Калориен баланс през различни дни - ефект?

Абе чудя се едно нещо приятели.. За да потдържаш килограмите си държиш свои собствен калориен баланс, ако ядеш по-малко сваляме, ако се храним повече - качваме, ако хапваш на границата - потдържаш..... Та се чудех едно нещо - представете си че един ден се храните повече, втори ден нормално , трети ден нямате време и хапнете по-малко, четвърти ден се натъпчете, пети ден ядете почти нищо ( защото просто нямате време ) , шести ден - нормално, после пак се натъпчете и т.н.... Та според вас какви ще са последствията... Според мене това ще бъде запазване на теглото - нито нагоре, нито надоло :) Ще се радвам да прочета вашите мнения и коментари. Успех !!!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.06.13 20:12.

02.06.13
18:59

Аз също съм на мнение, че ще запазиш теглото си.Поне моята теория, е че тялото по природа няма как да реагира толкова бързо ( в рамките на един/няколко  дни) или по-скоро се предпазва от прибързани реакции. Иначе ако реагираше на всеки ден, всеки час, всяка минута щеше да има големи вариации в тегло, метаболизъм и други процеси, които не се знае тялото как би ги приело. И от там си вадя извода, че тялото реагира след определен период, в който приема по-малко калорий в известен период.Примерно ми се струва напълно логично ако в продължение на повече от 10 дни се храниш с по-малко калории тогава тялото ще се пренастрои и ще почне да сваля маса, като първо се започва от мускулите, след това мазнини и чак накрая при екстремни условия от органите. Но дотам няма как да се стигне при нормални условия.

02.06.13
19:05

Какъвто въпроса, такъв и отговора :D

02.06.13
19:13

Какъвто ти е средния калориен баланс за даден период от време, такъв и ще е ефекта.

казано от Петко К на 02.06.13, 19:13:

Какъвто ти е средния калориен баланс за даден период от време, такъв и ще е ефекта.

Този отговор ми хареса ;)

02.06.13
22:03

казано от Qnislav Vylkov на 02.06.13, 19:15:

Е същото само, че с обяснението ти го написах :D

02.06.13
23:36

А най-добре е нито да преяждаш, нито да ядеш по-малко, а приблизително еднакво.

Noctis Caelum

03.06.13
09:23

казано от Борето на 02.06.13, 22:03:

Това, което написа ти е пълна простотия.

03.06.13
13:43

Е,момичето може да се е объркало,на всеки може да се случи.

03.06.13
16:53

казано от A.W.E.I.T на 03.06.13, 13:43:

Момичето? :D

03.06.13
22:02

казано от Noctis Caelum на 03.06.13, 09:23:

казано от Борето на 02.06.13, 22:03:

Това, което написа ти е пълна простотия.

Абе кажи си просто, че не знаеш да четеш и това си е.А ако знаеш значи просто нямаш акъл и не разбираш смисъла на думите.

03.06.13
23:58

казано от Petq Pavlova на 03.06.13, 16:53:

казано от A.W.E.I.T на 03.06.13, 13:43:

Момичето? :D

Ти какво, сега че обърках момчето с момиче, белким теб да не объркам с момче ли? :D

Noctis Caelum

04.06.13
07:12

казано от Борето на 03.06.13, 22:02:

Абе кажи си просто, че не знаеш да четеш и това си е.А ако знаеш значи просто нямаш акъл и не разбираш смисъла на думите.

Въпреки държанието ти ще се опитам да запазя добрия тон. Написаното от теб и написаното от Петко са две коренно различни неща, а като чета “теориите” ти ми избива на смях. Ще ти разясня как стоят нещата и разликата в казаното от теб и Петко като на абсолютен малоумник. Надявам се да вденеш нещо.

