04.10.05
23:31
НВД + Тренировка за ММ ...? Възможно ли е понеже видях в една от статийте , че пише “оформяне чрез покачване на мускулна маса при едновременно намаляване на мастната тъкан” ....?
Като качваш само маса без мазнини ше увеличиш отношението мускули/мазнини.И ще изглеждаш по оформен.
Ама ти трябва ВВД.С НВД не става.
05.10.05
10:58
Чистото качване спомага за сваляне на мазнини. Ако имаш повече мускули, се горят по- лесно мазнините, защото изразходваш повече енергия. :wink:
И не разбрах какво ми препоръчвате да почвам по програмата и коя диета ... или без диета нз и аз ... Моля ви дайте ми 2-3 компетентни и пълни мнения да знам какво да правя...?
05.10.05
12:43
Можеш да качваш и с НВД. Калорииния баланс определя дали ще качваш или ще сваляш. По принцип славата на НВД-то е, че се качва по чисто(разбира се, ако се спазва), но пък и по-трудно. Така че, ако нямаш много опит и качваш по-трудно - ВВД е по-добрия избор.
Добре задалжително ли е да минавам на ВВД или просто да внимавам как хапвам и да наблягам на някой храни....?
Ми не е задължително.Просто не яж сладки неща,пърженом,разни мазни неща.
Наблягай на чистото месо(не кебапчета,наденици и кремвирши) и ориз или картофи.
Иначе отделно
Маса се качва с ВВД,с НВД не знам колко можеш да качиш,защото си трябват въглехидрати за покачване на маса.
Мерси значи да избягвам пържено и сладкото мерси ...? А един последен въпрос с безалкохолните и натуралните сокчета какво да правя..?
за натуралните сокове най-добре да ги спреш изобщо и да го караш само на вода.а за газираното също не е полезно ама не мога без него :oops:
[quote author=“m0m0”]Мерси значи да избягвам пържено и сладкото мерси ...? А един последен въпрос с безалкохолните и натуралните сокчета какво да правя..?
Избягвай ги ! имат захари!
Coca Cola Light може да си пийваш от време на време :wink: