04.10.05
20:16
Та ... надъхал съм се да отслабвам и да se пооформя малко (даже повечко) :) . На 21 год съм, 90 килца, 186 см ... имам си мазнинки, и най-вече на бутовете. Ще започвам 5 дневната програмка на бб-теам за сваляне на теглото.
Искам да спазвам стриктно диета, но немога да избера точно каква. Гледам тука във форума повечето изглежда са на НВД , може би тя е най-удачна.Но във сайта четох че трябва да се храня 6-8 пъти на ден , а аз половината ден съм на училище и то всеки ден по различно време и незнам как ще успявам да се храня. Също така и нямам никаква идея коя храна каква е и колко % еди си какво съдаржа. Започнах от около 10 дни да пия храна Viaredin , пие се 3 пъти дневно , като се разтваря във 400 мл вода или нискомаслено мляко , има много приятен вкус на шоколад , в 100г. съдаржа : Протеини 11,9г ; Въглехидрати < 0,1г. ; Мазнини 3,8г. + това и малко кофейн, Л-карнетин и др. неща от сорта на витамини. Една доза (едно пиене) е 30г и ефекта е че се надува в стомаха и така уж си съм си хапнал и не ям почти нищо после, най-много нещо леко като салатка и т.н.
Та незнам кое е по удачно, да продалжа да пия тази храна или да минавам на някакав тип диета и как да се справям с нея ...
Та моля за някакви напътствия от по-компетентни хора по въпроса.
Мерси 8)
Братле т’ва дето викаш че ти се надувало в стомаха и давало чувство за ситост е много тъпо.После като спреш да го пиеш и пак ше почнеш да ядеш по много и надебелееш.
Трябва ти диета.Земи прочети из сайта разните работи за хранителните режими и се пробвай да си направиш сам.
1-во ако приемаш всички тези медикаменти бес да тренираш ефект = 0,а за да свалиш мазнините нестава само с тренировка ами и с много кардио бягане(патека) колело и т.н. но най много ще ти помогне бягането.Ако можеш бягай сутрин на гладно и след това си земи л-карнитина и също така ти препоръчвам фатбърнер
Ето ти и таблица с храните и техните качества
http://www.bb-team.org/nutrition/000197.php Успех :!: :lol: