05.10.05
17:08
Вижте сега направил съм си програма там дето я удобрихте ... за покачване на мускулна маса.... и даже някои упражнения който не ги усещам ги махнах и сложих тези който усещам и мисля че са най добри .... Правя почти всичко по 3х8 с максималните възможни килограми без да чийтвам... И искам тези мазнини който ги имам в мен бавно да ги правя в мускули ... трябва ли освен тази програма да се подлагам и на няква диета... че всеки ми предлага най различни неща и т.н. Прочетах почти всичко и в главата ми е направо ад...? плс помощ ...?
ама изобщо не се кахъри :wink: Тренирай си здраво по същия начин и да знаеш мазнини в мускули няма как да превърнеш,тях може за енергия да ги ползваш.Наистина трябва все пак да се съобразяваш какво ядеш,за да може да качваш повече чисто.най-разпространения вариант е 35:55:10 това са процентите съответно белтъчини,въглехидрати и мазнини.Така че си прави сметката
Ок мерси много ... но на какви храни да наблягам примерно да вкарам ли плодове сутрин после примерно някви овесени ядки , към обед да хапвам 200 пилешко с картофи или гъби ... а вечер рибка или омлети или т..н... ...????
Царевица, фъстъци ...? Плс кажи ми храните на който да наблягам и на тези който да ги премахна от менюто ми ...? (хляб)
За сладкото знам ... ами за пърженото——> картофите и месото как да ги ямм ....?
[quote author=“m0m0”]За сладкото знам ... ами за пърженото——> картофите и месото как да ги ямм ....?
картофите може варени, пюре, а месо е доста обширно понятие :)
то трябва и пържено да се яде ама рядко
Ок мерси много ..... а ориз-а става ли като гарнитура към някой от месото или нещо от сорта...? или примерно ориз+зеленчуци
да ориза е супер особенно преди и след трен !
а да знаеш гледаи преди лягане да не ядеш високовъглехидратни храни! от тях се подтиска хормона на растежа 1во и 2ро така ще се омазниш много !
Мазнини в Мускули = мисията невъзможна както и Миле е забелязал , това което искаш е крайния продукт първо се трупа маса след това се чистят мазнините и се получава това което искаш
А Аз не разбрах какво искаш да чистиш или маса за правиш ?
“”Формула за изчисляване на калорийния минимум при мъже:
66 + (13.7 X тегло в кг) + (5 X височина в см) - (6.8 X възраст в години) =? (BMR в ккал.)”“
66+1233+935-122,4=3279 и сега към това крайното число ми каза , че трябва да прибавя 500 т.е. 3279+500=3779 Значи си тренирам по програмата за маса и да следя да получвам по 3779 калорий на ден
Прав ли съм ..?
аз ти препоръчвам да направиш така:
ядеш си 1 седмица нормално като изчисляваш всеки ден колко калории приемат на края на седмицата сабираш сички приети калории за 7те дни и разделяш на 7 полученото число са нуждите ти за 1 ден и кам това число добавяш 500