11.06.13
20:16
Не разбирам много много от добавки, нито съм употребявал, така че приемам всякакви критики. Главната ми цел е мускулна маса. Има се в предвид, че храната е 5.50 :D . Стака, ако го почна - от октомври месец до декември.
OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard - 2.2kg - 117лв. (протеина мислех без него, но реших - след тренировка и може би някой път да заместа хранене с него.)
SCIVATION Xtend Intra-Workout Catalyst! /New Formula/ 90 Servs. - 105лв. (доза по време на тренировка и след)
MUSCLE PHARM Creatine 300g. x2 - 82лв. (10гр. на ден)
Общо:304лв.
Темата беше редактирана от Nasko на 11.06.13 20:19.
Не можах да разбера храната я оценяваш на 5.50 по шестобалната система или имаш по 5.50 лв на ден за нея, защото ако е второто и смяташ да дадеш 300 лева за добавки по добре премисли.
Сега за добавките.ОN протеин не си взимай.Неизгоден е ! За Xtend няма да коментирам лично аз не бих го взел , но има и много негови почитатели които познавам.Креатина е много пари за 600гр. Намери има доста по евтини и качествени продукти както на нашия така и на външния пазар. Аз лично бих си направил подобен стак за 2 пъти по малко пари ;)
Мерси за мнението, за храната по шестобалната система(смисъл има още малко работи да се изчистат).
ПС: най-много гледам на качеството на добавките.
OPTIMUM NUTRITION Micronized Creatine Powder този креатин ? 600гр. излиза 44лв. и би ли ми препоръчал друг протеин.
Мнението беше редактирано от Nasko на 11.06.13 21:21.
Стака става, но се преориентирай за смяна на магазина/доставчика. Много е скъпо. Уж знам повечето магазини и търговци за добавки и никъде не съм виждал креатина на Musclepharm над 37лв. Ти дори за стак от 2 кутии го вземаш за 81лв - хахахаха. Протеинчето особено този има лоша слава тук и явно има защо. Погледни на Now, Dymatize, Syntrax, Mex.
11.06.13
23:39
Добър стак :)
12.06.13
11:21
Стандартни добавки, нищо особено като комбинация.
Аз определено ще помисля добре над организацията на режима си и ще избера или само аминокиселини, или само протеин. За мен не е особено ефективно да присъстват и двата продукта в суплементарния план. Вместо единия от тях бих купил добър витаминен продукт и рибено масло.
12.06.13
12:56
Подкрепям Кольо за протеина и аминокиселините. Аз от половин година натискам на BCAA и протеин пия от време на време през деня вместо вафла или торта :). И според мен няма смисъл да суплементираш активно и с двете добавки. Иначе цените, които си показал са убийствени за протеина и аминото, третото не съм ползвал и купувал.