Animal Flex ??

18.02.07
17:10

Имам проблем със ставите, започнах да пия ArthoStop но ако той не помогне ще пробвам с Flex-а ... та въпросчето ми е дали някой го е ползвал и какъв ефект е имал от него... ако знаете и друго решение за болките в ставите няма да се разсърдя ако го кажете  :wink:

п.с. не бях сигурен дали това е правилния раздел за тази тема ако не е моля преместе я... :oops:

24.02.07
15:21

[quote author=“Vesata”]Имам проблем със ставите, започнах да пия ArthoStop но ако той не помогне ще пробвам с Flex-а ... та въпросчето ми е дали някой го е ползвал и какъв ефект е имал от него... ако знаете и друго решение за болките в ставите няма да се разсърдя ако го кажете  :wink:

п.с. не бях сигурен дали това е правилния раздел за тази тема ако не е моля преместе я... :oops:

Имай в предвид, че трябва да мине поне месец, месец и половина редовно вземане, че да има някъв резултат....няма да е лошо да си намериш препарат с едновременно Глюкозамин и Хондроитин вътре... доста добре се допълват...  и вършат работа... :) и вероятно ще ти излезне по-евтино от тоя Flex… който сигурно е 120лв за 20 дни...  :roll:

24.02.07
15:53

Глюкозамин има в ArthoStop-а обаче това Хондроитин неам представа в какво лекарство го има ( име ) ако знаеш някое кажи...
А за времето ми е ясно че трябва поне месец да пия ArthoStop-а за да се пооправа малко...
бтв.. вече съм доста по-добре 2 седмици съм на ArthoStop….

24.02.07
15:56

Ами разни компании за добавки правят и варианти с Глюкозамин и Хондроитин... нямам спомен Flex-а дали не ги комбинира също, само дето ми се струва, че ще е много скъп за 2 месеца прием...  :roll:

07.04.10
11:58

Много съм доволен от Анимал Флекс. Наистина облекчава болките в ставите и сухожилията, само след седмица употреба.

07.04.10
15:19

лично не съм ползвал, но един приятел след изпиването на опаковката (44пака) каза, че бил като нов, а имаше доста болежки по ставите.

Супер е продукта, грабвай го!!! :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 07.04.10 19:51.

09.04.10
16:33

Аз искам да попитам, имам и аз ядове със ставите, които още не са отшумяли, смятам полека да започвам да тренирам.
В момента правя тези упр-я http://www.bb-team.org/forums/viewthread/42309/
Като смятам скоро да почна да карам колело (коляното и рамото имам проблеми) и след 2 месеца -плуване.

Освен Анимал Флекс какви витамини ще ми препоръчате, аз съм 55кг 170см, и няма да тренирам усилена поне в началото.
Флекса може ли да го взимам по половин или 2/3 доза , понеже ми се струва че ще ми идва в повече , а и да имам за по-дълъг период. Колко месеца трябва да го приемам?

09.04.10
17:01

пии пълната доза. след първите 44 пака сам ще прецениш дали трябва втора кутия. за витамини - daily vits на NOW мисля, че ще ти свърши добра работа.

10.04.10
08:25

казано от FRANKO1 на 09.04.10, 17:01:

пии пълната доза. след първите 44 пака сам ще прецениш дали трябва втора кутия. за витамини - daily vits на NOW мисля, че ще ти свърши добра работа.

Flex-a виждам че няма MSM?!  за разлика от Elasty Joint http://www.bodybuilding.com/store/lab/elasti.html

MSM: http://www.lechitel.bg/newspaper.php?s=3&b=115

Тези витамини ми се струват за неспортуващи, няма ли среден вариант?

13.04.10
15:28

казано от hakama на 10.04.10, 08:25:

казано от FRANKO1 на 09.04.10, 17:01:

Flex-a виждам че няма MSM?!  за разлика от Elasty Joint http://www.bodybuilding.com/store/lab/elasti.html

MSM: http://www.lechitel.bg/newspaper.php?s=3&b=115

Тези витамини ми се струват за неспортуващи, няма ли среден вариант?

healthstore.bg/Стави-и-Хрущяли/Animal-Flex-44-пакета.html

Погледни пак дали няма MSM отдолу си пише след “Патентовани формули” :) И аз се чудя дали да не си взема като гледам е най-добрия продукт.

02.05.10
16:45

Привет,
Kолебая се между Special one now и Анимал Флекс ?!

02.05.10
16:59

казано от hakama на 02.05.10, 16:45:

Привет,
Kолебая се между Special one now и Анимал Флекс ?!

какви са колебанията не мога да разбера - между двата продукта няма нищо общо

07.05.10
09:02

Вече съм изпил 22 пакета и откакто го приемам - проблемите в китката на лявата ръка не са се появявали.

11.06.13
23:02

Незнам дали аз си въобразявам, но откакто пия Анимал (някъде към седмица) май болките в лактите ми се е увеличила. Видях, че е възможен този страничен ефект ако съм алергичен към глюкозамин. Интересно ми е в кои точно хапчета има такава съставка. Възможно е и това да се получава от претрениране и неправилно възстановяване. В период съм вече на почти трети месец, в който правя минимум 4 тренировки на седмица, като доста от тях са на макс. Може би трябва да почивам повече.

12.06.13
09:15

казано от Dobromir Metodiev на 11.06.13, 23:02:

Незнам дали аз си въобразявам, но откакто пия Анимал (някъде към седмица) май болките в лактите ми се е увеличила. Видях, че е възможен този страничен ефект ако съм алергичен към глюкозамин. Интересно ми е в кои точно хапчета има такава съставка. Възможно е и това да се получава от претрениране и неправилно възстановяване. В период съм вече на почти трети месец, в който правя минимум 4 тренировки на седмица, като доста от тях са на макс. Може би трябва да почивам повече.

Eнимъл Флекса е joint support продукт, а не обезболяващо! Възможността да почуствате нещо от него, според мен е нищожна. Вероятно сте се претоварил!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1