05.06.13
17:21
Какво мислите за този микс от ядки и сушени плодове ? Някой пробвал ли ги е ?
Днес си взех едни и не мога да преценя дали са пълни със захар. Така да го кажат много ми сладнеят и нещо ме съмняват. Мнения :)
05.06.13
17:23
Ако всички знаехме наизуст какво съдържа този микс, щеше да е много добре, ама... Суровите ядки по подразбиране са добра храна. За сушените плодове нещата са различни, защото почти няма неподсладени такива на пазара.
05.06.13
17:27
Ако си се научил да четеш, може да погледнеш етикета :) Носи се легенда, че пише какво съдържа продукта.
Прочетох цялото съдържание. Сурови бадеми и сушени плодове. Пише защото ми се струва че сушените плодове са прекалено сладки, а не съм пробвал (или поне нямам спомен) други . Но така като гледам получих отговора си , най-вероятно са бъкани със захар.
Иначе суровите бадеми са супер ! (но са прекалено малко)
По добре си купувай грамажи от насипните (пазари, магазини), тези, които са направо в пакет (в повечето случаи) имат:
А)твърде много стафиди (червени боровинки), което се разбира под микс ядки и суш. плодове;
... или:
Б)твърде много захар, както ти казаха.
Но иначе като за вариант е много по-добре от доста други неща, та нищо фатално не е да хапнеш от време на време :)
И П.С: ще ти излезе и по-евтино, ако смениш чипито с насипни :)))
Мнението беше редактирано от ivetass на 06.06.13 08:55.
06.06.13
10:54
Естествено, че има и захар в тях, само виж количеството на въглехидрати http://www.chipi.bg/продукти-ядки-и-семки/фитнес-микс
По-добре си взимай насипни и сега поне има много навсякъде череши, ягоди и тн.