Ако ОКБ на даден атлет за деня е 2000 калории и той приема тези калории за период от 10 дни той ще е приел общо 20 000 калории. Следователно теглото му ще се запази. ОБАЧЕ запитването на автора беше съвсем друго. Ако за 10 дни трениращият е приел същите 20000 калории, но един ден, примерно в тренировъчен ден е оставил излишък 300 калории (тоест е приел 2800 калориии или е ял малко повече, както е казал Янислав), а в друг ден, примерно почивен е взел от ОКБ 300 калории (тоест е приел 2200 калории или е ял по-малко, както е казал Янислав) крайният резултат няма да е същият. Теглото разбира се ще се запази, защото за този период от време той е приел същото количество енергия, но ако е приел калориите по начина по който авторът питаше, то той е бил в така непознатия и невъзможния за теб процес на ОФОРМЯНЕ/ПРЕФОРМИРАНЕ/ПОДДЪРЖАНЕ или както искаш още го наречи и за периода от 10 дни, той е покачвал мускулна маса и е изгарял мазнини. С две думи твоите “теории”, са грешни, че и смешни. Крайният резултат е покачване на мускулна маса и изгаряне на мазнини със запазване на теглото. Нека видим ти какво имаш предвид.

Поне моята теория, е че тялото по природа няма как да реагира толкова бързо ( в рамките на един/няколко  дни)

Може. Обясних ти защо. Иначе нямаше да съществуват тези системи на поддържане/оформяне/преформиране при които след като атлетът достигне желаното тегло (тоест е качвал досега) може да приложи за да изчисти мазнините, които е увеличил по време на качването, но да не сваля отново килограми.

или по-скоро се предпазва от прибързани реакции.

Каквото си предоставил (изял) на организма ти до края на деня такъв ще е резултатът. Добре, че по-долу си “разяснил” какво разбираш под “прибързани” реакции.

Иначе ако реагираше на всеки ден, всеки час, всяка минута

На всеки ден да, на всеки час и минута е невъзможно. Тези процеси (покачване/сваляне и т.н.) се извършват докато спим.

щеше да има големи вариации в тегло, метаболизъм и други процеси, които не се знае тялото как би ги приело.

Знае се. “Вариациите” със сигурност няма да са големи. Дори и трениращият да не е пресметнал колко калории е приел, видимо ще знае, че е изял повече/по-малко храна. Така ще има идея какво да очаква. Това, че ти не знаеш си е твой проблем.

Примерно ми се струва напълно логично ако в продължение на повече от 10 дни се храниш с по-малко калории тогава тялото ще се пренастрои и ще почне да сваля маса, като първо се започва от мускулите, след това мазнини и чак накрая при екстремни условия от органите. Но дотам няма как да се стигне при нормални условия.

:D :D :D :D :D :D :D :D Е това вече е за бисерите. С това ти изказване обезмисли всичко написано от мен, защото съм сигурен, че няма да стигне до теб, въпреки начина по който го написах. Вече ще знам, че като чистя ще трябва да кажа сбогом първо на мускулите си, а след време и на органите.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.06.13 07:43.

04.06.13
08:35

И все пак това не ядене и преяждане, най-много да доведе до стомашни проблеми :D

04.06.13
08:48

Тази система я използвам от скоро-около месец.Ефектът при мен е качване на килограми и леко понижаване на процента подкожни мазнини.
Но какво се получава всъщност:
1. В дните с преяждане,коремът се разширява и на другия ден е тегаво да се стремиш към значително по-малко храна.
2.Резултатът от такъв тип хранене зависи още и от енергоразхода,който ще направим за деня.Ако приемем с 500кал повече,но тренираме по-тежко или двуразово,или добавим кардио сесия или пък имаме тежка физ.активност-например цепене на дърва цял следобед ;) ,в края на дена няма да има кой знае колко енергия от калории в излишък ;)
3. Зависи каква храна сме приемали :). От една храна може да се усвоят 90% от нейните калории,а от друга едва 40%.
4.Зависи какво е качествотот на храната.АКо приемема калории само от джънк и само от чиста храна-ще са налице два супер различни резултата.

