Културистите са супер....

19.06.04
13:16

:D

19.06.04
13:59

croc,я си доразкажи историята:с кой,как,къде,колко!Че тъкмо почна да ми се наостря моливчето :lol: .(не че е моливче ама такъв е лафа :) )

LE

19.06.04
14:34

Хаххаха а бе то за културистите ние се знаем колко сме.............................ама културистките ми е интересно как са в леглото :lol: ?

19.06.04
15:11

е :)))) :D

19.06.04
17:30

С културистка Н-И-В-Г-А !  :shock:

19.06.04
17:47

[quote author=“beastie”]С културистка Н-И-В-Г-А !  :shock:

:))Beastie,
Ами ако  някоя яка пичка реши да те има ,дали ще те пита ,как мислиш ?:)При положение,че вероятно ще е по-силна от теб:)

BA

19.06.04
18:02

croc, ;) ;) това дето си го чувала, че културистите не стават в леглото се отнася сигурно за тези културисти, които вземат забранени медикаменти. Те да му мислят с тези анаболи, стероиди и т.н. какво си причиняват на тялото ;) . Ами нормално е натуралния билдер да е добър в леглото, защото е свикнал с натоварване. А секса е една тренировка за релеф :lol:  :lol: . А пък един нормален човек, който най-тежкото нещо, което е вдигал през живота си е било чантата за училище в 8ми клас, не би се справил толкова добре колкото билдера.
Но това колко добре ще се представи всеки един от нас в леглото зависи най-вече от опита. Коментара нататък ще го оставя на вас...

19.06.04
20:36

Хахаха бадбой, само заради тези дето са употребявали стероиди ще е този мит :D ! Като не знаете, защо въобще пишете :shock: ! Най-големите изроди (тъй наречените мутри) в града ми, тренират в залата, в която тренирам аз! Малък град сме (а и сме си познати всички в залата) и се знаем кой с кого, кога...)! От достоверни източници (приятелките на двама “мъжаги”), знам, че единствения проблем е, че по време на цикъл е влошено качеството на спермата - демек, проблеми със секса НЯМА (въпросните момчета употребяват стероиди)!
Ще кажа също, че стероидите могат и да създадат проблемис моментната потентност - ако употребяващия е малоумник или пък съвсем трезво решава, че може да се лиши от секс за няколко седмици или месеца!
Такаааааа, темата не беше за това, но мнения за “каквото и да е”, от човек, който си няма и на идея за това него са ми меко казано неприятни!
Аз лично съм се уверил, че културистите са най-добри, защото съм сватосвал доста познати момичета, с момчета от залата, и отзвука е много положителен и красноречив :D !

LE

19.06.04
20:41

хаххах я кажи как точно са разбрали тези момичета че е влошено качеството на спермата :shock: :)???И защо точно на теб го казват :lol: ?

19.06.04
20:45

Pc_genius, are i nas da uredi6 :wink:  :D 6te dadem o6te mnogo dokazatelstva v za6tita na tezata.

19.06.04
20:53

[quote author=“lesno_nema”]хаххах я кажи как точно са разбрали тези момичета че е влошено качеството на спермата :shock: :)???И защо точно на теб го казват :lol: ?

Тука не става въпрос за момичета, а за жени на по 27-30 години! И защо го казват точно на мене - ами защото случайно сме приятели и обичаме да си говорим от време на време за мъжете им! Лично мен преди ме интересуваше как стои въпроса със секса и химията, а те ми отговориха!

Pc_genius, are i nas da uredi6   6te dadem o6te mnogo dokazatelstva v za6tita na tezata.

Ами малко сте ми далеч ве момчета - да биете път до Добрич, за да опнете някоя мадама май не е много на кирия! Пък и няма да се хареса на приятелите им (на момичетата) :D !

19.06.04
20:53

Само да си кажа мнението за жените културистки :)
Има един момент в който става вместо привлекателно отблъскващо тялото на жената, поне при мен е така :)
Вени и дълбок релеф е нещо ужасно :( напрао не ми го дига  :lol:
Иначе едни стегнати глутеуси може да ме накарат да хвръкна :Р
Относно мъжете нямам наблюдения ;)

19.06.04
20:56

19.06.04
20:59

19.06.04
21:00

Относно жените - малкото профи културистки, които съм виждал наживо, са кандидатките за балканското първенство! Лично на мен не ми хареса много ръка, по-голяма от моята, с много як релеф! Да не говорим, че в профи кутуризма за жени, химията прави лицата отблъскващи (не е задължително - има културистки, които са симпатични - явно знаят какво да взимат :wink: )!
Но в категория фитнес, мадамите са от хубави по-хубави ( като изключим някои индивиди, които природно не са такива)!
Много беше красива една мадама от категория фитнес при квалификациите за балканското - направо наслада за окото!

19.06.04
21:22

Тука аз лице изобщо не споменавам :)
Говоря само и изключително за тялото. На мен ми е грозно една жена да е мускулеста и венясала :)))
Ако говориме за екзотика по тази логика, ще е екзотика да спа и с 100 килограмово сланинесто същество  :lol:
По културистично тяло от на Тимея Майорова е грозно, да не кажа, че и тя вече е прехвърлила леко границата :)

19.06.04
21:33

LE

19.06.04
21:35

Абе ние не говорихме ли по тая тема във фитнес за жени 8) !
Абе кофти е културистка...............ти остави сумати и работи дет ги говорихме............ама в леглото ще стои наи кофти :cry: ................пък анален секс с такова същество как ще правиш :? ?На мен от тея всички културистки,фитнесчиики и т.н наи ми харесва МОНИКА БРАНТ.......където иска там и го давам!

