При тренировка ми пада кръвното - причини?

01.06.13
21:43

Здравейте, извинявам се предварително понеже съм нов във форума и не знам дали е тук мястото да питам. Значи тренирах преди доста време и единия ден както тренирах по време на тренировка ми стана лошо. На следващия ден пак така да подчертая пиех креатин, стреснах се като ми стана така и спрях с фитнеса и ето че след доста дълъг период реших пак да ходя но същата работа,като почна да тренирам ми става лошо реших да си измеря кръвното по време на тренировка и установих, че пада. Консултирах се с кардиолог, измери ми кръвното и беше нормално каза ми че не знае от какво може да пада, иначе се храня доста стабилно също четох че е добре кола или кафе да се пие. Проблема е, че и от кофейна ми става лошо. По време на тренировка като ми става лошо пробвах и с шоколад не ми помогна. Ще съм много благодарен ако ме посъветвате какво да правя.

А наспиваш ли се ?

Кой те е излъгал,че е добре да се пие кола ?

02.06.13
10:37

Да наспивам се, за колата четох в различни форуми а и личната ми лекарка каза за кафе или кола.

02.06.13
11:29

Приемаш ли достатъчно количество течности,може да е ако много се пренатоварваш във фитнеса не съм сигорен но някъде бях видял,че може да е ако не ядеж плодове и зеленчуци примерно :3

Мнението беше редактирано от vendetta ldzx на 02.06.13 11:30.

По-добре иди си направи един обстоен преглед,че тука няма все още хора с кристални кълба.

02.06.13
14:06

На мен също ми се е случвало нещо подобно. Първия път просто ми се замая свят, но втория почти си колабирах. Тогава ходех на тренировка без да съм ял, защото смятах че ще ми е тежко и прочее тъпотии! Втория път, треньора ми ме забеляза първи и ме накара да спра, даде ми да изям едно корни и да изпия на екс почти половин литър вода, и след около десетина петнайсет минути, вече ми беше просветнало и продължих с тренировката. При мен поне беше от липсата на достатъчно въглехидрати в храната. Иначе кофеина на мен не ми действа възбуждащо, а напротив прави ме парцал.

02.06.13
17:12

Ясно, не знам аз се наяждам стабилно и след това ходя на тренировка. Май трябва да послушам момчето по горе и да си направя пълни изследвания.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1