Трябва ми помощ за изготвяне на програма

31.05.13
13:40

Здравейте, имам малък проблем, тренирам вече 4-5 месеца, е стягам само краката ...проблемът ми е че всеки път като отида във фитнеса всеки ми дава акъл и вече се обърках прекалено. Висока съм 1.75 и съм 50кг. Слабичка съм, но съм  жилава и според мен имам какво да чистя, но инструктора в залата упорито ми казва да не тичам, че нямало да остане какво да стегна. А коремът ми не помръдва към стягане ... :(

Темата беше редактирана от Krasimira Aleksieva на 31.05.13 13:41.

01.06.13
15:55

Я кажи как си с храненето.

01.06.13
18:03

Еми сутрин ям мляко с фибри, мюсли и такива лайна, почти ям само пилешко, риба и зеленчуци... сладкото почти го спрях и хляб ям само веднъж на ден...

01.06.13
21:33

Жените са предразположени да имат малко мазнинки, това се дължи на женския хормон естроген, от което идва и женственото излъчване, демек натурално е много трудно да се нацепиш да искараш вени и т.н. Интсруктора ти е много прав на тази височина на тези килограми незнам какво искаш да чистиш. Храни се не се ограничавай.

02.06.13
14:39

Нееее, това с нацепването дори не ми е и минавало през ума...просто искам да си стегна корема, а не го правя релефен :)

02.06.13
14:40

казано от Krasimira Aleksieva на 01.06.13, 18:03:

Еми сутрин ям мляко с фибри, мюсли и такива лайна,

Еми, като са лайна, защо ги ядеш? (wasntme)

02.06.13
16:37

Хаха лайна е обобщаващо понятие за мен... но никой не е казал, че е негативно :)

05.06.13
14:03

1. Тренирай по 1-2 мускулни групи на ден 3-4 дни в седмицата
2. HIIT кардио след всяка тренировка
3. Хранителен режим

Тренировката с тежести забързва метаболизма и ще предпази наличните ти мускули от разграждане. Започни да търсиш по-обстойна информация (колко, защо, как) по всяка от точките които ти написах по-горе, закусвай задължително - препоръчително е да продължиш с ‘лайната’, просто си ги направи по-вкусни.

Навсякъде ще ти пълнят главата с глупости и ще ти дават различни съвети. Целта е да осмисляш информацията, която ти се дава.

08.06.13
19:41

Мерси много :)))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1