22.05.13
17:14
Здравейте на 16 години съм и от 6 години тренирам футбол. На скоро започнах и фитнес. Въпроса ми е дали може по някакъв начин протеина да ми повлиае зле на футболните тренировки ? И още нещо дали фитнес ще ми забави реакциите и бързината ? Не съм от най-запознатите и ще съм благодарен някой да ми обясни :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 22.05.13 17:20.
22.05.13
17:21
В контекста на въпроса ти - по никакъв начин не може да ти помогне, освен да те възстановява.
22.05.13
22:01
Правилният фитнес ще ти увеличи бързината, ще направи костите и сухожилията по - здрави и ще се контузваш по - трудно, също така ще ти вдигне издръжливостта /анаеробната тренировка повишава и аеробния капацитет/.
А , чувал ли си , че фитнеса прави оная работа малка ? С нищо няма да ти навреди.Може да те забави в бягането ако натрупаш сериозни килограми , но това е малко вероятно , при положение , че тренираш футбол.Междодругото ти досега не си ли приемал протеини ? Месо,мляко,яйца и тн. ? Такива неща не си ли ял ? Ако си , да са ти навредили с нещо ?
23.05.13
20:35
казано от Пенев на 22.05.13, 23:02:
А , чувал ли си , че фитнеса прави оная работа малка ? С нищо няма да ти навреди.Може да те забави в бягането ако натрупаш сериозни килограми , но това е малко вероятно , при положение , че тренираш футбол.Междодругото ти досега не си ли приемал протеини ? Месо,мляко,яйца и тн. ? Такива неща не си ли ял ? Ако си , да са ти навредили с нещо ?
Качването на мускули е като увеличаване на мощността на двигателя на колата, няма да го забави
Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 23.05.13 20:36.
23.05.13
20:46
казано от Lachezar Tomov на 23.05.13, 20:35:
Качването на мускули е като увеличаване на мощността на двигателя на колата, няма да го забави
По тази логика културистите трябва да са световни шампиони на спринт :D
23.05.13
21:20
казано от Lachezar Tomov на 23.05.13, 20:35:
Колегата Пенев говори за килограми, което включва мускул и сланинка Лъче... и си го е казал баш на място :)
29.05.13
00:29
Под протеин имах предвид Добавка на прах , защото наскоро си закупих Whey Gold Standart 100%
29.05.13
00:31
Пия го след всяка футболна тренировка и след фитнес.. имам нужда от малко килограми ..
05.06.13
22:13
Пич, все едно заглавието на темата ти е “Храна и влиянието и във футбола?”