Спор ...

US

04.10.05
22:42

Ще кажа моята информация която имам вие кажете после вашето мнение за хранителните добавки :
Това което знам е следното
Креатин , Протейн и аминокисилините както всички добавки са вредни .. Понеже повишават вероятноста от получаване на инфаркт .. Бързото натрупване на маса е несъразмерно с нарастването на костите .. Прецакват черния дроб .. Организна става ленив. в смисъл свиква на готово да приема обработени вещества и после трудно абсорбира тези от храната .. и имат отношение кам хормоните
Моля само компетентно мнение .. понеже вече незная какво да мисля
Според мен са вредни!
А според вас?

SO

04.10.05
22:46

според мен не са!

SP

04.10.05
22:51

Добавките не са вредни, но едно евентуално рязко покачване на масата на организма го стресира изключително много.

04.10.05
22:52

няма такова нещо.Аз също мисля че не са вредни. :wink:

04.10.05
23:41

[quote author=“Sourcemag”]според мен не са!

:wink:

04.10.05
23:43

Няма такова нещо, не става въобще ленив, даже метаболизма се ускорява! Тук има едно друго правило: Всичко е отрова, зависи от дозата, ти и от пиене на вода може да се увредиш, зависи от колко! Всичко с мярка!

05.10.05
09:03

[quote author=“user”]Ще кажа моята информация която имам вие кажете после вашето мнение за хранителните добавки :
Това което знам е следното
Креатин , Протейн и аминокисилините както всички добавки са вредни .. Понеже повишават вероятноста от получаване на инфаркт .. Бързото натрупване на маса е несъразмерно с нарастването на костите .. Прецакват черния дроб .. Организна става ленив. в смисъл свиква на готово да приема обработени вещества и после трудно абсорбира тези от храната .. и имат отношение кам хормоните
Моля само компетентно мнение .. понеже вече незная какво да мисля
Според мен са вредни!
А според вас?

Защо да повишават вероятността от инфаркт?Ами месото дето го ядеш не покачва ли вероятността от инфаркт?
Бързото нарастване на маса може и да не е съразмерно с нарастването на костите,но от тези добавки не можеш да качиш маса чак пък толкова бързо.
Защо да прецакват черния дроб.Т’ва си е все едно храна,която получаваш в по-лесно усвоима форма.Ако те прецакват черния дроб значи обикновената храна трябва да му еб**а майката.
Организма може и да става ленив ако взимаш само добавки.Но няма човек,който освен тея добавки да не яде и друга обикновена храна.В крайна сметка никой не знае какво ще стане в бъдещето може и само с такива “бонбонки” и “прахчета” да се храниме.
А т’ва че помагат за отделянето на хормоните ако има нещо по-хубаво от това здраве му кажи.
Ще ти кажа само едно има стотици хиляди хора,които взимат различни добавки по цял свят.Аз не знам някой да се е оплакал,че има нек’ви проблеми от тях.Дори самият аз съм на 16 години и съм пробвал доста неща.От всичките само креатин не съм пробвал.
Ти приличаш на един мой приятел,на който баща му му говори нек’ви глупости за фитнеса и за тея добавки.Явно,че баща му е голям противник на културизма и фитнеса изобщо.Той казвал,че от протеините мускулите ти стават меки,защото в казармата имало някъв културист и като го пипнал му били много меки мускулите.Хахаха ебати глупостите.А к’ви ли не други глупости съм чувал.Явно има много комплексари които виждат кое е хубаво и полезно,но няма да го признаят ами ше почнат да го плюят,за да го изкарат толкова лошо.

05.10.05
11:20

Единственото, в което има някаква доза истина е това за свикването на тялото да получава на готово лесно усвояеми хранителни вещества, но както ти казаха, трябва да се храниш САМО с добавки, и то с години постоянно.
И дори след това, като почнеш с твърдата храна, за няколко седмици организма ти ще свикне отново с нея. Има болни, дето карат с месеци на системи и не кусват твърда храна, а има и хора, дето пък изобщо с дни и седмици не ядат нищо. Тялото е доста приспособима машина ;)
Между другото, сега храната ни е много по - лесно лесно достъпна, отколкото през цялата ни история. Не се налага да бачкаш цял ден на нивата или да ходиш на лов, за да има какво да ядеш ;) След години няма да се налага и да ходиш до магазина да пазаруваш, хладилника ти ще поръчва всичко по интернет ;) :)

05.10.05
23:47

[quote author=“YODA”]Няма такова нещо, не става въобще ленив, даже метаболизма се ускорява! Тук има едно друго правило: Всичко е отрова, зависи от дозата, ти и от пиене на вода може да се увредиш, зависи от колко! Всичко с мярка!

Това е...

11.10.05
15:30

http://www.bb-team.org.Прочети бе момче та тогава говори!Най-големия модел на българия този които преди месец гостува на Слави и после на Митъо крика каза да се пият витамини минерали и аминокиселини.за креатина и протеините знам доста и ще ти кажа че зависи най много от марката!За черния дроб издрънка една голяма глупост че то стероидите и анаболите и др. забранени неща не навреждат много а хранителните добавки навреждат!Най много на черния дроб наврежда алкохола!

Ми като са ви вредни хранителните добавки яжте пилешки грип или луда крава  :?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1