10.06.13
21:06
Здравейте! Тренирам си редовни,предимно лицеви опори,коремни преси,кофички,набирания като цяло и 2-3 пъти в седмицата ходя на фитнес поради причината,че съм извън града(работя). Висок съм 184см,71кг. Трудно качвам тегло а съответно бързо го прахосвам :Д
Взимам гейнар на Scitec Nutrition mass , Biotech USA tribooster(Трибилус Терестис) ,Scitec Amino 5600 ии някав друг протейн евтин(НЕставащ)
Та въпроса ми е следния,ако продължавам така ще има ли някакъв напредък или ? Благодаря предварително.
П.С Хапвам си обилно 4-5-6 пъти на ден,въглехидрати предимно и квото има като цяло,нямам диета!:)
Здравей.
На първо място гледай храната да ти е качествена и в добри количества , това “предимно въглехидрати и квото има като , нямам диета” - тук ти е основният проблем (разгледай разделите с хранене и режими).Добавките си остават просто добавки , тези които си купил общо взето нямат да ти свършат работа (конкретно: Скайтек амино 5600 и гейнера на Нутрим) , другите най-вероятно и те ще отидат в същата категория , заради храненето ти.
П.с. наблегни на храната , а когато купуваш добавки - гледай да са качествени , не просто да са повече като количество.
10.06.13
22:00
Видимо Lenor-а го изпиваш най-бързо май... :D
Както тренираш и както се храниш - такъв напредък ще имаш. :)
Единствено на препарата за прозорци от страни мога да кажа ,че върши някаква работа..sorry
11.06.13
18:31
Като ходиш на фитнес, някакъв твой сплит или програма можеш ли да представиш?