Хранителен режим и тренировки

06.06.13
20:14

Здравейте на 17 години съм(почти 18) висок съм 1.70м и тежа 80килограма. Имам доста излишни мазнини на корема,талията,бедрата и дупето.Решил съм това лято да отслабна, но немога да се ориентирам към някакъв хранителен режим или меню и тренировки.Плодовете и зеленчуците няма да са ми проблем, но проблема ми е, че няма възможност да се готви редовно, а повечето режими се изискват някаква обработка на храната.Та ако можете да ми препоръчате нещо което е лесно за приготвяне или въобще да не се приготвя и някакви насочващи упражнения ще съм ви много благодарен.

Аз свалям попринцип с бягяне. Пробвай да бягаш месец-два, когато ти кажат някакъв хранителен режим и би трябвало да имаш резултати. Успех ^^

Казват, че всичко започва в кухнята. И според мен първо храната се оправя и от там се започва с тренировки, тичане и т.н. Готвенето е по-добре да се забрави, термична обработка - варене или пара, сурови зеленчуци и плодове в разумни количества, сурови ядки и от време на време варива, яйца и млечни продукти (това действа при мен, най-добре всеки сам да пробва и да нагоди храната към организма си).
Един интернет гуру (Арнел Рикафранка) говори за “светата троица”: добра храна, тренировки, кардио.
Успех!

07.06.13
19:39

За сега на училище се опитвам да не обядвам или си купувам по 1 банан или си взимам малко бадемчета.Вечер краставица и чушки със сирене или череши и ягоди.

Мнението беше редактирано от vegg ies на 07.06.13 19:41.

07.06.13
20:34

казано от vegg ies на 06.06.13, 20:14:

но проблема ми е, че няма възможност да се готви редовно, а повечето режими се изискват някаква обработка на храната.Та ако можете да ми препоръчате нещо което е лесно за приготвяне или въобще да не се приготвя и някакви насочващи упражнения ще съм ви много благодарен.

Аз по тая причина ям стабилно яйца.На тиган стават за 5-10 мин. , могат да се комбинират с кажи-речи всичко и не изискват някви по-специални умения от това да можеш да бъркаш в купа, да си пускаш тигана и да ги разбъркваш от време на време.

07.06.13
21:57

Яйцата не са ми проблем, но не мисля че трябва да ям пържено?

07.06.13
22:02

Не ползвай олио.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1