Syntha 6 и CellMass 2.0 прием при късна тренировка

02.06.13
18:05

Здравейте,
за протеина пише 2 дози на ден минимум, креатина е 1 на ден ( на опаковките ), тренирам вторник, четв, събота и неделя като вторник и четв ходя към 19-20ч на фитнес, а събота и неделя към 14;00, доколкото изчетох по нета ще пия протеина и креатина (cellmass-a ) след тренировка веднага, има ли смисъл когато тренировката ми е късно да пия преди лягане към 12;00 пак протеина ( syntha ) или направо сутрин + cellmass-a. Как ще е най-оптимално да ги приемам с тези дни на ходене и часове? единя вариант, който си мислех е :

пон: сутрин ( syntha + cellmass ), към 19;00 ( syntha)
вторник ( тренировъчен ден ):  20:30 syntha + cellmass след тренировка и преди лягане в 12;00-1 ( syntha )
сряда: сутрин ( syntha + cellmass ), към 19;00 ( syntha)
четв: ( тренировъчен ден ):  20:30 syntha + cellmass след тренировка и преди лягане в 12;00-1 ( syntha )
петък: сутрин ( syntha + cellmass ), към 19;00 ( syntha)
събота: ( тренировъчен ден ):  15:30 syntha + cellmass след тренировка и преди лягане в 12;00-1 ( syntha )
неделя: ( тренировъчен ден ):  15:30 syntha + cellmass след тренировка и преди лягане в 12;00-1 ( syntha )

След всяка тренировка ще си ям, най-верояно при късните само ще има вечеря а при следобедните ще гледам да вместа 3 ядения.

Но в предложението, което съм дал по-горе има големи “дупки” в който не пия добавките например в пон протеина последния ще го пия в 19 ч. и после чак в 20;30 на другия ден след тренировка, за cellmass има също такива дупки от по 20-24 часа без прием, доколкото виждам ако включа още 1 доза syntha нещата може да се нормализират, но по-бързо ще свърши опаковката :), сега и нямам възможност да си взема друг протеин суроватка някаква.

Ако изместя в тренировъчните дни вместо преди лягане, да го сложа сутрин да стане нещо от сорта на :

пон: сутрин ( syntha + cellmass ), към 19;00 ( syntha)
вторник ( тренировъчен ден ):  сутрин ( syntha ),  20:30 syntha + cellmass след тренировка
.......................
събота: ( тренировъчен ден ):  сутрин ( syntha )  , 15:30 syntha + cellmass след тренировка
неделя: ( тренировъчен ден ):  сутрин ( syntha )  , 15:30 syntha + cellmass след тренировка

така всеки ден сутринта приемам syntha, дали ще е по-добър вариант?

Евентуално има вероятност неделя-та да е направя почивен ден.

Надявам се да сте разбрали моите разсъждения и въпроси :)

02.06.13
19:23

Аз пия Синтата като заместител на храненето. Има месеци в които съм пил само Синта, без да приемам друг източник на белтък. Синтата обаче я допълвам с ориз/оризовки/овесени ядки защото въглехидрата е малко ако разчиташ само на нея. За месец пия по две кутии обаче.

02.06.13
21:43

Ами ще си ям няма да е само за заместител, но въпроса ми беше по-скоро кога да е пия, дали си заслужава за 12 часа след тренировка да се наблъскам с 3 дози протеин.

Мнението беше редактирано от Exalt на 02.06.13 21:44.

09.06.13
23:39

Cellmass се пие два пъти на ден. И не знам как е при теб, но моята мерителна лъжичка съдържа 6 грама до чертата (при доза 9.7 според етикета).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1