Поредната тема за стягане на корем?

Темата е заключена.

09.06.13
18:26

Здравейте! Нова съм тук и това ми е първият коментар в този форум. От много време чета сайта и статиите в него, но чак днес реших да се регистрирам.
Завършила съм програмата на Jillian Michaels 30 day shred, като така свалих 5 килограма, след това вече 1 месец правя друга нейна програма - 6 pack abs for 6 weeks. По принцип се прави 2 месеца, но след първият месец вече си виждам горните четири плочки. Лошото е, че ми се виждат плочките, но корема ми стои издут. А моята цел беше да го стегна и да го няма - вид дъска, дори и да е без плочки :D
Дайте ми предложения какви упражнения трябва да правя за тази цел, защото всеки ден тренирам кардио, така че ми трябват упражнения, с които да “глътна” корема!

Темата беше редактирана от bb girl на 09.06.13 18:37.

09.06.13
19:38

Опитай само бягане сутрин на гладно. Ще се изумиш от себе си. И забрави за коремните преси.

09.06.13
20:48

казано от Gergi_81 на 09.06.13, 19:38:

Опитай само бягане сутрин на гладно. Ще се изумиш от себе си. И забрави за коремните преси.

Благодаря за отговора, но нямам възможност да ходя сутрин да бягам, някакви други възможности? :(

10.06.13
01:26

bb girl
С най-добри чувства ти препоръчвам,да НЕ се вслушаш в съвета на Gergi_81,освен за кардиото.И изобщо не е задължително да е на гладно,просто ограничи “тестото” и джънка,приемай повече течности, но не и газирано.

Що се отнася до коремните преси ,те са чудесно упражнение за развиване на коремната мускулатура.
Успехи.

10.06.13
01:36

казано от bb girl на 09.06.13, 20:48:

Благодаря за отговора, но нямам възможност да ходя сутрин да бягам, някакви други възможности? :(

Да, фитнес. И диета.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1