30.05.13
23:08
Здравейте.Казвам се Чавдар(Чочо) от Варна на 14 години(тази година правя).Създадох този дневник с цел да споделя с вас моето развитие, програма, храна и др.
Преди година тренирах здраво, бях изградил плочки и бицепс, но се отплеснах и направих сланинки ... Не са фатални, но трябва да се махнат. Онзи ден мислех над въпроса над тялото ми и реших, че не трябва да ставам компютърен маняк, а здраво куче ! 7ми клас съм.Минаха ми матурите, но имам други тестове, същи важни за мен, които ми причиняват стрес, но няма да спра с тренировките. Програмата ми за сега е само за коремни плочки, бицепс и гърди.
Висок съм към 1.58 и тежа 52 кг. Влязъл съм в пубиртета, но не изцяло ... Никой в семейството ми не е нисък, така че има още къде да се развия. На училище няма кой знае колко полезна храна. Продават се всякакви боклуци, които се ядът. За жалост и аз съм длъжен да ям, защото няма какво друго да се яде там, има дюнерийници, джобове и т.н, но аз си хапвам банички от “Бай Бисер”.Смятам, че е по-добре от някой дюнер или джоб. В къщи си хапвам нормални храни. Ядем и салата обед и вечер, състояща се от краставици, домати, лук и сирене. Сега тренирам с тази програма за плочки-
1. седмица: Започнете с три типа упражнения- 1-лягате и правите класически коремни преси;2-лягате, вдигате ръцете нагоре и вдигате краката нагоре-надолу; 3-правите и двете едновременно(ръцете опънати и краката също, и се свивате вдигайки ги заедно.Правите тези упражнения по 2 пъти на ден, когато намерите време. Желателно е да са на 2 серии по 10-20 пъти от всяко упражнение, с почивка по 2 минути м/у тях.
2. седмица: Същата програма, но този път увеличете броя на всяко от упражненията с 5 бройки.
3. седмица: Направете същото като втората седмица, но вече правете по 3 серии .
4. седмица: Направете същото като третата седмица, но правете всичко по 3 пъти на ден.
Още съм на 1-вото ниво и правя всичко, но по 3 серии. Дигам си гирата 3 серии по 20 пъти 2те ръце, а гърди с 1 игра как се развиват не знам, но намерих начин.
За сега това, очаквайте още от мен, когато ми дойде кефа на пиша !
а, за 1 месец с тези упражнения ще успея ли г/д ? Ще взимам 2ра гира след месец .