Става дума за нещо доста сериозно, моля ви се погледнете

DI

30.09.05
18:38

От 2-3 седмици изпитвам нечовешки болки в корема, на тази снимка съм отбелязал къде точно
—> http://alien.centrum-group.com/dani/anatomy.jpg
от моята лява страна.
За първи път ми се случи на концерта на KoRn, където ме ритнаха яко в топките, свивах се цяла вечер, дори след като се прибрах също ... не ми мина към 2-3 чАса, въпреки че през цялото време седях. Оттогава ме боли понякога ... понякога по веднъж на няколко дена, понякога и по един ден на няколко без да ме боли
Личната лекарка каза че може да имам камъни в бъбреците и това шяло да е от протеините и хранителните добавки, но на безмозъчна кукувица като нея изобщо не вярвам ... И днес в часа по физкултура ме заболя пак (след спринт за норматив) едва се добрах до Пирогов, където хирурга ми опипа топките и вика че нямат нищо общо с боките в корема, съмнявало го да не е херния .... От фитнес изобщо не ме боли, от тичане 2пъти ме е заболявало !
В крайна сметка вече и аз не знам на кого да вярвам и какво да правя, в понеделник отивам на прегледи на бъбреците, но мисля че си заслужава все пак и тук да попитам ...
На някой случвало ли му се е да има такива болки, какво може да е според вас ??! Ще се гръмна ако трябва да ми правят операция

30.09.05
19:04

Незнам братле но като гледам може и да е херния. :cry:

30.09.05
19:07

ако е херния няма да може да скача и да се движи!
идея си нямам какво ти е пич :( но отиди да те прегледа някои по свестен лекар може и да е нещо по сериозно
а аз веднъж мислих че имам херния (не бях мн запознат тогава ) но се оказаха колики на червата

SL

30.09.05
19:15

След ехографията на бъбреците ще ти кажат със сигурност какво е:)

30.09.05
23:38

Аз съм имал остра болка в корема.Но слава богу отшумя за 3-4 дена.При мен сякаш имаше скъсани мускулни влакна.А за теб ВЕДНАГА потърси лекарска помощ,ако пшродължават болките.

01.10.05
16:21

Лошо братле лошо , някой тук едва ли е имал подобни болежки така че докторите могат (а и трябва) да кажат.След снимките ще стане ясно

01.10.05
23:55

[quote author=“VictuS”]Аз съм имал остра болка в корема.Но слава богу отшумя за 3-4 дена.При мен сякаш имаше скъсани мускулни влакна.А за теб ВЕДНАГА потърси лекарска помощ,ако пшродължават болките.

скъсани мускулни влакна = мускулна треска
може да си разтегнал някое сухожилие

05.10.05
23:32

Какво стана с пробелма...реши ли се?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1