Затъпяване от фитнес?

Темата е заключена.

09.06.13
18:52

Може ли от вдигането на тежести мозъчните клетки да умират една по една и да станеш куха лейка? След 2 седмици имам изпит и се чудя дали да спра фитнеса до тогава за да мога да си взема изпита и след това пак?

09.06.13
18:55

.

Мнението беше редактирано от Acework на 10.06.13 00:34.

09.06.13
18:58

Късно е вече, процеса е необратим.

09.06.13
18:59

-_-

09.06.13
19:06

Вярно е ами.Колкото повече тренираш , толкова  по-тъп ставаш.С времето започваш да не можеш да броиш до 20 (серии) на едно упражнение,  а само до 4 (серии) максимум.Ти прецени само , колко тъп ставаш.Също и оная работа става малка ..

09.06.13
19:13

Спиндерман е почнал от 50 килограмов професор по българска филология. Сега е 120 килограмов културист, но виж му правописа. Като ходиш до магазина с приятелката си, я карай тя да носи торбите, че и това си е физическо усилие и резултатите са сходни като от фитнеса.

09.06.13
19:27

Еми не за друго, но много вицове чета във връзка с щангисти, борци и прочие и за това така се позамислих... ето един например:

Едни борци отишли на село при дядо Йоцо и го попитали:
- Знаеш ли кои сме ние?
- Hе знам - отговорил старецът.
- Hе знаеш кои сме ние? !
- Ами, откъде да знам кои сте - повторил старецът.
- Тогава за наказание ще ти вземем едно агне.
Hа следващия ден борците отново отишли при дядо Йоцо и пак го
попитали:
- Знаеш ли кои сме ние?
- Знам. - казал дядото.
- Знаеш ли? ! Как така знаеш?
- Ами, разбрах вчера, когато ми взехте кучето.

Не знам...

09.06.13
19:35

Лежачка,мене ако питаш....не се занимавай с фитнес.Имаш по-сериозен проблем от физическото ти състояние.

09.06.13
19:38

Ок. Насочете ме за някъде, моля ви :) Средно висок, средно дебел и без много време за сериозен спорт. Ако може да не се движа много ще съм ви благодарен :)

09.06.13
19:41

Ти верно си бил при дядо Йоцо..

09.06.13
19:50

казано от лежачка на 09.06.13, 19:38:

Ок. Насочете ме за някъде, моля ви :) Средно висок, средно дебел и без много време за сериозен спорт. Ако може да не се движа много ще съм ви благодарен :)

По тези думи съдя,че вече си затъпял,така че спреш ли не спреш фитнеса няма да се оправиш..Изводът е блъскай яко във фитнеса,защото по-добре да си як и тъп отколкото само тъп :))

Carbohydrate

09.06.13
19:59

казано от Teen Power на 09.06.13, 19:50:

казано от лежачка на 09.06.13, 19:38:

По тези думи съдя,че вече си затъпял,така че спреш ли не спреш фитнеса няма да се оправиш..Изводът е блъскай яко във фитнеса,защото по-добре да си як и тъп отколкото само тъп :))

Добре бе,еее, защо винаги трябва да е само тъп със як, неможе ли да е хем тъп, хем гей, баси :D

09.06.13
20:55

Фийдвате трола с тия обиди, стегайте се.

09.06.13
22:13

Тая тема влиза в топ 10 “Най-тъпи теми в историята на сайта” !!!

09.06.13
22:17

Стереотипите са много тъпо нещо. От край време ме мислят за слабоумен поради факта, че съм едър и с бръсната глава. Всичко се засилва в момента в който си облека и черна тениска, за това гледам да избягвам черните тениски, които добре очертават бицепсите и раменете ми. Много гадно и че имам белези от удъри по кокълчетата, но добре че нямам татуси, тогава хептен отиват на зле нещата.
Ходи и им обяснявай, че си бръснеш главата просто защото косата ти оредява, а си едричък просто защото обичаш да тренираш и това ти е вид хоби.
Жалко че поради хобито ми, не само колегите, но и професорите ме гледат странно. Художник съм, но изобщо не приличам на такъв.
Не съм с дълга коса, не пуша, почти не пия, обличам се хубаво, спретнат съм и СПОРТУВАМ. Жалко че и хората на изкуството са ги наблегнали стереотипити, а уж те самите се борят с тях... странна работа.
Нека си говорят каквото си искат другите, ти си знаеш колко си умен и колко не.
Слабоумен ставаш по скоро от прекомерното пиене и пушене на разни гадни вещества, отколкото прекомерното вдигане на щанги. Тренирай си, учи си и бъди здрав, ей туй е от мен.

Мотото “Да превърнем мозъка в мускул” олицетворено в тази тема.

09.06.13
22:41

@avitohol avitohol, много надъхваща реч! Мерси! Няма да слушам майка ми да спра фитнеса независимо, че казва: “Големи мускули, малък мозък!”.

09.06.13
23:12

Ех тези майки... Като нямаш големи мускули, това гаранция ли е, че имаш “голям” мозък? То и за културистите се носят слухове, че имат малки пишки.... :D

Мнението беше редактирано от Иво на 09.06.13 23:17.

И да спираш фитнеса и да не го,ти си куха лейка already…
Много мускули,малко акъл...ама нее е така.Вземи се в ръце и мани тоя и оня кво ти вика и почвай да правиш това,което ти харесва,а не от един спорт на друг.А въпроса ти е изключително идиотски.
В тийнпроблем можеше да ти дадат лечение даже и да ти назначат антибиотици.

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 09.06.13 23:22.

09.06.13
23:21

казано от Jon Snow на 09.06.13, 20:55:

Фийдвате трола с тия обиди, стегайте се.

+1

10.06.13
01:02

Пич... май не е от щангите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1