10.06.13
18:43
Здравейте, бб-тиймъри, пиша ви, защото имам кофти проблем, търсих по темата - не намерих баш каквото ми трябваше и сега съм пред дилема. Та значи: преди около месец си купих креатин монохидрат на Optimum Nutrition от уж реномиран магазин. Отаначало сичко вървеше както си трябва - усещах ефект, нямаше странични ефекти и така. По-късно обаче ми се появи супер упорит запек (доста гаден проблем като си решил да тренираш сериозно). Отначало си продължих креатина, после проблемът се влоши (около 7-8 дена), спрях с креатина и тренировките, бях запечен още 2-3 дни и вече (дано) се оправих.
Четох статии по темата за запек и съм убеден, че проблемът не идва от хранителен режим, също едва ли от стрес (макар че за тва няма как да е сигурен човек) и се чудя дали не е от креатина? Дайте някакъв съвет дали да продължавам да го пия същия, да си купя нов или вобще да не пия?
Не е от креатина.Те че го развалиха е ясно ,но от креатин няма данни да се запичат хора.От креатин само разтройство може да получиш така че търси проблема другаде.Иначе бих те посъветвал да смениш марката ON която и без това отдавна се държи само на реклама.
10.06.13
20:12
На тебе поне ти е подействало на мен и това не стана а между другото аз имах разтройство не запек.
10.06.13
21:05
казано от NiKolay на 10.06.13, 19:23:
Не е от креатина.Те че го развалиха е ясно ,но от креатин няма данни да се запичат хора.От креатин само разтройство може да получиш така че търси проблема другаде.Иначе бих те посъветвал да смениш марката ON която и без това отдавна се държи само на реклама.
Да, и аз така знам, че по-скоро диария можеш да получиш, само ме съмнява да не би да слагат някви други по-евтини съставки, които да имат спичащ ефект (всъщност май даже е доста вероятно...)
казано от Тотали Лъв на 10.06.13, 21:05:
Да, и аз така знам, че по-скоро диария можеш да получиш, само ме съмнява да не би да слагат някви други по-евтини съставки, които да имат спичащ ефект (всъщност май даже е доста вероятно...)
Е ти пък ги надцакай и си го бъркай с 1 лажица английска сол.. Покажи им кой е шефа!
Мнението беше редактирано от NiKolay на 10.06.13 22:34.
10.06.13
22:55
Вземи си на Пюър Нутришън кретина.Аз съм много доволен от него :)
Аз вече 20-тина дни пия 600 грамовата разфасовка (тази, която е креапюр) и нямам подобни проблеми. Както казаха по-горе надали е във връзка с приема на креатин.
11.06.13
09:36
По-скоро проблемът е от храненето ти, едва ли от кретина. И все пак ако се притесняваш пробвай на друга фирма.