

04.10.05
15:55

[quote author=“Ronia”]aaaaa   :shock:

не искам да отслабвам с диета (защото мразя диетите разбира се) и най-вече защото не искам да отслабвам в горната част на тялото, достатъчно слаба съм и имам хубав бюст...направо не знам какво да правя с тези бедра !!!! може би някакви масажи ?

Тялото гори мазнини от всякъде, не само от едно място, така че няма как да отслабнеш само в бедрата, без да свалиш и от горе. Тялото само си решава от къде да гори мазнини - обикновено се горят равномерно, но всеки е предразположен да трупа в различни места и там обикновено последни изчезват мазнините ;) Бюста е предимно мастна тъкан, така че, ако намалиш мазнините няма начин да не спадне, но зависи от много неща. А под диета се има предвид правилно хранене и спирането яденето на боклуци, не гладуване.

05.10.05
13:02

мерси за отговорите :lol:
стриктните диети са кофти, защото след като спреш трупаш повече (плюс екстри като стрии, отпуснат бюст и кожа). така че ябълките и секса са за новобранци в ослабването :)
Иначе се храня здравословно, опитвам се да не ям fast food и други боклуци. А кое е по-подходящо за мен - аеробика или фитнес ? Или няма значение?
А от какво зависи спадането на бюста - дали се правят упражнения за гърди или е строго индивидуално, на някои се запазва, на други не..може би от броя свалени килограми? На мен ми трябва да сваля 2-3 кг ..

16.10.05
15:14

[quote author=”Питона”]майка ми, която тренирам от една година имаше много излишни  килограми. за една календарна година, тя свали около 20 кг!!!
Искам да благодаря на Иван Николов, който ми помогна със съвети.
Тези мазнини и не само, разпределени по месеци правят по около кило и малко на ,месец, което се нагажда във нормата за качествено топене на мазното.

Така че, трябва да се тренира и възстановява. Иначе , предполагам вече претренирваш, а трябва да пазиш мускула. Майка искаше всеки ден да тренира, с мисълта че всичко по-бързо ще стане. Да , ама не е така. Разпределих и времето и за почивка и за кардио и за тренировка в зала! Резултатите са вече на лице и в момента тренира по-стриктно със всеки изминал ден.

така че, по полека с тренирането. наблегни на храната, а за тренировки си има и там време.

Освен майка си, други жени тренираш ли  :wink:

16.10.05
16:24

[quote author=“Ronia”]мерси за отговорите :lol:
стриктните диети са кофти, защото след като спреш трупаш повече (плюс екстри като стрии, отпуснат бюст и кожа). така че ябълките и секса са за новобранци в ослабването :)
Иначе се храня здравословно, опитвам се да не ям fast food и други боклуци. А кое е по-подходящо за мен - аеробика или фитнес ? Или няма значение?
А от какво зависи спадането на бюста - дали се правят упражнения за гърди или е строго индивидуално, на някои се запазва, на други не..може би от броя свалени килограми? На мен ми трябва да сваля 2-3 кг ..

При стриктна диета след като постигнеш желаното тегло - продължаваш да поддържаш с не толкова стриктен режим. Друг начин няма.

Екстри като отпусната кожа и стрии се получават при рязко отслабване - което не означава стриктна диета, а гладуване и рязко ограничение на приеманите калории. Съставяш си диета с която да сваляш по 2-3 кг на месец - спазваш я стриктно и така отслабваш постепенно и кожата се прибира, същевременно стриите са по-малко.

Диета “ябълки и секс” няма. Това е глупост.

Какво означава че се храниш здравословно? Много хора си мислят че се хранят здравословно и правилно като карат само на плодове но това не е така. Дай си примерното меню за деня да го покритикуваме?

Кажи какво искаш да постигнеш за да те упътим към аеробика или фитнес? Според мен за оформяне на красиво тяло е задължителна комбинация и от двете - фитнес (тренировка с тежести) и аеробна тренировка (тичане или велоергометър - а не аеробиката която я дават сутрин по телевизията ;) ) Значение има!

