09.06.13
17:52
Здравейте. Може ли да ми обясните разликата межу Instant Oats и Dextrose и могат ли да се комбинират. Също така ме интересува понежи си поръчах декстроза има ли някакъв риск от захарна болест от употребата й?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 10.06.13 07:59.
Щом не знаеш каква е разликата между овес и декстроза, а си поръчал декстроза, излиза че си си поръчал нещо, което не знаеш какво е??
10.06.13
15:38
Oats са ти органични въглехидрати, усвояват се по-бавно и няма инсулинов пик, поддържат те сит по-дълго време и ти дават енергия. Декстрозата си ти е захар, нямаш нужда от нея. :)
казано от Железен Човек на 10.06.13, 15:38:
Oats са ти органични въглехидрати, усвояват се по-бавно и няма инсулинов пик, поддържат те сит по-дълго време и ти дават енергия. Декстрозата си ти е захар, нямаш нужда от нея. :)
Щом ‘Oats’ са органични въглехидрати, би ли ми дал пример за неорганични такива? Може би декстрозата?
10.06.13
18:00
казано от FaceOff на 09.06.13, 19:59:
Щом не знаеш каква е разликата между овес и декстроза, а си поръчал декстроза, излиза че си си поръчал нещо, което не знаеш какво е??
Задал съм въпрос, така че или напиши отговор или не ми задавй други въпроси!!!
Железният добре ти е обяснил. Не съм съгласен относно декстрозата, 30-40-50гр веднага след тренировка си идват много добре за възстановяване. Все пак всичко зависи от това за какво и как тренираш. За едни е добра, за други не чак толкова.
10.06.13
21:08
казано от ALEKSANDAR GEYMAN на 10.06.13, 20:32:
Железният добре ти е обяснил. Не съм съгласен относно декстрозата, 30-40-50гр веднага след тренировка си идват много добре за възстановяване. Все пак всичко зависи от това за какво и как тренираш. За едни е добра, за други не чак толкова.
Не съм пил до сега. Случайно прочетох за нея, че е от базовите добавки за хора с бъз метаболизъм като мен.