Fitness mix чипи

05.06.13
17:21

Какво мислите за този микс от ядки и сушени плодове ? Някой пробвал ли ги е ?
Днес си взех едни и не мога да преценя дали са пълни със захар. Така да го кажат много ми сладнеят и нещо ме съмняват. Мнения :)

Ако всички знаехме наизуст какво съдържа този микс, щеше да е много добре, ама... Суровите ядки по подразбиране са добра храна. За сушените плодове нещата са различни, защото почти няма неподсладени такива на пазара.

Ако си се научил да четеш, може да погледнеш етикета :) Носи се легенда, че пише какво съдържа продукта.

05.06.13
18:59

Прочетох цялото съдържание. Сурови бадеми и сушени плодове. Пише защото ми се струва че сушените плодове са прекалено сладки, а не съм пробвал (или поне нямам спомен) други . Но така като гледам получих отговора си , най-вероятно са бъкани със захар.
Иначе суровите бадеми са супер ! (но са прекалено малко)

06.06.13
08:55

По добре си купувай грамажи от насипните (пазари, магазини), тези, които са направо в пакет (в повечето случаи) имат:
А)твърде много стафиди (червени боровинки), което се разбира под микс ядки и суш. плодове; 
... или:
Б)твърде много захар, както ти казаха.
Но иначе като за вариант е много по-добре от доста други неща, та нищо фатално не е да хапнеш от време на време :)

И П.С: ще ти излезе и по-евтино, ако смениш чипито с насипни :)))

Мнението беше редактирано от ivetass на 06.06.13 08:55.

06.06.13
10:54

Естествено, че има и захар в тях, само виж количеството на въглехидрати http://www.chipi.bg/продукти-ядки-и-семки/фитнес-микс

По-добре си взимай насипни и сега поне има много навсякъде череши, ягоди и тн.

07.06.13
09:13

Благодаря за мненията !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1