Женските гърди са изградени от мастна тъкан. При сваляне на теглото се горят мазнини от цялото тяло а също така и от бюста. Упражнения за гърди според мен трябва да правиш. Броя свалени килограми е правопропорционален на отслабването на бюста. Ако свалиш 2-3 килограма не мисля че бюста ти ще отслабне, може би ще има малка видима разлика.

17.10.05
16:47

hi

значи за да е по-ясна картинката  : висока съм 1,66 и тежа 58 кг. - с типична женска конструкция - от кръста нагоре ок, от кръста надолу - по - закръглени бедра и ханш от колкото би ми се искало на мен  :?

ходя средно 2 пъти седмично на Тае Бо, 1 час доста интензивна тренировка, която издържам без проблем, доставя ми удоволствие и се чувствам супер. За няколко месеца отслабнах малко (2 кг. вече) без да пазя диета. Тялото ми е видимо по-стегнато и фино, но не достатъчно.

Относно храненето
- сутрин ям някакви сухари или бисквити ( пълнозърнести) с мляко
- обяд - например пилешка супа с препечени филийки или печена пилешка пържола със зеленчуци - нещо в този стил
- вечер - салата домати с риба тон, опитвам се да избягвам въглехидратите вечер...
През деня пия разни чайове, ям ядки ако огладнея

Искам да постигна по-фин ханш и най-вече по-фини и стегнати бедра...

Дали трябва да продължавам както до сега и лека по-лека резултатите ще дойдат или да сменя програмата, храненето? Честотата и видът на тренировките?

17.10.05
23:40

Тренировките трябва да ги промениш. Според мен трябва да тренираш 3-4 пъти в седмицата. Отделно освен това тае-бо трябва да ходиш на фитнес и/или да тичаш/велоергометър. Не мисля че тае-бото е нах-добрият начин за изграждане на красиво тяло. Това за тренировките.

Трябва да се хранииш 5 пъти вместо 2-3. Отделно протеина които приемаш за целия ден е малко. Като начало почни да включваш източници на протеин във всяко хранене. 5 хранения по 20 грама протеин и си супер. Трябва да си съставиш точен план за храната през деня.. Оставам с впечатление че се опитваш да пазиш някакъв режим, но трябва повече..

За начало промени тези неща.

26.03.14
19:40

Здравейте на 25години съм 1,68 висока  имам  същият ефект труднозабележим резултат. Тренирам от  2,5 месеца нека ви опиша ситуацията си: Художничка съм работя по поръчки всеки ден без почивка :) за което си  закупих  крос-тренажор сутрин след ставането пия едно кафенце ям каквото има (кисело мляко малко хляб или салатка ) ,за обяд  пак  салата със картофки например ...(приемам си плодове естествено) след това пак сядам да рисувам  след  2 часа  спирам и  отивам в  импровизираната стая за тренировки.  Загрявам малко упражнения за ръце със гирички  по 1 кг,коремни (за долна и горна преса ),за крака ,за дупе .После 30 мин. на тренажора след което пак същото и със това приключвам.На следващият ден пак същото, ‘почивам’’ по 1 ден в седмицата .Не съм спец  в  програмите и т.н  имам си набор от упражнения  взети от  интернет сайтове, които ми прилягат най-добре. За два месеца и половина  имам  разлика ,но не е чак толкова, смисъл  коремчето си стърчи  по-малко ха-ха, дупето е маалко по-плоско краката  малко по-слаби.... ? Давайте съвети :)Забравих да спомена от  една седмица  започнах да се увивам  със прозрачно фолио (бедра,корем) докато изполвам  кростренажора...

Мнението беше редактирано от Wild Cat на 26.03.14 20:20.

26.03.14
19:54

Хубаво си художничка,ама това не значи,че трябва да пишеш неграмотно. Освен това е хубаво и да попрочетеш това-онова,информация има много в сайта и форума,само трябва да се прочете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1