Прием на гейнър

08.06.13
15:06

Колко време преди тренировка е добре да се прие гейнар (3.7гр креатин монихидрат, 63гр въглехидрат, 8гр сурватъчен протеин, витамини и минерали)

Всъщност уверен ли си, че преди тренировка е подходящ момент за гейнър? :)

Пйй го сутрин на гладно 40 мин - 1 час преди закуската и веднага след  тренировка ;)

08.06.13
17:58

Кольо, искрено се надявам да е добре да се пие преди тренировка, защото тренировката ми е веднага след училище, а гейнара не е нещо тежко, което да ми пречи на тренировката, а доставя доста енергия (въглехидрати)..
Яниславе, става ми твърде голяма закуската с този гейнар, не може ли да го пия преди и след тренировка?

казано от Georgi Ivanov на 08.06.13, 17:58:

Кольо, искрено се надявам да е добре да се пие преди тренировка, защото тренировката ми е веднага след училище, а гейнара не е нещо тежко, което да ми пречи на тренировката, а доставя доста енергия (въглехидрати)..
Яниславе, става ми твърде голяма закуската с този гейнар, не може ли да го пия преди и след тренировка?

Щом така стоят нещата, пий го 40-50 мин преди тренировка и веднага след :)

ЖЧ

09.06.13
17:44

Ако гейнърът ти е пълен с декстроза ще ти се доспи преди тренировка. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1