Най-безвредният стероид?

Темата е заключена.
Прескочи до:

06.10.05
00:53

Абе то няма безвреден,ама да попитам тези ,които имат опит с тези препарати-кой е най-слабо токсичен,андрогенен анаболен стероид.Чувал съм че това е винстрола?

06.10.05
09:20

производните на нандролона също са добри.

06.10.05
13:11

Ами анавар се води най-безвредния, но е и скъпичък и оттам излиза въпроса дали си заслужава.

06.10.05
16:40

има две причини хората да прибягват към по силните и стероиди- едното е тва че нямат търпение, а другото са парите. ако си имаш сухо, по-добре бавно , но качесвено.

06.10.05
16:42

За сега не смятам да взимам каквито и да е анаблони стероиди,просто ми стана интересно :)

KP

06.10.05
16:51

[quote author=“grafa”]има две причини хората да прибягват към по силните и стероиди- едното е тва че нямат търпение, а другото са парите. ако си имаш сухо, по-добре бавно , но качесвено.

[quote author=“rewave”]Ами анавар се води най-безвредния, но е и скъпичък и оттам излиза въпроса дали си заслужава.

[quote author=“grafa”]производните на нандролона също са добри.

[quote author=“murdera”]Абе то няма безвреден,ама да попитам тези ,които имат опит с тези препарати-кой е най-слабо токсичен,андрогенен анаболен стероид.Чувал съм че това е винстрола?

всичките тези мения, ........... дали има нещо вярно?
Много ясно че най-безвредния стероид е естесвено съдържащия се в организма и такъв с изразено анаболно действие е Тестостерона.
Доколкото Женските хормони също са естествени, и се съдържат и при жените и при мъжете също може да се каже че са най-безвредни.
Природата си знае работата, ако Нандролона беше по-безвреден от Тестсостерна, то той щеше да се съдържа вместо тестостерон.
: - )

BO

06.10.05
19:57

от популярните категорично е нандролона.

06.10.05
20:41

Аз бих казал, че примоболанът е най-безвреден, но неговата цена е доста височка. Винстролът също е сред по-безвредните.

06.10.05
22:27

kpo под безвреден ти какво разбираш? Защото аз разбирам да има слабо изразени странични ефекти. Как точно тестостерона ще има слабо изразени странични ефекти? Сори, ама не те разбирам :?

07.10.05
07:50

Ами да кажем какви странични ефекти има Сустанон-а .Кро много правилно се е ориентирал . Не задържа вода , не ароматизира ,съвсем слабо натоварва черния дроб , Кофтито при него е само , че Сустанона спира отделянето на лутенизиращия хормон и причинява много силно акне .
А Сустанон-а какво е всъщност комбинация от 4 вида тестотерон в перфектната пропорция . И има предимства пред чистия тестотерон

07.10.05
11:11

[quote author=“Tito”]Ами да кажем какви странични ефекти има Сустанон-а .Кро много правилно се е ориентирал . Не задържа вода , не ароматизира ,съвсем слабо натоварва черния дроб , Кофтито при него е само , че Сустанона спира отделянето на лутенизиращия хормон и причинява много силно акне .
А Сустанон-а какво е всъщност комбинация от 4 вида тестотерон в перфектната пропорция . И има предимства пред чистия тестотерон

Добре де,да кажем,че направя 1 цикъл 7-8 сецмици със Сустанон,какви ще са последствията освен това акне,дали има шанс да развия гинекомастия ? И дали след време няма да навреди на някои вътрешни органи?

BO

07.10.05
11:31

никой не може да ти даде точен отговор на вапроса какви ще са страничните ефекти при теб. Както и всичко в този спорт и това е индивидуално

BO

07.10.05
11:42

Не съм съгласен, че е примоболана или винстрола, защото и двата не ароматизират дори имат функцията да намаляват естрогените и оттам влиаят негативно върху холестероловия баланс.

KP

07.10.05
12:51

[quote author=“rewave”]kpo под безвреден ти какво разбираш? Защото аз разбирам да има слабо изразени странични ефекти. Как точно тестостерона ще има слабо изразени странични ефекти? Сори, ама не те разбирам :?

а какви са страничните ефекти на тестостерона, знаеш ли?
при жените и при мъжете еднакви ли са?

07.10.05
19:42

хах адските въпроси, все едно да питаш в кое лайно има най много витамини

BO

07.10.05
20:41

rewave написа:
kpo под безвреден ти какво разбираш? Защото аз разбирам да има слабо изразени странични ефекти. Как точно тестостерона ще има слабо изразени странични ефекти? Сори, ама не те разбирам 

а какви са страничните ефекти на тестостерона, знаеш ли?
при жените и при мъжете еднакви ли са?

muskulibg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=246&Itemid=37

08.10.05
00:43

Ами не твърдя, че съм особено запознат, но т’ва намерих в един сайт:

Acne: Yes
Water Retention: Yes, high
High Blood Pressure: Yes
Liver Toxic: Low, except in mega dosages
Aromatization:Yes, high
DHT Conversion: Yes, high
Decrease HPTA function: Yes, severe

Все пак наистина ще съм ти благодарен ако хвърлиш малко светлина по въпроса шот и на мен ми е интересно :wink:

08.10.05
08:45

Пурво обърнете внимание вие говорите за тестостерон-етенат а аз ви говора за Сустанон но няма значение сичките много ги разбирате аз спирам да пиша по темата не ми се спори с “големите зарбирачи”

BO

08.10.05
20:11

Няма разлика между тестостерон енантат, сустанон или ципионат примерно - единствено времето за което се усвояват. Страничните ефекти са същите.

AR

12.10.05
20:10

няма разлика между тестостерон енантат, сустанон или ципионат

Никак не съм съгласен.Това че действат с различна бързина е вярно но са различни  като анаболност,андрогенност,странични ефекти...това са различни естери на тестостерона и имат сходни свойства но се различават така че не ги слагай под един знаменател.

Мисля че най-безвреден е екдистена.За него знам само на теория.Между другото един приятел беше ползвал спиртния екстракт(еленов корен) но в много малки дози с други суплименти.
Скоро ще ви кажа моите впечетления защото от вчера почнах цикъл с екдистен....доста пари вложих надявам се че няма да отидат на вятъра.До няколко дни ще ми достват и трибестана...след месец ще ви кажа какви резултати имам.

KP

18.10.05
12:50

[quote author=“Armitrage”]
Мисля че най-безвреден е екдистена.За него знам само на теория.

а защо така мислиш?
Каква ти е теорията? Общата биохимична теория е че киселините в организмите се намират под формата на анйони, като отрицателния им заряд се компенсира от който и да е катийон.
Този анионен киселинен остатък пък в метаболизма се свързва лесно с КоЕнзим-А.
Алкохолите пък лесно се окисляват с НАД до НАД-Н до алдехиди или кетони които после се включват в цикъла на Кребс.
Следователно от сравнително скромни познания по биохимия, човек може да си направи извода, че естерите в оргханизма се разлагат до съответните киселинни и алкохолни остатъци. Ето защо единсвено разликата в действието на различните естери се дължи на времето за което се разлагат.
Класически пример за това е Самия Аспирин®, който е оцетен естер на салициловата киселина.
Самото действие на Салициловата киселина и на Аспирин®а е едно и също, само че когато Байер го “измисля”, при полученатия естер се е ръководил от факта че естерифицирана киселината е по-безвредна за стомаха.

18.10.05
16:51

кро, ти отново заби всичко живо две педи в земята:):):):):) утрепа коня с лопатата направо.

KP

19.10.05
15:18

[quote author=“joropower”]кро, ти отново заби всичко живо две педи в земята:):):):):) утрепа коня с лопатата направо.

е кво толкова съм написал “грешно”?

ZU

19.10.05
22:10

Зимай хормон на растежа и се радвай на живота о_О Ебати темата, най-безвредният... о_О Нема най-безвреден.

20.10.05
04:24

[quote author=“zulLl”]Зимай хормон на растежа и се радвай на живота о_О Ебати темата, най-безвредният... о_О Нема най-безвреден.

то е ясно че няма безвреден стероид,просто питах кой дава най-малко старнични ефекти

JB

02.12.05
11:57

Аз мисля, че най-безвредния е Анавара, но съм чувал, че цената му е доста соленичка. :idea:

02.12.05
16:06

аз бих заложил на дека или примоболан. все пак трябва да има и приличен растеж, а те могат да го направят.

DR

02.12.05
20:45

Спам
Моля ако няма какво да пишете не пишете
DJGorfio-Astor

03.12.05
13:38

Растежния хормон е най- безвредния определено

но за жалост и най - скъпия  :cry:

[quote author=“HIRON”]Растежния хормон е най- безвредния определено

Внимавай какво пишеш, защото някой може да ти повярва!

03.12.05
19:05

[quote author=“HIRON”]Растежния хормон е най- безвредния определено

Обида! Моля за в бъдеше спазвайте добрия тон във форума! Благодаря за вниманието!

AN

03.12.05
22:16

[quote author=“rewave”]Ами не твърдя, че съм особено запознат, но т’ва намерих в един сайт:

Acne: Yes
Water Retention: Yes, high
High Blood Pressure: Yes
Liver Toxic: Low, except in mega dosages
Aromatization:Yes, high
DHT Conversion: Yes, high
Decrease HPTA function: Yes, severe

Все пак наистина ще съм ти благодарен ако хвърлиш малко светлина по въпроса шот и на мен ми е интересно :wink:

Я го дай този сайт ако може

04.12.05
11:19

[quote author=“manson”][quote author=“HIRON”]Растежния хормон е най- безвредния определено

Внимавай какво пишеш, защото някой може да ти повярва!

