sedmichna programa za kachvane na masa v racete

Темата е заключена.
MA

16.02.04
22:51

hora znachi iskam da mi kajete sedmichna programa bez kraka - 5 trenirovachni dni za masa osobeno v racete . Iskam da drapna v racete i mislq da povtarqm biceps-a dva pyti . Kajete :) Mersi predvaritelno :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 11:48.

16.02.04
23:00

Пич, ако искаш да качиш ръце, качи килограми. Некога да си виждал човек със среден ръст и 50 ръка на 70 кг??? Няма и да видиш...
За да ти даде някой програма, няма да е зле да представиш някакви данни - стаж в залата, може би тип тяло и т.н.
А за бицепса - на много хора им звучи невероятно когато го чуят за пръв път, но трицепса  е почти 2 пъти по-голям от бицепса при повечето хора и именно той дава основната маса на ръката, особено в отпуснато положение. Бицепса придава не толкова маса, колкото форма наръката.
Така че помисли дало има смисъл да повтаряш 2 пъти само бицепса.
Успех !!!

MM

16.02.04
23:07

5 trenirovu4ni dni i za masa… Za masa ne se li trenira 3-4 puti max v sedmicata?

16.02.04
23:08

Въпрос на предпочитание и генетика :D

MA

16.02.04
23:09

ami treniram ot 10 meseca. Predi bqh mnogo slab na 49 kila , 27 biceps i 93 gyrdi . Sega sam 178.5 sm , 65,5 kg , 35,5 sm biceps , 103 sm gyrdi. E ? :)

EN

16.02.04
23:11

Абе въпрос на генетика да, на предпочитания пак да, ама всички знаем, че мускулите растат не в залата,а в къщи когато човек почива и възстановяваш... Нали.

LU

16.02.04
23:11

Eclips е прав,само искам да допълня че ръцете участват дейно във упражненията за другите муск групи,така че не ги ТРЕНИРАЙ ПРЕКАЛЕНО МНОГО,защото ще се получи обратния ефект и няма нищо да направиш.
За бицепса и трицепса прави по 2-3 базови упр в пирамида в общо около 8-10 серии.
Например за трицепс:
1 лег с тесен хват 4x12,10,8,6
2 френско 3x10,8,8
3 кофички или скрипец

Успех

16.02.04
23:16

Да, внимавай да не претренираш.
А за избутването от лег с тесен хват - при мен нещо не работи, не ми харесва. Товари ми повече предното рамо, отколкото трицепса. За това и не го правя :)

LU

16.02.04
23:23

Абе лега с тесен хват според мене си е №1 за трицепс.
Защо не пробваш да го правиш като лоста е по-надолу към корема.Тогава акцента е точно върху трицепса.

Успех

18.02.04
13:18

Lubo, така го правех - лоста ми идваше под слънчевия сплит. Много хора са ми казвали, че е най-доброто за маса в трицепса, но просто не ми харесва  :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1