Нов боксов чувал много е твърд ?

31.05.13
20:08

Здравейте наскоро си купих боксов чувал но на места ми се вижда много твърд тренирам с боксови ръкавици днес го свалих да видя какво толкова има и видях че е с парцали има и торбички с пясък въпроса ми е как по добре да тренирам ако е по добре на твърд чувал няма да махам пясъка може да свикна и на твърд дайте мнение по опитните :)

Чувалът нов ли си го купувал или втора ръка? Понеже като се използва известно време и се “изсипва”, казано на жаргон. Аз навремето 2 пъти си чупих средния пръст в такъв “изсипан” чувал. Като цяло е по-добре да е твърд чувала - така си каляваш ръцете, но ако наистина има много твърди буци - разучи го и удряй на по-меките места, доколкото е възможно. Иначе на Рийбок са такива шитни чувалите, 2-3 месеца и горе няма нищо, долу се събира целия пясък.

Мнението беше редактирано от Севастократор Стрез на 31.05.13 21:15.

01.06.13
09:22

чисто нов е :с sportine

02.06.13
11:47

nqma li koi da mi otgovori :(

За какво трябва някой да ти отговаря - блъскай си чувала, не вярвам да ти отвърне. Като си с ръкавици и то боксови какво те притесняват буците. Освен това ти отговорих вече, че по принцип е по-добре да тренираш на твърд чувал, така си каляваш ръцете.

09.06.13
17:10

аз се занимавах близо 7 години с бокс искам да ти кажа че удара става най-отсечен на твърд чувал така че не се оплаквай а се радвай

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1