определено не искам никой да агитирам за каквото и да е било

не казвам че соматотропния хормон е “изворна вода” , но спеямо всички останали стероиди е най безвреден , поради простата и единствена причина че той е ЕСТЕСТВЕН ПРОДУКТ на организма, докато дериватите на тестостерона се разпознават от същия този организъм като чужди  ( и токсични) агенти
определено чове може да омаже положението яко ако с ибие огромни дози ( ако има толкова богат човек сред ползващите форума) , но щетите са по скоро естетичен вид ( гплеми уши носове дори и пръсти...), но при положение че имаш парите за хормона , ще си платиш и пластичните операции :roll:

04.12.05
11:32

muskulibg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=191&Itemid=65

Примоболан RuLZzzZZzzzZzz!
Излиза доста скъпичко,сега се чудя дали дядо Коледа ще ми докара една добра с-мка с “Примоболан”(но на хапчета).

04.12.05
17:22

[quote author=“SteeL”]muskulibg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=191&Itemid=65

Примоболан RuLZzzZZzzzZzz!
Излиза доста скъпичко,сега се чудя дали дядо Коледа ще ми докара една добра с-мка с “Примоболан”(но на хапчета).

Защо на хапчета? И аз съм чувал че Примоболанът е по добър на хапчета от колкото на инжекционна форма но не знам нищо за това нека ако някой знае нещо повече да каже за този препарат.

06.12.05
00:26

Каквото съм чел по въпроса,винаги е пишело,че хапчетата са по-безвредни от инжекциите.Просто това съм чел.

06.12.05
12:07

[quote author=“SpellCaster”]Каквото съм чел по въпроса,винаги е пишело,че хапчетата са по-безвредни от инжекциите.Просто това съм чел.

В статията на bb-team за стероидите пише точно обратното. Ти къде си го чел това?

10.01.06
15:33

Истината е, че това , което се знае за стеройдите и за техните странични ефекти е прекалено малко казва се само за това , което ще последва докато ги взимаш, а никой не казва какви може да са последствията след 20години примерно. Истината е, че Bodybuildinga е сравнително нов спорт, замислете се културистите започват да измират от сега нататък(не говоря за Арнолд,защото той сигурно си е сменил всички органи с други здрави). Тези химий  не се знае как ще повлияят след време в/у човека, науката била много напреднала и какво и е напредналото, че не могат да се справят с нито една по-сериозна болест, а само забавят развитието й.И фармацефтите правят каквото им е по силите за да смучат повече пари от хората. сигурен съм,че много от болестите Спин,птичи грип са изкуствено създадени за да може след 10години да изкарат някакво лекарство и да грабнат милиардите. :cry:

10.01.06
19:12

1во няколко забележки,не бъркайте стероидите с хормона на разтежа и фитоекзидоните ,относно най безвредния стероид не е собствения тестостерон ,а анавара и след него близкия му по химичен състав примоболан,големия въпрос защо?
Всеки стероид има точно определен терапевтичен ефект и е насочен към определено заболяване, анавара е разработен за спиране на силните катабони процеси при болни от СПИН и по този начин по дългото им поддържане към нормален начин на живот,ето за това той е насочен към двата пола,от което следва и почти никакви странични ефекти дори при жени (поради почти никаквата му андрогенна активност),също така при болни от тази болест се налага да бъде приеман доживотно ,което му дава добрата понисимост при много дълъг прием 3-4 години,не влияе на хипофизния синтез на LH(Lutenzing hormone),не ароматизира , не отслабва имунната система(което е и от жизнено значение при употребата му от хив позитивни),причинява увеличение на сила чрез стимулиране синтезът на креатинфосфат в мускулната клетка без да задържа вода в ставите и мускулите.Също така е единствения стероид който се прилага при деца тъй като не води до хиперкалциемия и затваряне на епифизите и забележете използва се при МОМИЧЕТА ! със Синдромът на Търнър (монозомия Х първична аменорея или липса на мензис и стерилитет,  налице са също така недоразвити вторични полови белези,  изостават във физическото си развитие – нисък ръст и костната възраст не отговаря на календарната)
И единсвения недостатък както всеки орален стероид с изключение на ундеканоата има алфаметилна група в структурата си(от което следва товарене на черния дроб) но поради силното си привличане към анаболните рецептори и почти никаквото към андрогенните анавар се използва в изключително ниски дози така че токсичноста му към черния дроб по време на прием е минимална

ST

10.01.06
20:59

на тоя свят всичко е отрова в зависимост от дозата
талкуваи го както искаш

10.01.06
23:32

на тоя свят всичко е отрова в зависимост от дозата
талкуваи го както искаш

като няма какво да пишеш по добре не пълни форума

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1