31.05.13
01:07
Момчета, имам проблем, всъщност два:
1. С моята имаме огромни проблеми, аз я обичам и тя ме обича, трудно е, на мен ми се отразя зле положението. По тоя въпрос няма да ви искам съвети, не защото нямате, но за да се придържаме към основната идея на форума.
2. Първите няколко дена, не можех да спя, но вече успявам и да поспивам. Проблемът с храненето остава и започва да ме тревожи, какъв всъшност е той:
Изпитвам глад, коремът ме боли като да съм гладен, но като почна да ям, хапвам няколко хапки и не мога да ям повече. Гладен съм, но не мога да ям. Притеснявам се , понеже за три дена изгубих 2 кг. Предполагам, че е свързано със стреса и ситуацията, но кажете какво да направя, че да мога да се храня повече?
п.п. Ще ви помоля за съвети само за проблема с храненето, всичко друго би ме натоварило. Благодаря ви предварително.
казано от levant на 31.05.13, 01:07:
Изпитвам глад, коремът ме боли като да съм гладен, но като почна да ям, хапвам няколко хапки и не мога да ям повече. Гладен съм, но не мога да ям.
В такива случаи ям насила, случвало ми се е да закусвам по 40 минути.. След няколко дена всичко се нормализира при мен. Успех.
31.05.13
09:03
айде яж спокойно вече
казано от dani на 31.05.13, 02:24:
казано от levant на 31.05.13, 01:07:
Изпитвам глад, коремът ме боли като да съм гладен, но като почна да ям, хапвам няколко хапки и не мога да ям повече. Гладен съм, но не мога да ям.
В такива случаи ям насила, случвало ми се е да закусвам по 40 минути.. След няколко дена всичко се нормализира при мен. Успех.
На теория да, но се не получава. Вчера 3 вилички ориз и това беше. Как пробвам да ям повече и почва да ми се повръща ....
Стегни се, стискай зъби, мисли положително и всичко ще се оправи. Пробвай да ядеш любимите си ястия.
31.05.13
15:58
Няма спасение от това. Аз съм свалял 10 килограма за 1 месец от подобно нещо. Трябва да се успокоиш и да ти минат проблемите иначе... лошо.
Всички сме го преживявали, но отстрани си е забавно :D Както ти казаха - насила ядеш и я псуваш на ум :D
П.П. Когато дявола вдигне ръце, вика жената на помощ!! :D
31.05.13
16:22
Пий няколко аперитива, може и коктейли, но по-алкохолни, и отиди да се поразходиш! (d)
31.05.13
17:41
по-скоро мултивитамини и минерали и повечко аминокиселини на хапчета -да не се стопиш съвсем :)
Времето лекува всичко брат. Днеска ще си зле, утре по- малко, в други ден не чак толкова и тн. Дай й време на мъката. Едвали ще е хубаво в сайт за фитнес и здравословен начин на живот да се дават такива съвети, но ако трябва повесели се 1- 2 вечери с приятели, пийнете там, повеселете се и тн.
Почти всички мъже сме се напивали от подобни житейски случки, нормално е.
31.05.13
23:46
Лексикон, човече, а темата на някой, който иска да почне да тренира бива понякога изтривана като несъществена и повтаряща се.
01.06.13
12:04
Сега ти е мъчно за нея,после ще са нерви за загубените килограми.Помисли си дали трябва да се тормозиш толкова,след като живота продължава.
Жените идват и си отиват,железата си остават. :D
Хванеш ли се с жена един път , спасение няма :D . Носи си ядене с тебе като сте двамата щото се обзалагам ,че стоите с часове без да мърдате и не се храниш.. Като цяло решението е само едно , да ядеш щото сега 2 кг в края на юни 5 ...