08.06.13
16:46
Здравейте колеги! Покрай баловете спрях да тренирам развалих режими и всичко (което много рядко става) и ето че ми се отрази веднага, не мога да повярвам. За има-няма 1 месец от 86 килограма (беше добре за ръст 186 см), сега съм 78 килограма - цели 8 килограма надолу.... и имам вид на дроб, никога не можеш да кажеш, че съм тренирал или може би си въобразявам, не знам, но спада ми в силата не си го въобразявам.. от 80 килограма лежанка сега 60 килогарма са ми трудни, плачевно ми е :D (headbang) Ръката ми спадна със сантиметър и половина, краката ми станаха рахитни и от тях нищо не остана. Взех мерки и пак тръгнах да се храня, купих си една матрица на Gaspari - SizeON Max Performance, дано помогне, в началото съм от към енергия я усещам добре, дано да върне силата и килограмите до някаква степен. Та въпросът ми е следният - въпросната мускулна памет за колко време ще ми помогне да си върна резултатите от към сила и маса и как трябва да тренирам за да си върна резултатите? По принцип съм екто-ендоморф и не мога да се гледам сега + това качвам килограми много трудно, мисля да си взема един гейнър, но закъде да качвам маса през лятото, даже се чудя да не изчистя ли още малко мазнините и есента да почна да качвам наново и уж по-лесно, но до тогава съвсем ще изчезна. Моля за съвети
Темата беше редактирана от Insane M на 08.06.13 16:55.
08.06.13
18:45
Аз например като не тренирам около 3-4 седмици и леко ми спадат работните килограми и за 1-2 седмици съм в джаза вече ;) Индивидуално е, давай всичко от себе си и бързо ще си върнеш формата.