04.06.13
09:24

Много хора са отговорили, мненията май са си едни и същи като общо заключение, ама и аз да си кажа. Правила съм си експерименти по следната схема: 2 дни умерено хранене (здравословно), 1- със стабилно количество калории (преобладаващо от не много здравословните), последван от 1 ден с много малко калории. Свалих сантиметри, запазих килограми.

04.06.13
09:46

Въпреки държанието ти ще се опитам да запазя добрия тон. Написаното от теб и написаното от Петко са две коренно различни неща, а като чета “теориите” ти ми избива на смях. Ще ти разясня как стоят нещата и разликата в казаното от теб и Петко като на абсолютен малоумник.

Не мисля, че ти би могла/могъл да разясниш нищо дори на себе си, след като даже на втори прочит не разбираш какво четеш.И поне не казвай, че мислиш да запазиш добрият тон, след като нямаш намерение да го правиш!

Поне моята теория, е че тялото по природа няма как да реагира толкова бързо ( в рамките на един/няколко  дни)

Може. Обясних ти защо. Иначе нямаше да съществуват тези системи на поддържане/оформяне/преформиране при които след като атлетът достигне желаното тегло (тоест е качвал досега) може да приложи за да изчисти мазнините, които е увеличил по време на качването, но да не сваля отново килограми.

Нещо много си се объркал явно.Тези системи за поддържане/оформяне я ми кажи в рамките на един ден ли ги правиш? Или разчиташ на определен хранителен режим за определен период от време.Препоръчвам ти да си опресниш тази информация горещо.Нали иначе ако ставаше всичко за един ден всички в един ден щяха да си изчистят мазнините и после оп айде пак качвай маса?!?

или по-скоро се предпазва от прибързани реакции.

Каквото си предоставил (изял) на организма ти до края на деня такъв ще е резултатът. Добре, че по-долу си “разяснил” какво разбираш под “прибързани” реакции.

Просто кажи, че не знаеш какво означава прибързана реакция и ще ти обясня.Означава, че днес като приемеш 300 калорий по-малко организма ти няма на момента да тръгне да изгаря мазнини или мускул, че да си набави енергия.Айде и аз да ти го обясня малко по-подробно, че да го разбереш. Примерно едно момче, което в продължение на 5-10 години се е хранило всеки ден с различно количество енергия, защото както знаем например учениците ядат когато им падне - един ден не ядат, един ден преяждат и т.н. Та този организъм като е хранен толкова време по този начин той вече е свикнал и знае, че дори днес да приеме по-малко калорий утре ще приеме повече.Организма има памет и за да се предпази именно няма да направи някоя “прибързана реакция” , която ти толкова не разбираш.

щеше да има големи вариации в тегло, метаболизъм и други процеси, които не се знае тялото как би ги приело.

Знае се. “Вариациите” със сигурност няма да са големи.

Тук даже сам си противоречиш.Нали щеше да има вариации мазнини/мускулна маса пък сега няма да са големи.За теб колко голяма трябва да бъде промяната та да бъде ЗНАЧИМА. Защото ако става на въпрос вариации в теглото има даже от сутринта до вечерта.

Примерно ми се струва напълно логично ако в продължение на повече от 10 дни се храниш с по-малко калории тогава тялото ще се пренастрои и ще почне да сваля маса, като първо се започва от мускулите, след това мазнини и чак накрая при екстремни условия от органите. Но дотам няма как да се стигне при нормални условия.

Вече ще знам, че като чистя ще трябва да кажа сбогом първо на мускулите си, а след време и на органите.

Ами явно и това не знаеш щом така пишеш.Явно всички, които са се сблъскали с този проблем, по време на период за чистене да изгубят и мускулна маса, грешат.

П.С. Ако нищо не си разбрал си е твой проблем.Аз обаче не смятам повече да си губя времето.

Мнението беше редактирано от Борето на 04.06.13 09:48.

04.06.13
10:36

По време не чистене не само че не се губи мускулна маса, ами може и да се качи.

