31.05.13
13:40
Здравейте, имам малък проблем, тренирам вече 4-5 месеца, е стягам само краката ...проблемът ми е че всеки път като отида във фитнеса всеки ми дава акъл и вече се обърках прекалено. Висока съм 1.75 и съм 50кг. Слабичка съм, но съм жилава и според мен имам какво да чистя, но инструктора в залата упорито ми казва да не тичам, че нямало да остане какво да стегна. А коремът ми не помръдва към стягане ... :(
Темата беше редактирана от Krasimira Aleksieva на 31.05.13 13:41.
01.06.13
18:03
Еми сутрин ям мляко с фибри, мюсли и такива лайна, почти ям само пилешко, риба и зеленчуци... сладкото почти го спрях и хляб ям само веднъж на ден...
01.06.13
21:33
Жените са предразположени да имат малко мазнинки, това се дължи на женския хормон естроген, от което идва и женственото излъчване, демек натурално е много трудно да се нацепиш да искараш вени и т.н. Интсруктора ти е много прав на тази височина на тези килограми незнам какво искаш да чистиш. Храни се не се ограничавай.
02.06.13
14:39
Нееее, това с нацепването дори не ми е и минавало през ума...просто искам да си стегна корема, а не го правя релефен :)
казано от Krasimira Aleksieva на 01.06.13, 18:03:
Еми сутрин ям мляко с фибри, мюсли и такива лайна,
Еми, като са лайна, защо ги ядеш? (wasntme)
02.06.13
16:37
Хаха лайна е обобщаващо понятие за мен... но никой не е казал, че е негативно :)
1. Тренирай по 1-2 мускулни групи на ден 3-4 дни в седмицата
2. HIIT кардио след всяка тренировка
3. Хранителен режим
Тренировката с тежести забързва метаболизма и ще предпази наличните ти мускули от разграждане. Започни да търсиш по-обстойна информация (колко, защо, как) по всяка от точките които ти написах по-горе, закусвай задължително - препоръчително е да продължиш с ‘лайната’, просто си ги направи по-вкусни.
Навсякъде ще ти пълнят главата с глупости и ще ти дават различни съвети. Целта е да осмисляш информацията, която ти се дава.
08.06.13
19:41
Мерси много :)))