24.01.13
22:20
Здравейте отново :)
По препоръка на Anelia си правя дневниче и аз :P
Вече се представих в една друга тема, но хайде отново, ако някой е пропуснал - на 23 години съм, 178 см, 69 кг. Целта ми е да сваля 5-7кг. Да стегна корема и бедрата. Както и като цяло да сваля излишните мазнини по тялото си.
Да се отчета за вчера -
30 мин на велоергометъра на 6 скорост, поддръжана скорост 31 км/ч. 300 коремни преси. Нямах сила за други упражнения, защото май грипа се опитва да ме повали..та храненето вчера беше :
Закуска: Кофичка кисело мляко 0.1% с един банан
Обяд: Таратор, 2 яйца, 1 филийка вита пълнозърнест.
Вечеря: Кофичка кисело мляко 0.1% и 50 грама сурови бадеми
Вчера като цяло не ядох много, нямах апетит, както и днес.
Днес направих 40 минути на колелото и 400 коремни.
Закуска : Кисело мляко с овесени трици с лъжичка мед
Обяд: 100 грама пилешко бяло месо със салата зеле морков и червено цвекло
Вечеря: салата от зеле и морков (хич не ми се яде днес и даже я изядох на половина).
По принцип ходя на фитнес 3 пъти в седмицата, горе долу през ден. Вкъщи имам възможност да правя повечето от упражненията, ще ви бъда безкрайно благодарна ако ми дадете идеи, съвети относно храненето и упражненията. Пия около 2.5- 3 л вода на ден. Напоследък пия айрян/ не знам до колко е полезен?/
:)
Здрасти и тук. Така си и помислих...храненето е трагедия. Едва ли имаш 900 калории за ден. Така само ще гладуваш без резултат.
Започвай да ядеш. По-хранителни неща: яйца, месо (всякакво), риба, сурови ядки, зеленчуци. Пий айран, но като пиене към порцията храна, а не като ядене. Това са нещата, които трябва да ядеш. А колко: виж тук.
Прочети тази статия за коремните мускули и спри с тези коремни преси.
29.01.13
19:37
Само да имам малко повече свободно време (в събота) и ще си определя калорийния баланс. Ще пиша много подробно за новите упражнения дето ще правя.
Днес храненето :
Кофичка кисело мляко 0.1%, с овесени трици, 2 лъжички мед.
2 банана
Обяд: Пилешко филе на скара + салата -зеле морков царевица, червено зеле и цвекло- около 200 гр. + таратор
Вечеря: 2 яйца+ пилешко филе на скара, 1 ябълка.
Анелия, докато смятам КБ и си определям менюто, мога ли да те помоля да ми помогнеш, ако имам нужда ? :)
28.03.13
16:42
Започнах да тренирам с най-добрия инструктор и вече се чувствам много по- добре. В събота ще седна да напиша как протичат треноровките ми а също ще нахвърлям и новостите в храненто. (muscle)
02.06.13
20:05
Та малко за мен :) От февруари насам тренирам с треньор, както вече споменах.
Храненето ми се състои от
закуска- кисело мляко с овесени трици + лъжица мед
обяд- месо/пилешко/телешко/риба/свинско/ със салата
следобяд- сурови ядки или плодове
вечеря - месо и зеленчуци.
Около 3л вода на ден.
От както тренирам видимо съм започнала да оформям бедра и съм свалила видимо на талията и горната част на корема.
Тренировките са ми 4 пъти в седмицата по 2 ч . Един ден натоварваме крака, един ръце. Последния месец правя и по 30 минути степер.
Като имам повече време ще напиша точно какви упражнения правя :)
Мнението беше редактирано от don't panic на 02.06.13 20:06.