Noctis Caelum

04.06.13
14:26

Не съм казал, че мисля, а че ще опитам.

Нещо много си се объркал явно.Тези системи за поддържане/оформяне я ми кажи в рамките на един ден ли ги правиш? Или разчиташ на определен хранителен режим за определен период от време.Препоръчвам ти да си опресниш тази информация горещо.Нали иначе ако ставаше всичко за един ден всички в един ден щяха да си изчистят мазнините и после оп айде пак качвай маса?!?

Не са тези системи. Горе използвах множествено число, защото говорех за брой. Това е един вид система (подход), която може да бъде наречена по няколко начина и се използва за изграждането на хранителен режим (НВД, Въглехидратна ротация, Палеолитна диета и т.н.). Отвори раздел хранене в сайта и ще видиш три колонки. Виж синята или третата. За това става дума. Наименованието на третата колонка е Поддържане, което може да се нарече още преформиране или оформяне. За изграждането на хранителен режим с този подход (система) се изисква точно толкова време колкото и за покачване или отслабване. Недостатакът на този подход (система) е, че нещата стават много по бавно в сравнение с това да си в постоянен процес на качване/чистене, но за някои хора си струва и в горния ми коментар съм ти казал защо, а най-вече заради възможността да запазиш постигнатото от теб (желано) тегло след качването докато изгаряш мазнини.

Просто кажи, че не знаеш какво означава прибързана реакция и ще ти обясня.Означава, че днес като приемеш 300 калорий по-малко организма ти няма на момента да тръгне да изгаря мазнини или мускул, че да си набави енергия.Айде и аз да ти го обясня малко по-подробно, че да го разбереш. Примерно едно момче, което в продължение на 5-10 години се е хранило всеки ден с различно количество енергия, защото както знаем например учениците ядат когато им падне - един ден не ядат, един ден преяждат и т.н. Та този организъм като е хранен толкова време по този начин той вече е свикнал и знае, че дори днес да приеме по-малко калорий утре ще приеме повече.Организма има памет и за да се предпази именно няма да направи някоя “прибързана реакция” , която ти толкова не разбираш.

Законът е такъв. Не съм го измислил аз. В края на деня ако си приел повече/по-малко калории от нуждата ти ще качваш/сваляш ако ще и това да се изрази само с един грам.

Тук даже сам си противоречиш.Нали щеше да има вариации мазнини/мускулна маса пък сега няма да са големи.За теб колко голяма трябва да бъде промяната та да бъде ЗНАЧИМА. Защото ако става на въпрос вариации в теглото има даже от сутринта до вечерта.

Я пак виж кой си противоречи? Къде съм казал, че са големи за да си противореча? :D Аз казах точно обратното, че със сигурност няма да са големи. Цитирах това, което си написал на Янислав -

Иначе ако реагираше на всеки ден, всеки час, всяка минута щеше да има големи вариации в тегло, метаболизъм и други процеси, които не се знае тялото как би ги приело

И ти казах, че всеки ден тялото ще реагира, но не и всеки час или всяка минута и че тези наречени от теб “вариации” в теглото със сигурност няма да са големи, но ще ги има.

Ами явно и това не знаеш щом така пишеш.Явно всички, които са се сблъскали с този проблем, по време на период за чистене да изгубят и мускулна маса, грешат.

Петко отново ти отговори, аз ще ти го разясня. Ако хранителният режим е добре изграден (достатъчно количество протеин, дефицит не по-голям от 20% и т.н.) то вероятността да изгубиш някакво количество мускулна маса докато чистиш е изключително малка, а дори е възможно и да я покачиш (най-често това се наблюдава при тези, които стъпват за първи път в залата).

П.С. Ако нищо не си разбрал си е твой проблем.Аз обаче не смятам повече да си губя времето

Съжалявам, но както виждаш всичко, което си написал е смешно и грешно. Така че би ли ме светнал какво точно бих могъл да разбера или извлека от това, което каза? Прав ти път. Яд ме е, че започнах да споря с човек тип дървен философ.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 04.06.13 17:37.