FL

19.06.04
21:53

slojete edno krag4e nad temata s 18 v sredata :wink:
lesnoto mnogo hard vze da go dava 8)

19.06.04
22:01

19.06.04
22:01

Въпрос на вкус, казало кучето и се близнало по гъзЪ ;)
Ноу комент  :P

LE

19.06.04
22:33

Абе що с мен почнахте да се занимавате а?я си.............гледаите темата там:)!
Еми въпрос на вкус я.............................за всеки влак си има пътници!
Аз влизам и през задният двор:).................аааааааа много хард стана........покраи тея теми в общи много се разлигавих даите да се стегнем че ще заприличаме на един друг форум!

FL

19.06.04
22:46

predlagam kam Други дискусии da se pribavi Адам и Ева :D :wink:

19.06.04
23:05

Между другото ако незнаете адам е бил черен. :lol:

19.06.04
23:10

А пък Ева е била **** яката пичка;)))))))))))

20.06.04
00:50

Ееее вий вече се излигавихте тотално!
По темата - културистите са Да Бест в леглото :D !

LE

20.06.04
01:11

Ах ти куче...........знаех си :lol: !!!

21.06.04
00:54

[quote author=“croc”][quote author=“beastie”]С културистка Н-И-В-Г-А !  :shock:

:))Beastie,
Ами ако  някоя яка пичка реши да те има ,дали ще те пита ,как мислиш ?:)При положение,че вероятно ще е по-силна от теб:)

така значи... а аз мислех , че сме само приятели и нямаш подмолни мисли относно моята персона...  :oops:
ами.. поне да ми платиш , че да не се чувствам съвсем употребен  :lol:

21.06.04
15:54

Beastie:)))
Грам подмолност няма в думите ми,аз направо си го казах :)))
Колкото до това,че ще се чувстваш употребен -абсолютно си прав:))Употребен по същество ;)))))))

21.06.04
23:09

Аз пък няма да ти пусна  :lol:

30.06.04
12:33

И аз не бих с културистка... Сещам се за Гери Халиуел от Спайс Гърлс... Като беше в групата беше няква адски секси, пък като се отдели и почна да пее сама особено в “It’s raining men” като обади някви плочки... Блааа...

01.07.04
00:30

Az su6to ne bih! Ima si granitzi na jenskata krasota,a pove4eto ot tqh sa q “podminali”  :P :lol:

crs…..napulno sum suglasen s mnenieto ti za Geri Halliwell :D
Tq izob6to ve4e ne e tolkova sladka i privlekatelna kakto predi.

02.07.04
00:37

Mi simpatyagi tya kaka vi Geri Helliwell prai pari i tova kak izglejda e vupros na turgoviya i se spuska ot producenta na vuprosen album i raznite mu tam imidjmeikuri( neznam kak se pishe na angliiski) i kazvat na kakata 4e sa napraili edi kvo si prou4vane sred 13 godishnite hlapeta i tya trebva da “olabi” 15-ina kila ina4e nema album nema pari i nema libov. Ina4e jenskoto atleti4no tyalo e dale4 po dobra gledka ot damski zadnik izdavasht dulgogodishno nishtonepravene i prekalyavane sus sladki lakomstva. Za pishtna jena koyato se pobira v esteti4eskite mi normi priznavam Fran4eska Dalera ili Mariya Graciya Ku4inota. No ne kriya 4e sum dulboko provokiran i ot viziyata na fitnes suztezatelkite. Ve4e po masivnite i muskulesti jeni me pritesnyavat da si priznaya, daje po edno vreme imah priyatelka koyato trenirashe beizbol v NSA i imase ru4ica kolkoto moita i gurbina kato dunavski shlep ma si4ko si beshe ok stiga da ne stane mnogo strastna shtoto zahvata i beshe kato mengeme, abe oshte ne moga da se oprava ot stresa pokrai taz madama, ma vsi4ko v legloto si beshe super samo na momenti se prevrushtashe v edin vid ekstremno prejivyavane.

02.07.04
12:27

Beastie az sum s teb jena s muskuli ( relefni ) nikoga ne mi e hareswala.Ako e stegnata , no ne suha kato kol da ne bie na kokal ok.No s relef

02.07.04
12:29

Ne znaq kolko teji 1 baseball-na buhalka,no sus sigurnost ne e leka….pone ne i za jenite :lol:  Tova me navejda na misulta,4e Velko naistina e popadnal na jena,koqto sus sigurnost pritejava osobeni fizi4eski ka4estva.V takiva momenti se 4udq koi ot dvama ni 6te bude “vsqva6tiqt respekt” vuv vzaimootno6eniqta ni :D

Otnosno Geri Hallywell…..moje i naistina vsi4ko tova da e delo na image-maker-ite,samo i samo da uveli4at broq na prodajbite i`.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1