11.06.13
00:00
Привет (bow)
Ако една ваша тренировка протича над 55-65 минути, то със сигурност вие тренирате с не повече от 35-45% от възможностите си. По този начин на трениране резултатите ще са минимални, дори нищожни, а именно поради тази причина доста от навлизащите в спорта се отказват още в самото начало.
Как да разберем, дали наистина тренираме интензивно? ”
Според вас, колко време трябва да почивам между всяка поредна серия ???
Поздрави/ (nsunglasses)
При стрийт фитнес тренировка никога не съм почивал повече от 2 минути. От минута до две е най-добре поне за мен и според мен. Също така ти предлагам да пробваш в суперсерии. Например: набирания с широк надхват + кофички; набирания с неутрален хват + лицеви опори; набирания с подхват + лицеви опори с тясно разположение на ръцете. И при тях също не повече от 2 минути почивка. :)
Аз си правя, всички опражнения :)
Само се чудех, дали да смъкна от 03:00 мин на 02:00
Мнението беше редактирано от а ь на 11.06.13 14:18.
Няма “точно време” за почивка. Зависи от много неща(примерно ако правиш набирания с тежест - 8 повторения като последните 2 едвам едвам, не вярвам, че след по-малко 1.5-2мин ще направиш хубава серия(пак зависи де), но ако правиш без тежест 8 повторения => ще можеш да направиш следваща серия след по-малко от минута). А за това, че тренировка повече от час е безмислена е простотия.( смисъл ако тренировката ти е 4-5 упражнения с по 4-5 серии тогава съм съгласен).
Ами нека ви напиша програмката ми :)
да видите за какво става въпрос но мисля да я обновя малко и да добавя ръмене и трапец.
________________________________________________________________________________
MONDAY | WEDNESDAY | FRIDAY
| 1. rasing arm / close / 5x7 | 1. Crunches - 5x5
1. Buckets 5х7 | 2. rasing arm / wide / 5x4 | 2. Crunches - 5x10
2. Push up / breast / 5x11 | 3. rasing arm / mixed / 5x7 | 3. crunches - 5x10
3. push up / triceps/ 5x11 | |
| |
2.Tricks of the lever | 2. Squats - 3x4 touf
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
__________________________________________________________________________________
По принцип не ми се превеждаше на бг :)
и ми е по лесно на ЕН :)
11.06.13
14:55
Ако целта е сила и само сила, то 5-10минути почивка е задължителна.