04.06.13
21:43

Не са тези системи. Горе използвах множествено число, защото говорех за брой.

Не са кои системи? Ако не говориш за хранителен режим тогава защо изброяваш именно хранителни режими?? Хем не са тези системи хем ги изброяваш? И само един въпрос според теб колко време като продължителност трябва да се спазва определен хранителен режим? Отговори си на този въпрос и после може да ти се разяснят някои работи философе ;)

П.С. И на някакви грамове това разлика ли му казваш? Дори не знам кой си мери грамовете до такава точност, освен може би някои професионални спортисти, които го правят просто заради категориите.

Noctis Caelum

05.06.13
06:44

Не са кои системи?

Цитирал съм грешно зададения от теб въпрос горе. Пояснявам ти, защото явно отново не си разбрал, че от началото на темата става дума само за една система (подход) или тази синята колонка цялата третата под наименованието Поддържане, която се намира в раздел Хранене (пак като на идиот ти пояснявам). Даже съм използвал bold, но явно и той не помага в случая.

Ако не говориш за хранителен режим тогава защо изброяваш именно хранителни режими?? Хем не са тези системи хем ги изброяваш?

Казвам ти го за десети последен път. Поддържането/преформирането/оформянето е една (вид) система (подход), който се прилага за изграждането на хранителен режим според целта на трениращия (за която също съм ти дал пример горе). В синята колонка под наименованието Поддържане ще видиш за изграждането на кои хранителни режими е подходящ да се приложи. Затова хранителните режими са в множествено число, а подходът в единствено.

И само един въпрос според теб колко време като продължителност трябва да се спазва определен хранителен режим?

Докато дава резултати и трениращият се задоволява с тях. При всеки е различно. Това е възможно най-точният отговор, който би могъл да получиш.

И на някакви грамове това разлика ли му казваш? Дори не знам кой си мери грамовете до такава точност, освен може би някои професионални спортисти, които го правят просто заради категориите

99 процента от трениращите, които имат представа за какво става дума му казват. Хора с по-голям стаж (няколко години) се радват на 2-3 килограма качени в рамките на година (говорим за чиста мускулна маса) или около 100-150 грама месечно, което прави не повече от 10 грама на ден, а моят пример беше точно за разликата, която може да настъпи след всеки един ден. Нарочно съм написал 1 грам, защото целта на примера беше съвсем друга, а тя бе ти обясня за пореден път това, че колкото калории си приел в края на деня такива и ще са резултатите тоест излишък/качване, дефицит/отслабване, но ти се хвана за числото, което бе примерно и определено съвсем на място, но дребнав човек като теб няма как да разбере. Също така никъде не съм споменавал мерене?! Ти го правиш. Все пак ще ти отговоря. Не не са само професионалисти заради категориите. Аз също го правя през определен интервал от време, както и по-голямата част от трениращите. Дори и да не е с най-голяма точност кантарът ще създаде представа дали хранителният режим или тренировките трябва да се коригират/да не се коригират, защото отговарят/не отговарят не желаните резултати.

Нямам намерение да ти отговарям повече. Въпросите ти с всеки коментар намаляват и стават все по-глупави и наивни. Дори вече се отклонихме от темата, за която започна спорът. Разговорите с теб са чисто губене на нерви и време. Не приемаш нищо при положение, че на всичките ти въпроси бе даден отговор (не само от мен) виждаш, че не си прав и пак продължаваш. Освен това вече тръгваш в съвсем друга посока, защото видя, че по тези въпроси, никое от твърденията ти не бе вярно. Имам си и любимо. Това за загубата на мускулна маса и органи в период на чистене.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 05.06.13 07:04.

Момчета, направо ме хвърлихте в тъча..... :D Кротнете се.

05.06.13
10:21

Цитирал съм грешно зададения от теб въпрос горе.

