дали ще се получи

Хей манияци , здравейте ето ме и мен момче на 16 обичащо фитнеса и спорта като цяло.
За пръв път реших да се посъветвам с вас защото за пръв път превъзмогнах мързела и лятото . ще се оддам на спорта.
аз съм на 16 години 87 килограма и 1и 75 висок познанята в отслабването са ми никъкви моля да ми кажете с тази елементарна програма за 3 месеца тоест лято ще постигна ли нещо.

1-гърди 3/10 лицеви с  широк нормален и диямантенни  скачане на въже 10 минути
2- кардио  20 минути скачане на въже и 20 мминути тичане с всяка седмица се добавям по 5 минути
3-корем 3/30 коремни 3/10 вдигане на крака от легнало положение 3/20 клякания
4-кардио
5-лостове 2/5 набирания  2/5 кофички и 30 коремни преси
6-крака  различни видове напади и клекове

Темата беше редактирана от Петко К на 04.06.13 21:04.

1. Спираш хляба, сладкото, колите и всички вредни храни нато чипса.
2. Всяка сутрин бягас добре навлечен без да пиеш вода по-време на бягане независимо колко издържаш важното и да се изпотиш и постепенно ще качиш издражливостта си.
3. Фитнеса да ти е през ден Понеделник Сряда и Петък като тази програма не е подходяща за теб, наблягаш много на кардиото, което не е добре, а бягай всеки ден.
4. Научаваш се на повече лицеви кофи и набирания през свободните дни те са основни и влиза най-много сила чрез тях.
За 1 месец свалих 5 кг така, но от 1 месецп  нямам време да бягам ежедневно, но гледам да поддържам свалените килограми.. Всичко става постепенно не очакваи големи успехи за кратко време.

When you’re going through hell, KEEP GOING!!

Мнението беше редактирано от Стефан Димитров на 04.06.13 23:17.

казано от Стефан Димитров на 04.06.13, 23:15:

2. Всяка сутрин бягас добре навлечен без да пиеш вода по-време на бягане независимо колко издържаш важното и да се изпотиш

Това нито е ефективно, нито е безопасно за здравето.
Обмисляй съветите, които даваш. Останалите също не са особено адекватни, но поне не са така явно абсурдни.

казано от Кольо Пияндето на 04.06.13, 23:20:

казано от Стефан Димитров на 04.06.13, 23:15:

2. Всяка сутрин бягаш добре навлечен без да пиеш вода по-време на бягане независимо колко издържаш важното и да се изпотиш

Това нито е ефективно, нито е безопасно за здравето.
Обмисляй съветите, които даваш. Останалите също не са особено адекватни, но поне не са така явно абсурдни.

Защо да не са адекватни като са истина? Какво е опасното да бягаш като преди това изпиеш 2 литра вода и като почнеш да бягаш и извадиш водата.. какъв е резултата.. никакъв.. А за да се бяга навлечен, аз го правя така и да чукна на дърво съм си добре не виждам нищо лошо в това, което съм казъл :)
Ефективност? При всеки е различно.. На теория и аз знам много начина, но всеки си намира своя, ето това е моя, а той не е длъжен да изпълнява ;)

Мнението беше редактирано от Стефан Димитров на 05.06.13 08:14.

05.06.13
00:09

Много си далеч от истината. Сядай да се образоваш малко и стига си давал тъпи съвети.

казано от Петко К на 05.06.13, 00:09:

Много си далеч от истината. Сядай да се образоваш малко и стига си давал тъпи съвети.

С тези тъпи съвети свалям килограми. Така, че колкото и да ви се виждат невъзможни те действат, а и  не виждам някой да е дал съвет на момчето освен да критикува? Този форум не е общ чат.. Аз си давам мнението при положение, че на мен ми си отразява добре абсурдното бягане навлечен...

Мнението беше редактирано от Стефан Димитров на 05.06.13 08:15.

Много пъти сме говорили за тичането с излишно облекло, обезводняването и водния баланс като фактори за изгарянето на мазнини, за изпотяването и това дали то изобщо има връзка с отслабването, за тичането изобщо като метод за отслабване и т.н. Да повтаряме всичко това отново - не виждам смисъл. Това, че ти си постигнал някакви резултати, е добре... но все още не значи, че методиката ти е правилна и достатъчно ефективна.

Конкретни съвети не сме дали, защото това е един от най-често задаваните въпроси в този форум, многократно са давани достатъчно съвети, има множество статии на тази тема и на никой не му се занимава да преразказва всичко отново.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.06.13 09:39.

казано от Кольо Пияндето на 05.06.13, 09:37:

Много пъти сме говорили за тичането с излишно облекло, обезводняването и водния баланс като фактори за изгарянето на мазнини, за изпотяването и това дали то изобщо има връзка с отслабването, за тичането изобщо като метод за отслабване и т.н. Да повтаряме всичко това отново - не виждам смисъл. Това, че ти си постигнал някакви резултати, е добре... но все още не значи, че методиката ти е правилна и достатъчно ефективна.

Да, разбирам напълно какво искаш да кажеш :) Просто исках да споделя опита си и техниката, която при мен дава резултат независимо от всичко, а той да изгради свое ежедневие, което да му помогне, защото знам какви лишения трябват “_”

благодаряя много днес вече започнах с тичането като стана към 5и 50 до 7 тичам и 7 и 30 съм на училище много е изморително от началоо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1