Добавки, креатин или протеин

03.10.05
22:06

Решил съм да си взема някакви добавки, спрял съм се на суроватъчен протеин(на Universal може би ?) и amino 2700 na universal. Та искам да попитам това добре ли е и как се взимат, аминото доколкото знам преди и след тренировка а протеина след към 40-50гр. ? Още 1 въпрос - креатин или протеин е по-добре ? Мерси :)

Добре е. Взимат се както сам си казал, но преди да почнеш погледни опаковките(листовката)!

Още 1 въпрос - креатин или протеин е по-добре ?

Напук на всички ще кажа - креатин  :lol:

03.10.05
23:18

Ако си набавяш необходимото количество протеин от хранат по-добре си вземи креатин!

04.10.05
09:38

а мога ли да ги комбинирам и трите (амино+протеин+креатин) ? едва ли ще го направя защото много скъпо ще излезе ама да питам все пак :)

04.10.05
12:06

Може естествено  :D

SO

04.10.05
14:41

[quote author=“wtf”]а мога ли да ги комбинирам и трите (амино+протеин+креатин) ? едва ли ще го направя защото много скъпо ще излезе ама да питам все пак :)

даже ще бъде перфектно  :?

05.10.05
17:44

добре а някой ще ме светне ли как се пие креатина и какви са тия “зареждащи дози” (интересува ме главно количеството на прием и дали се пие всеки ден или само след тренировка), за да знам какво количество да си взема да ме изкара 1 месец и какви пари горе-долу ще излезе

SO

05.10.05
17:47

правиш зареждане 5-7 дни по 15-20 грама и после продължаваш по 5 грама на ден,ако си повече кила може и 7-10 грама да пиеш  :wink:

05.10.05
18:17

Sourcemag това всеки ден така ли, независимно дали е тренировъчен или не ?

06.10.05
14:23

Мерси за отговорите :)

SO

06.10.05
14:33

да всеки ден  :wink:
моля  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1