Ами ако още не си разбрал ти всичко досега го цитира грешно по простата причина, че когато четеш не възприемаш.Преди сигурно вече два поста те попитах “Тия хранителни режими изградени по даден подход колко време продължават? Един ден ли? Два ли?” Въпроса беше риторичен и с цел да го прочетеш и разбереш къде ти е грешката, но явно е много трудно за теб.Ако пак не ти е станало ясно да се опитам да ти го обясня въпреки, че досега и пет годишно дете от детската градина щеше да ме е разбрало.
Няма режим, който да работи в рамките на 1 до няколко дни! И това е твърдението ми още от самото начало ако не си разбрал. Ще ти дам и един последен пример може и да вземеш да се замислиш. По твоята логика не трябва да има изобщо дебели хора с прекалено много мазнини, защото те трябва само да се хранят един ден нормално пък другия да гладуват и така ще изгарят мазнините и ще останат само мускули. Разбираш ли защо е смешно твърдението ти?

П.С. Извинявам се на автора за голямото отклонение от темата.В началото съвсем добронамерено написах коментар по темата, но после както винаги ще се намери някой всезнайко дето да почне да обяснява за “Хранителни режими” щото сигурно вчера ги е прочел и да се похвали.Аз спирам с писанията, защото е безсмислено.

Noctis Caelum

05.06.13
15:14

Ами ако още не си разбрал ти всичко досега го цитира грешно по простата причина, че когато четеш не възприемаш.Преди сигурно вече два поста те попитах “Тия хранителни режими изградени по даден подход колко време продължават? Един ден ли? Два ли?” Въпроса беше риторичен и с цел да го прочетеш и разбереш къде ти е грешката, но явно е много трудно за теб.

Аз не казвам, че съм цитирал грешно въпроса ти, а че съм ти цитирал, грешно зададения от теб въпрос. Тоест, че въпросът ти е зададен грешно от теб, а не, че аз съм допуснал някаква грешква в случая. А той е грешно зададен, защото в предходното си мнение (това преди този твой въпрос “тия хранителни режими...”) никъде не съм споменавал за хранителни режими, а подход, който се използва в ситуацията, която ти мислиш за невъзможна, а аз ти обясних защо е напълно възможна, че и задължителна да се случи по закон, който ти написах поне сто пъти (това какво се случва ако си приел определено количество енергия или при приети повече от нужното калории покачване, а при приети по-малко от нужното калории - отслабване). Написах го за 101 път, ако не те е срам.

Ако пак не ти е станало ясно да се опитам да ти го обясня въпреки, че досега и пет годишно дете от детската градина щеше да ме е разбрало.
Няма режим, който да работи в рамките на 1 до няколко дни! И това е твърдението ми още от самото начало ако не си разбрал.

Никъде не съм споменавал дали един режим ще може да проработи в рамките на 1 до няколко дни. Единствено изпълняващия го може да каже, че е проработил. Аз казах че той започва да работи още от първия ден, но това кога ще проработи го решава изпълняващия го, защото не знам какво е неговото разбиране за проработил. Ако използва само огледалото, той ще каже, че е проработил след известен период от време, защото за един ден разликата е много малка, за създаде някакво впечатление, но въпреки това я има. Тоест още от първия ден режимът започва да работи и няма за 102 път да ти напиша защо започва да работи. Виж 101 път е отгоре. Повтарям едни и същи неща белким нещо стигне до мозъка ти. През цялото време ти обяснявах  за това какво се случва след като си приел определено количество енергия, но ти изобщо не поиска да обърнеш внимание върху това, а ако беше го направил, сам щеше да разбереш какви глупости пишеш и за какво спориш.

Ще ти дам и един последен пример може и да вземеш да се замислиш. По твоята логика не трябва да има изобщо дебели хора с прекалено много мазнини, защото те трябва само да се хранят един ден нормално пък другия да гладуват и така ще изгарят мазнините и ще останат само мускули. Разбираш ли защо е смешно твърдението ти?

