Монохидрат , креатинова матрица или бустер ?

08.06.13
00:42

Здравейте. Искам да ви попитам кое според вас е по-добре , наскоро спрях с монохидрата. От него вдигнах малко силата,но противно на твърденията че те пълни с вода , останах си на същите килограми :). 1,75 съм висок и тежа 66 кг. Целта ми главно е повишаване на теглото , в момента релеф имам но съм много дребен все още :) . Съжелявам , ако съм убъркал раздела.

Благодаря Ви предварително.

08.06.13
01:23

На твое място бих се спрял отново на монохидрата. Бих увеличил броя калории за деня, като се постарая да са от възможно по-питателни или нерафинирани източници и бих си дал време. С добавки не се расте, те са ключов елемент и основните такива (белтъчини, креатин и някой витамин) рядко са излишни на един физически активен индивид. Обърни внимание на името им...хранителни добавки. Те са много малка част от цялата схема (:

08.06.13
08:43

Попринцип се старая да приемам повече калорий на ден , но когато съм на работа нямам време за хубаво хранене и доста често ходя нощна смяна и това ми убърква много храненето. След нощната спане и пропускам и закуска и обяд и т.н . За това целта ми е някак да компенсирам тези пропуски за да кача някое килце :). Сега не си давам много надежди , надявам се зимата да кача повече. А с какво ще ме посъветваш да комбинирам монохидрата за качване на килограми ? Някой гейнер мисля аз ?

С ядене го комбинирай..добре ще се получи ; )

Това с нощната смяна и работата е супер жалко извинение. Правиш си храна вкъщи, слагаш в кутиите и за 15-20 минути на работа се нахранваш. Маса се прави на маса. И да, и аз ходя на работа, карам И НОЩНИ СМЕНИ и е напълно възможно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1