Не си разбрал и точка от “моята логика” (всъщност аз никъде не представям логика,а факти. Ти се изказа с някаква нелепа логика, която всички оборват през цялото време.), за да започваш изречението с по твоята логика. Изобщо нямам това предвид. Ако има хора с прекалено много мазнини то те ще са станали дебели, защото за голям период от време са приемали повече от нужните за тях калории дневно.  Ако обаче, начинът им на хранене е бил друг, един ден са приемали повече от нужното калории, а друг ден по-малко от нужното то те няма как да са станали дебели (говоря за напълно здрави хора). Дано така разбереш нещо.

П.С. Извинявам се на автора за голямото отклонение от темата.В началото съвсем добронамерено написах коментар по темата, но после както винаги ще се намери някой всезнайко дето да почне да обяснява за “Хранителни режими” щото сигурно вчера ги е прочел и да се похвали.Аз спирам с писанията, защото е безсмислено.

Ти написа коментар в който 100% от казаното от теб беше смешно, грешно и трагично. Не само аз, а и други хора те светната за простотията ти, но ти накрая все се хващаш за нещо малко (което сам си измисляш), като мислено извърташ казаното от мен и продължаваш спора. Изглежда и това не си разбрал. С едно изречение Петко разнищи половината глупости казани от теб или по точно тези за загубата на основно мускулна маса, че и след време органи в период на чистене. Аз не претендирам да съм всезнайко, нито съм ти обяснявал хранителни режими. Опитах се да ти обясня къде се намират в сайта за да не помислиш, че в момента си ги измислям. Прав си наистина е безсмислено, затова по-добре спри.

Отново отбелязвам, че през цялото време говоря за напълно здрави хора. Тоест нещата ще им се случат по същия начин по който ги казвам, защото такава е човешката природа и дори ти не можеш да я промениш.

П.С. В момента чистя. Току виж до утре съм се разделил с някой дроб или бъбрек, вече казах сбогом на половината си мускулна маса.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 05.06.13 19:52.

05.06.13
22:12

П.С. В момента чистя. Току виж до утре съм се разделил с някой дроб или бъбрек, вече казах сбогом на половината си мускулна маса.

Не ми оставяш избор просто.Няма как да не отговоря на такава простотия.За да се стигне дотам, че организма да почне да извлича енергия от органите си трябва да е в много критична ситуация при екстремни условия, което както казах по-горе няма как да се случи в нормална среда.Ама то като няма кой да чете и да пиша и да не пиша все тая.

05.06.13
22:20

Леле колко дълги постове напарвихте, какво чудо! :D

Noctis Caelum

06.06.13
14:37

казано от Борето на 05.06.13, 22:12:

Не ми оставяш избор просто.Няма как да не отговоря на такава простотия.За да се стигне дотам, че организма да почне да извлича енергия от органите си трябва да е в много критична ситуация при екстремни условия, което както казах по-горе няма как да се случи в нормална среда.Ама то като няма кой да чете и да пиша и да не пиша все тая.

:D :D :D :D Ама то тая простотия ти я каза, за какво си отговаряш сам?! :D :D Аз използвах ирония, ако не си разбрал, както винаги. Това ти изказване си ми остава любимо. Винаги ще го помня. Онзи ден във фитнеса го споделих с приятели. Помолиха ме само да те попитам за какви екстремни условия става дума, защото сега ги е страх да не се разделят я с далак, я с черво. (giggle)

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 06.06.13 14:40.

06.06.13
14:41

Кажи им на твоите приятелчета, че вече са се разделили с мозъка си както и ти самия  :D

Noctis Caelum

06.06.13
14:59

казано от Борето на 06.06.13, 14:41:

Кажи им на твоите приятелчета, че вече са се разделили с мозъка си както и ти самия  :D

Аз пък мислех, че го казваш от опит. (giggle)

Не отговори на въпроса ми, екстремисте. :D:D:D:D

06.06.13
15:22

някой да заключи темата,стана боза вече (dull)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1